- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Én sem tudom, ilyennel még nem találkoztam, hogy ez egyiknél meghal, a másiknál meg működik.
(#35900) Magnat
A 8.0-ás Note-ban is sima TN panel panel van (persze nem a legócskább, nekem speciel nem volt vele gondom), szóval nem elképzelhetetlen, hogy ebben is az lesz.
Ettől függetlenül nem érdemes ezekkel a bulvárhírekkel foglalkozni. -
z0d1AK
nagyúr
Bocsánat, nem néztem át én sem teljesen, hogy miről ment a diskurzus tegnap este.
A legegyszerűbb egyébként a webes felületen nézni az alkalmazásokat, ha nem kompatibilis a Te tableteddel, akkor a legtöbb esetben azt úgyis jelzi. Igaz, nekem többször volt már olyan, hogy még tabletről is engedte letölteni a millió fájlt a Gameloft játék, majd mikor már minden megvolt és indítani kellett volna, akkor kiírta, hogy nem kompatibilis a készülékkel a játék... -
tjb007
nagyúr
A system mappában található build.prop nevű fájlban kell átszerkeszteni pár sort (név szerint a ro.product.model= és ro.product.brand=). A sorok végére gyakorlatilag bármit írhatsz, de szerencsésebb ha valami népszerűbb modellt választasz.
A fájlt legegyszerűbben ezzel az alkalmazással tudod szerkeszteni, de ha nincs rootolva a tablet, akkor nem fogod tudni szerkeszteni. -
turho
addikt
Lehet, megfejtettem, lehet nem :S
Az a fura, rányomok a pc-n a telepítés gombra, hozza a régi kompatibilis eszközeimet és a jelenlegieket feketével egy kis táblázat (mire akarom telepíteni, ugye), ott van a régi zte blade-m, a jelenlegi xperia J-m, a CUBE U30 GT volt tabom feketével, de az Ainol Spark szürke.
Valami ilyen szöveg: Ismeretlen-Spark.
Ezen hogyan lehet segíteni? Hogyan lehet eszközt "hazudni" vagy ilyesmi?
Jelent meg rá egy Freiyu rom, merjem feltenni? -
tjb007
nagyúr
Felrakod a legfrissebb verziójú Flash Player és ezt böngészőt, utána menni fog.
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Nem rossz az, de a gyártói garancia annyit jelent, hogy neked kell Kínába visszaküldeni.
Nem tudom mit jelent az, hogy : megtekinthető Fehérváron.
Ez átvehetőt jelent? Mert nem az van odaírva....
Ezt előbb tisztázd az eladóval, aztán magaddal, hogy hogyan is legyen.
Akku a szokásos, azért ne higgy az üzemórának... (Többinél is ugyanez a helyzet).
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest