- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
Mr. Teddy #35006 üzenetére
Hát ja...mondjuk én egyáltalán nem értem, hogy ennek mi értelme van (mármint a melyik a jobb, iOS vs. Android). Tök más a kettő. Én nagyon sok embernek ajánlom az apple cuccokat, aki megkeres, hogy venne valamit, mert alapvetően jó, sokkal gördülékenyebbnek és stabilabbnak gondolom a működését, mint az Androidos gépeknek, ahol azért a mai napig tapasztalok misztikumokat, terhelésre melegedést stb. Úgy fogalmaztam meg a múltkor, hogy Androidon úgy futnak le a folyamatok, mintha a kedvük szerint történhetne minden. Ha van kedve lefut, ha nincs, meg nem. Mondjuk az új CM romokkal sokat javult a helyzet mondjuk az SGS2 gyári romjához képest, vagy akár az Sony Xperia Mini Pro gyári romjához képest. Aki szeret állítgatni, gépészkedni annak tök jó az Android, én nem cserélném le semmiért, de azért még bőven van hová fejleszteni. Nekem pl. az iPad Mini az, ami nagyon tetszik (meg a nexus 7-is
), de mind a kettőt kicsit drágállom még ahhoz, hogy ilyen fejlődési/árvesztési tendencia mellett ennyi pénzt bele tegyen az ember. Én az iOS-es cuccokat kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretik, ha minden úgy megy, mint a régi nokiáján, nem kell vele napi szinten babrálni és tök basic. Cserébe viszont hajlandó feladni a widgetek és személyre szabás lehetőségét. Szerintem jó mind a kettő, kérdés, hogy kinek mire kell és ki mit szokott meg, mire épül az a rendszer, amit használ. Nekem annyira google mindenem, hogy az android gyorsabb és logikusabb választás, mintha nulláról be kéne laknom egy iOS rendszert, de simán lehet, hogy valamikor még olyanom is lesz. Ha valaki megdobna egy iPAD-al, biztos nem ellenkeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Amazon
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Asztalos klub
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest