-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hejja1234
tag
Van rajta reset gomb, arra lettem volna kivancsi, hogy hany masodpercig kell nyomva tartani vagy hogy toltes kell e neki ezalatt vagy sem. Lenyegeben probaltam mindenhogy de semmi, aztan egyszer csak bekapcsolt, valoszinu az akksi merult nullara, pedig ejjel 1korul meg 60%-on volt. Jah es nem resetelte magat.
-
Hejja1234
tag
Sziasztok!
Múlt pénteken vettem az edigitbe egy Wayteq Xtab 79qci tabot. Ma reggel se kép se hang.
A resetnek, hogy kellene működnie?
Ha nem sikerül életre keltenem és gariztatni kell mi garantálja, hogy nem élnek vissza a gépen tárolt személyes adataimmal (gmail, facebook, képek, stb.)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest