-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm 4-5 hónapja vett egy samsung galaxy tab 3 10.1-es tabot az utóbbi időben amikor nem használta akkor lekapcsolt magától, néha akkor is amikor eppen használta. Be volt kapcsolva neki a nap 24 órajában. Mondtam,hogy kapcsolja ki amikor alszik, meg használja a repülő üzemmódot. Most eljutottunk oda,hogy már be sem kapcsol neki. Mi lehet a gond?Bocsi,hogy ide irtam de nem láttam az egyéb témaknál ilyet, es biztos itt alapból gyorsabban segítetek.
Köszönöm a segítséget.Üdv Roland!
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok!
Korábban kérdeztem,hogy hogyan lehet 5 gb feletti dolgot androidos tabra tenni.Írtátok,hogy ntfs ben kell leformázni.Van benne egy 32 gb-os sd kártya. Rátolom gépre leformázom az sd karit ntfs-ben és annyi? Az androidos rendszert gondolom nem szabad... Szoval ennyi az egész vagy van valami komolyabb módszer?
Köszi a segítséget!
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok!
Egy olcsóbb minőségű tabom van és vettem hozzá olyan kábelt amivel pen-dryve-ra tudok tenni cuccokat.A kérdésem az lenne,hogy egy nagyobb 5gb-os file-t hogyan tudnék rávarázsolni a pen-dryve-ra?
32 gbos micro sd van a tabban, de nem engedi lezuzni az 5 gb-nál nagyobb fájlokat.Ha vennék hozzá egy külső hdd-t és közvetlenül arra tölteném az úgy menni fog vagy laptop klene hozzá?
A segítséget előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest