Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMR
tag
öööö, nekem valamiért nem enged rákattintani a show gombra, de megpróbáltam manuálisan... Redmi Pad Pro-t dobja még ki, azt is fogtam ma, elég jó kis tabletnek tünik, de ez 16:10-es képarányú, nincs annyira széles, mint az 5:3-as. Ráadásul az LTE funkció +40k rá, ami azért kicsit túlzás (bár tudom legtöbb gyártó ezt csinálja
)
Végül berendeltem a P11 gen2-t meglássuk milyen lesz -
mortalhand
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítséget.
Még egy kis segítséget kérhetnék hogy esetleg az alábbi kettő közül melyiket ajánlanád inkább?
Xiaomi Redmi Pad SE 11 4GB+128GB
vagy
HONOR Pad X8a.Valamint nézegettem hogy ha kicsit pótolnék lenne még a Samsung Galaxy Tab A9+ , de elsősorban az első kettőn gondolkozok viszon ha ér plussz 20 ezret a samsung lehet átgondolnám?
-
bugizozi
őstag
Basszus, pedig esküszöm kerestem, kicsit görgettem is vissza, de csak most látom, hogy pár hozzászólással ezelőtt pont ez a téma
Akkor ezek körül választ majd az illető, kell-e neki magyar gari vagy nem:
Teclast M50 Pro
HONOR Pad X8a
Köszönöm! -
bugizozi
őstag
Szia!
Megnéztem, ott ezt a kettőt láttam 60-ért:
Teclast M40 Pro (2023) Unisoc T616 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1" 1920x1200 Full HD 7000 mAh Android 12 (244*163*9.3 mm 540 g??) - 60 ezer Ft
Blackview Tab 16 Unisoc T616 8 GB RAM 256GB ROM 11" 2000x1200 7680 mAh Android 12 260*164*7.95 mm 533 g - 60 ezer Ft
De az első már nem kapható
-
mortalhand
csendes újonc
Sajnos nem nagyon vagyok otthon a tabletekben,
Esetleg konkrét típust tudsz javasolni amit itthon mondjuk Media marktban meg lehet venni akár ezek között amiket felsoroltál akár mást.
A HONOR X8A 11" sem jó minőségű?
(Igen ezt tudom én is csak sajnos attól félek hogy nehogy az legyen a sorsa hogy 1 hónap után a fiók aljára kerül és csak ritán lesz elő véve ezért sem szeretnék túl drágát venni) -
sefan67
aktív tag
Jogos, de android frissítés és hard reset után (3x is) már nem engedtem hálózatra, 0 frissített applikációval üzemeltem be fél órás pihenőidővel és így is akadt.
Ha frissített volna bármit is, akkor igen tudok róla, hogy kéne várni 1 napot, de így net nélkül kétlem hogy bármit is csinálna háttérben.
RAM pluszt kikapcsoltam, de az se segített. Ezen csak a OneUI 6.1.1. segíthet ha megkapja valaha. -
tybsen
addikt
+1 chromebook-ra!
Hasonló célra nálunk idősebb szülőknek évek óta bevált 2 db acer 314. Nekem egy újabb cx34 chromebook plus van (251€ éppen akciósan az amazonon), nagyon gyors és nagyon szeretem (kijelző és a billentyűzet anyaga lehetne jobb, de ezt leszámítva átlagos használatra kiváló szerintem, pláne ennyi pénzért nagyon jó ár-érték arányú).
-
dni
őstag
Átlag netezős, videós felhasználásra 60-as korosztálynak, aki Amúgy Samsung A54-es telefont használ, mennyire lehet jó ár-éték arányú választás egy S9 FE 5G?
Ajánlóban a + változatot láttam, de 5G-vel az már kereten kívül esik.
Vagy van esetleg kedvezőbb áron könnyen, megbízhatóan használható alternatíva? -
MadKet
tag
-
cidalain
veterán
Vagy itt a topicjába nézz körbe, hátha van ajánlás valami kínaira.
Múltkor keresztlányomnak kellett ipad stylus, de használtan is 25k. Aztán egyik ismerősének volt egy jófajta kínaija, berendeltek egy ugyanolyat, és jobb, mint a gyári. Minden megy vele, és kényelmesebb fogni mint a gyárit. Valami 15 k volt max. -
anonymus89
addikt
-
Dancii
tag
Köszi még egyszer a korábbi ajánlatot. végül vettem egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t, és valóban nagyon tetszetős kis jószág. A hangszórója elég meh, de azt leszámítva teljesen rendben van.
Ja meg egy kicsit ez a rózsaszínes beütése a gyári témának / színsémának furán hat, mindig azt hiszem valami baja van a kijelzőnek. Lehet valahogy valamit azzal csinálni? Valahol azt olvastam hogy az a szín a háttérképhez igazodik, lehet ha lecserélném ezt a gyári virágot akkor más lenne?
Más: az iPlay 60 mini pro-ból van már EU piacra szánt? Banggoodon vettem ezt az 50est, cseh raktárból, de a 60ból még csak kínai raktárból szállítanak, szerintem az még ázsiai. -
grigo
őstag
Dr.NX #94357
Köszönöm az ajánlást.
Mennyire felesleges a pro? Mert amúgy szívesen áldozok minőségért élettartamért használhatóságért annyit. Mondjuk az is igaz hogy a gyereknek teljesen mindegy, hogy pro vagy nem pro, csak a saját kütyüb.ziságomat etetném a vásárlással.
Ha jól látom erre már nem verik rá a vámot, maximum a vámkezelést.
ajapi #94358
Nem biztos, hogy sikerül, de meglátjuk. Elvenni még mindig el tudom.
Tegnap meglátta a wow-ot, és hogy akar csinálni egy karaktert amivel ugrálhat a réten
Hát csináltunk neki, 20 perc múlva mondta hogy menjünk biciklizni. Mondtam, hogy hétvégente ugrálhat így 20 percet ha elfogadja jó, ha nem akkor töröljük a karaktert. Azt mondta oké. Nyilván majd jön a kiskamasz kor, ami egy új gyerek gyakorlatilag. De ha addig csak azt elérem, hogy lehet mindent ha betartja a szabályokat akkor már megérte. Legalább is most így gondolom, aztán majd lehet szembe jön a valóság.
Amúgy ha van ilyen irányú tapasztalatod szívesen meghallgatom, akár privátban is -
-
Louro
őstag
Futópadon használom jelenleg is. Szóval nem egy 4K-s felbontást várok egy zsebkendőnyi területen
Akkor ezek szerint kevés lehet filmre ez az erőforrás?
De akkor, ha jól értem célszerűbb kicsit spórolni az alldocube-re, ha legalább 3-4 évre tervezek a tablettel.Oktatóvideók, podcast-ek, esetleg sorozatdarálások szoktak menni rajta különben.
-
ra^ven
senior tag
Az alábbi 2 kérdés fogalmazódott meg bennem:
Van hasonló alternatíva amihez toll is jár?
Generikus tollakból tudnál ajánlani valamit ami jó hozzá?Megkérdeztem tőle amúgy miért kell ceruza hozzá, válasz alapján vékonyabbak és foltmentesen szeretne vele működni.
Tehát egyelőre nem releváns a fenti funkció szerintem, de egy kicsit aggaszt hogy nehézkes beszerezni hozzá ilyet, illetve valóban drága..
Köszönöm.
-
Krajczi
tag
Most jutottam el oda, hogy vegyek egy új, de kicsi tabletet és ezért a Samsung Galaxy Tab A9 X110-re esett a választásom.
Viszont látok X115N altípust is.
Mi a különbség? Csak a több GB (4/64 helyett 6-8/128)?
Megéri a plusz 10-20e Ft-ot?
Én csak netezek rajta, semmi játék vagy sorozat.
Köszönöm. -
-
-
Soma01
veterán
Mert az túl nagy méretű és majdnem 100.000 forinttal drágább is.
Vagy melyik az a tablet, ami tud annyit legalább, mint a mostani S5E csak újabb és 200.000 ft alatt van? Monitorra legyen köthető, ujjlenyomat olvasó is kell és GPS is. 10-12 col között legyen. 128 MB hely minimum kell és ha lehet, 5G is. Android 17-et még kapja meg. -
Ez eleg furcsa. Elkepzelheto hogy piacfuggo, ezert nincs a listan, de szerencsere hozzam ujjlenyomat olvasos peldany kerult. Az Alza egyebkent ugy arulja, hogy van benne. Vissza is kuldtem volna maskulonben. A bekapcsolo gombba van integralva, ami nem a legszerencsesebb, de meg mindig jobb, mint egy 256 karakteres random generalt jelszot megjegyezni vagy akar begepelni...
-
-
Laca1212
őstag
Köszi!
Ez a háromból a használt kategória, de majd meglátom mennyire lelakottat küldenek....
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha jól látom abból csak a 4GB RAM-os változat csúszik be 100 ezer alá. Én az utóbbi években flagship Androidos telefonokhoz voltam szokva (amíg iPhone-ra nem váltottam tavaly). Mennyire elég ez a 4GB RAM hosszabb távon ezen a platformon? Nekem az utolsó ilyen telefonom már eléggé dadogott ettől és az sem ma volt. Apám például egy OnePlus 6-ost használ a mindennapokban, arra már nem emlékszem, hogy a 6 vagy 8GB RAM konfigot (jellemzően korábbi levetett telefonok oda szoktak vándorolni).
-
Chiller
őstag
Sziasztok,
végül Lenovo P12 matt display + toll lett a befutó.Úgy döntöttem nem várok tovább a Xiaomi pad 6 max-ra amúgy is jóval drágább lenne... Teclast-ot meg végül nem vállaltam be (kijelző miatt).
Tapogattam nézegettem mintaboltokban a tableteket, és rájöttem hogy kell a matt kijelző és ekkora is elég lesz nekem. Árban meg még belefér... így tokkal, ceruzával, garival jó árban le tudtam csapni egy újra. Jack dugó hiányát sajnálom csak, de jobbára úgyis Bluetooth-szal lesz használva a repcsin.
Már meg is érkezett, eddig elégedett vagyok vele.Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket, ajánlásokat.
Üdv.: C -
MadKet
tag
Szia,
Xiaomi Redmi Pad SE 128GB 6GB-ot találtam 63 ezerért. Van valami ami miatt ez nagyon elmarad mondjuk az ajánlott Samsung A9+ től?
Felhasználás a mostanság sokak által említett lenne, szülőknek youtube, fb meg messenger menne rajta. Ha lenne benne sim foglalat az nem lenne rossz, de ezért nem adnék plusz pénzt
-
Kábé ugyan ezt keresem mint wulfi, úgyhogy kaptam is egy választ már.
2 kérdésem lenne:
- A Xiaomi ha jól látom wifi Only (legalábbis a telekomnál). A Samsung az már sim kártyás, vajon van hívás funkció benne? Mert telekomnál van ilyen okos multisimem, és ha nincs benne hívás csak internet akkor tudnék tenni bele egyet a gyereknek ami nem hátrány.
- Picit olcsóbban mit ajánlanál? Nem az ultragagyi 50 ezres kategóriában, azzal már szívtuk be régebben. -
Chiller
őstag
Amazonon nézegetem ill. banggood-on, pld ezt.
>Eddig mekkora képernyőn néztél filmet?
Jellemzően projektoronnyilván repülőn semmin. Volt 8"-as tablet, de nem tartottam elegendőnek (kb 7" van a székbe építve ugye a nagygépeken).
#93929:
Tabletet egyszerűbb tölteni, USB "mindenhol" van. laptopot már sokkal nehezebb. Kitámasztást megoldom repcsin. magyarul laptop nem pálya: macerás, nehezebb, stb. -
Chiller
őstag
Köszönöm a tippet, lehet ez lesz, ha nem találok jobbat. Még van 1-2 alternatíva (főleg persze kínai vonalon), de már nagyon szűk a kör. Jó lenne ha xiaomi pad 6 max lenne normális áron...
Nem szeretem az egérmozit, és sokat repkedek, aminél (számomra) csak tablet jöhet szóba. Gyakorlatilag filmezés, olvasásra kell főleg, erre meg elég egy teljesen alap android cucc, nem kell nekem snapdragon92423++ végtelen felbontással. És főleg nem túlárazva.
#93927 Reynaldo
Köszi neked, is, laptopjaim vannak, de erre a célra nem az kell. 14 órás repülőúton amúgy is sok szerencsét pár óra üzemidejű winfos laptoppal. -
ÖregMackó
tag
Én is az alldocube weboldalán olvastam a tablet leírásánál a PE 2.0-ról. mivel nincs ilyen töltőm, csak a mellécsomagolt 10 wattos, lényegtelen...
Nagy a zavar a töltés formák és használat körül a fejekben és nehéz kiigazodni a sok ellentmondó információ között. A kábel ami közvetíti a protokoll parancsokat tablet és töltő között már a legelső akadály szokott lenni. Az alldocube azt írta nekem messengeren, hogy a töltőnek usb c típusúnak kell lennie, amit pedig árulnak ehhez a tablethez 18 wattosként a képek szerint usb A csatlakozása van
-
Gawamatsu
senior tag
Amit ajánlottatok és rendeltem amazon.de-ről Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE tegnap megjött.
Ügyes kis szerkezet. Rendeltem rá tokot, fóliát is.
A fólia sajnos szar kínai, a széleken nem cuppan rá. A tok fasza gumírozott, a csücskökön pufibb. Sajna ipad szerű kijelzőre is hajló tok nem volt, ami támasztékként is működne, de hátha szembe jön majd egy.Android 13-mal jött, az utolsó security update 2023. november 5-i.
Van rá egy másik frissítés is, kb bios szerű FW, iPlay50_mini_Pro_V2.0_20240222, kb 20-30 perc mire felment, miközben 21MB.A YouTube app lejátszás elsőre nem ment 720p fölé , de valami meggyógyította, pedig restart sem volt. App beállításnál Quality-re vot állítva, de akor sem. Böngészőben ment.
Plex simán megy rajta (arra lett véve).
A hangszórója (egy van) jobb alul található, ha jobb kézzel fogod akor egész jó, mert a tenyered feléd irányítja a hangot. Youtube-hoz elég, különben BT fülessel megy (van dedikált jack csati is, nem kell USB-C átalakítózni).
Ahogy írták máshol is, nincs automatikus fényerőszabályozás és a fentről legördülő menüben sincs benne, beállításba kell mászkálni.
A töltést találom lassúnak. Elvileg 18W PD-t tud, az akku 5000mAh-s, azt így pikk-pakk bele kellene tolnia, főleg, hogy 65/90W USB-C töltőn csücsül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Star Trek
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest