- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kábé ugyan ezt keresem mint wulfi, úgyhogy kaptam is egy választ már.
2 kérdésem lenne:
- A Xiaomi ha jól látom wifi Only (legalábbis a telekomnál). A Samsung az már sim kártyás, vajon van hívás funkció benne? Mert telekomnál van ilyen okos multisimem, és ha nincs benne hívás csak internet akkor tudnék tenni bele egyet a gyereknek ami nem hátrány.
- Picit olcsóbban mit ajánlanál? Nem az ultragagyi 50 ezres kategóriában, azzal már szívtuk be régebben. -
válasz
herdsman12 #69979 üzenetére
Meg. Hogyan tudok ebben segíteni? Ja a 4G-n kívül van benne sima telefon funkció és GPS is
Viszont ha venni akarsz, lehet, hogy karácsonyra az enyém eladó lesz. A feleségem kórházban lesz 3 hétig, nekünk csak addig kell. Ha nagyon beleszeretünk megtartjuk, de mivel erre most nem nagyon van keret, inkább csak az értékvesztés fér bele. -
Kellene nekem nagyon gyorsan egy vélemény, boltban vagyok, Lenovo IdeaTab 3 TB3-850M 8" 1280x800, 2sim, mediatec mt8161p, 1ghz 2gbram, lte, android6, 16gb, 4290mah, 53ezer forint. Jó ? Vehető?
-
válasz
T0mBd1gg3R #69934 üzenetére
Fejlemény:
Lenne egy készülék amivel tetheringelnénk, tehát nem kéne a sim kártya.
Ez esetben mi lenne az ajánlott készülék, ha nem ezt a Zenpad Z300CL-et vennénk 50-ért?
Gyakrabban updatelt kellene, jobb kijelzővel ami lehetőleg 16:10 vagy 4:3 -
válasz
tboy93 #69935 üzenetére
10-es kell, mert mint mondtam kórházba kell. Addig a T-mobil Domino Netplusz XXL lenne, ami az első 2 hónapban 20 giga 2790-ért, aztán az otthoni lábadozás alatt már wifiről használnánk, majd kb fél évesen eldöntenénk hogy megszerettük és marad-e, vagy nincs már rá szükség és eladjuk garanciálisan még elég jó áron.
-
Sziasztok!
Mi lenne a legolcsóbb abszolút használható mobilnetes tablet? Érdemesebb 10-est venni vagy elég a 8-as? T-nél a 8-as huawei van 66-ért, annyiért már 10-est szeretnék inkább.
Megfelelő a teljesítménye, akkuja, minősége?
Pár éve vettünk egy Koobe X8 Slim Quadrum tabletet, az valami botrányosan szar volt, annál sokkal, illetve sokszor jobb minőségű kellene.
Igazából kórházba kellene, tehát bérlés is jó lenne, de nem hiszem hogy létezik tablet bérlés, vagy ha igen csak cégeknek napi 10+áfáért.
Találtam még olyat hogy Asus ZenPad Z300CL 32GB Wifi + 4G/LTE Refurbished 50-ért. Ez jó lehet? -
Koobe X8 Slim Quadrum frissítést próbáltatok már? ADFU timeout-tal kidob.
-
Sziasztok!
Vásároltunk egy Koobe X8 Quadrant tabletet. Valamiért a wifivel gondok vannak, nem töltenek be a weboldalak. Másik készülék speedtesten 30 megával tölt, ez meg 0,7tel. Valaki ismeri ezt a készüléket? Frissítés megoldhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest