Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepair
csendes tag
Sziasztok,
Még az ősidőkben volt egy iPad 2-m, majd utána egyetemen egy Galaxy tab s2 8.0 (sőt a galaxy megvan még, de aktív használatra már inkább alkalmatlan). Most elhatároztam, hogy beruházok egy tabletre.
Eléggé univerzálisra gondoltam... alapvetően otthoni "szórakoztató" tablet lenne, netezés/youtube/ilyesmi. De feleségem 1 év múlva szakdogázni fog, amihez ugyancsak szeretném befogni, talán egy billentyűzetes tokkal.
10-12 colos méretben gondolkozom, de ennél pontosabb kitétel nincs. A többfelhasználó lehetőség hiánya miatt az iPad-ek teljesen kiestek, mivel jó lenne otthonra 2-3 usernek "saját asztalt" csinálni.
Nyilván adja magát a galaxy tab s10+, ami egy elég univerzális gép, viszont kicsit overkillnek érzem. Lehetőleg jópár évig szeretném használni, de pl a játékok egyáltalán nem faktorok. Árban kb 300-ra gondoltam, mivel ebbe már az említett s10+ is belefér, használtan.
Van esetleg valami bombatippje valakinek, hogy mi lenne a tökéletes ár/érték arányú eszköz?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX