Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
krepair #95211 üzenetére
huh, semmiképpen sem tanács, csak észrevétel inkább ez most itt:
Én nem írnék szakdogát tableten, az biztos. Miért? Mert a mini BT billenytűn nem lehet normálisan gépelni. Akármilyen tokod lesz, nem fogod tudni hosszútávon kényelmessé állítani a képernyő dőlésszögét. Esetleg ha mégis erre kényszerülnék akkor Google Dokumentumok appban írnám, semmiképpen sem az androidos worddel (akinek van Office 365, az még esetleg, de nekem nincs).
Én vennék egy általános tartalomfogyasztásra egy Samu s9 FE-t mondjuk (amivel még mindig lehet szakdogát írni, ha nagyon kéne), ami durván a kereted fele. Vagy ha kell az nagyobb méret akkor S9FE+. És vennék egy használt üzleti laptopot a szakdogára. Amit utána el is adnék, ha nem kell.
Vagy veszel egy sima S9-et, ami már DEX képes, és rá tudod rakni külső monitorra, normális billentyűre és egérre, és ráfoghatjuk hogy munkaállomás, amivel már ergonómikusan lehet több10 oldalas anyagokat gépelni.
-
válasz
krepair #95211 üzenetére
A Samsung jó irány, szerintem jobban megéri egy korábbi széria, pl. S9.
Élőben nézd meg azért, hogy mekkora a 12,4", még a kisebbeket is kényelmetlen kézben tartva használni.
A hozzá való billentyűzetes tok viszonylag drága, de kétségkívül praktikus. Vannak univerzális Bluetooth billentyűzetek is, azért szakdolgozatot lehet hogy praktikusabb egy robusztusabb darabon írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest