- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
krepair #95211 üzenetére
huh, semmiképpen sem tanács, csak észrevétel inkább ez most itt:
Én nem írnék szakdogát tableten, az biztos. Miért? Mert a mini BT billenytűn nem lehet normálisan gépelni. Akármilyen tokod lesz, nem fogod tudni hosszútávon kényelmessé állítani a képernyő dőlésszögét. Esetleg ha mégis erre kényszerülnék akkor Google Dokumentumok appban írnám, semmiképpen sem az androidos worddel (akinek van Office 365, az még esetleg, de nekem nincs).
Én vennék egy általános tartalomfogyasztásra egy Samu s9 FE-t mondjuk (amivel még mindig lehet szakdogát írni, ha nagyon kéne), ami durván a kereted fele. Vagy ha kell az nagyobb méret akkor S9FE+. És vennék egy használt üzleti laptopot a szakdogára. Amit utána el is adnék, ha nem kell.
Vagy veszel egy sima S9-et, ami már DEX képes, és rá tudod rakni külső monitorra, normális billentyűre és egérre, és ráfoghatjuk hogy munkaállomás, amivel már ergonómikusan lehet több10 oldalas anyagokat gépelni.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
krepair #95211 üzenetére
A Samsung jó irány, szerintem jobban megéri egy korábbi széria, pl. S9.
Élőben nézd meg azért, hogy mekkora a 12,4", még a kisebbeket is kényelmetlen kézben tartva használni.
A hozzá való billentyűzetes tok viszonylag drága, de kétségkívül praktikus. Vannak univerzális Bluetooth billentyűzetek is, azért szakdolgozatot lehet hogy praktikusabb egy robusztusabb darabon írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest