Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Házimozi belépő szinten
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepair
csendes tag
Sziasztok,
Még az ősidőkben volt egy iPad 2-m, majd utána egyetemen egy Galaxy tab s2 8.0 (sőt a galaxy megvan még, de aktív használatra már inkább alkalmatlan). Most elhatároztam, hogy beruházok egy tabletre.
Eléggé univerzálisra gondoltam... alapvetően otthoni "szórakoztató" tablet lenne, netezés/youtube/ilyesmi. De feleségem 1 év múlva szakdogázni fog, amihez ugyancsak szeretném befogni, talán egy billentyűzetes tokkal.
10-12 colos méretben gondolkozom, de ennél pontosabb kitétel nincs. A többfelhasználó lehetőség hiánya miatt az iPad-ek teljesen kiestek, mivel jó lenne otthonra 2-3 usernek "saját asztalt" csinálni.
Nyilván adja magát a galaxy tab s10+, ami egy elég univerzális gép, viszont kicsit overkillnek érzem. Lehetőleg jópár évig szeretném használni, de pl a játékok egyáltalán nem faktorok. Árban kb 300-ra gondoltam, mivel ebbe már az említett s10+ is belefér, használtan.
Van esetleg valami bombatippje valakinek, hogy mi lenne a tökéletes ár/érték arányú eszköz?
Köszi a segítséget előre is! -
krepair
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Galaxy tab s2 8.0, ami egy kézben tartott nagggyon minimális rázástól úgy gondolta, hogy innentől nem működik az érintőpanel. Amit tudni kell róla, hogy ezen kívül semmi baja, sebességben nekem még bőven elég lenne, de így nyilván egy papírnehezék. Csináltam rajta teljesen visszaállítást az odinban, hátha csak megmakacsolta magát a rendszer, de sajnos ugyanúgy rossz. Egyszer már volt cserélve a kijelzője samsung szervizben, mert betört az lcd panel. Garancia már nincs semmire, nem egy mai darab. Nos a kérdés....érdemes-e még pénzt áldozni a javítására, mert ahogy néztem 60 körül van a panel anyagköltsége. Vagy inkább hagyjam, aztán ha nagyon hiányzik egy tablet (fog), akkor nézzek valami jóárban lévő xiaomit/akármit? Így is talán el tudnám adni apróért, hátha valakinek még érték. Szerintetek mi lenne az "ésszerű"? Köszi a választ előre is!
-
krepair
csendes tag
Sziasztok. Van egy dilemmám. Vaagy edigitalban veszek egy Concorde tab t10-et 55 ezer ftért újonnan, vagy egy ipad 2-est 50ért használtan. Főleg netezésre, beszélgetésre(írásban) és filmre használnám. Eddig a concorde áll nyerésre nálam főleg az alapból tartozék billentyűzet miatt. Meg ipadnál nem tudom, hogy most az iOS 7 miatt lassult-e valamit a rendszer. Ti mit gondoltok?
-
krepair
csendes tag
Sziasztok! Ha egy 10 colos gépre lenne szükségem, 95%ban csak netezésre és filmezésre, akkor a ConCorde Tab T10-nél van jelenleg jobb alternatíva? Nagyon tetszik ez a gyári billentyűzet és az edigitalnál 55ezerért van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest