Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Megérkezett a Blackview tab 18.
Elég sokat vártam rá,12.23-án rendeltem és 01.16- érkezett meg.
16-a estétől nyúzom, belakás,beállítások stb.
100%- ról indultam,most 33%- on van,pedig nem keveset nyúztam. Nem tudom a kép mond e valamit,mást nem találtam:
[kép]
Összességében nagyon elégedett vagyok eddig a tabbal.Ami problémát találtam eddig:
Automatikus fényerő szabállyozás:
- hát az katasztrófális volt,hol kiégette a szememet,hol elsötétedett,alig lehetett valamit látni.
-- kézire,majd vissza automatára megoldotta.S- pen,gyárit nem tudtam rendelni a tabbal együtt, a 2 db. samsung tollat nem kezeli,egyik régi, a másik smu 23 u- é.
Ami hiányzik az egy normális fotó,videó szerkesztő,nincs gyári mint a legtöbb androidon,a gugli fotót telepítette fel,utálom.
Szerencsére régen megvettem egy fotó kezelőt,fotó,videó szerkesztős.A win.ablakos kezelés tetszik,nem nagyon használtam csak kipróbáltam. A bluetoth billentyűzettel lehet kihasználni jobban,de én kézben használom a tabot, persze úgy is működik,ezzel még játszok majd.
Hirtelen ennyi.
Nem bántam meg,hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest