Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG AZOTH "kiégés"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo P11 gen 2 -hoz szeretnek tokot es foliat. Teljesen meg vagyok love, mert nem volt meg tabletem. Egy egyszeru tokot szeretnek, ami tamasztekkent is mukodik. Olbe veve agyban mukodnek ezek a tamasztekok vagy ott csak kezben tartva lehet hasznalni (filmnezesre)?
Foliaval is meg vagyok love. Uveg kell vagy nem uveg? Jo az alzas vagy nem?
Kellene egy autos tarto is. Olyat keresek, amit valamennyire kozepre lehet igazitani ket ules koze, hogy mindket gyerek lassa hatul menet kozben.
Tudtok ajanlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest