- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo P11 gen 2 -hoz szeretnek tokot es foliat. Teljesen meg vagyok love, mert nem volt meg tabletem. Egy egyszeru tokot szeretnek, ami tamasztekkent is mukodik. Olbe veve agyban mukodnek ezek a tamasztekok vagy ott csak kezben tartva lehet hasznalni (filmnezesre)?
Foliaval is meg vagyok love. Uveg kell vagy nem uveg? Jo az alzas vagy nem?
Kellene egy autos tarto is. Olyat keresek, amit valamennyire kozepre lehet igazitani ket ules koze, hogy mindket gyerek lassa hatul menet kozben.
Tudtok ajanlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest