Hirdetés
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nagynéném a közeljövőben lecserélné az öreg, lassú laptopját és elgondolkodott azon, hogy laptop helyett egy nagy képernyős TAB-ot vegyen (12+")
150...250 keretet lőném be egyelőre - nagynéném megkérdezése nélkül - aztán meglátjuk ebből mit lehet kihozni avagy mennyivel lőttem alá a keretet

Böngészés, levelezés, messengeres videó hívások, kevés YT a mostani laptopos felhasználás. Napi 1-2 óra használatot saccolok, de most ment nyugdíjba július elején aztán ez lehet idővel növekedni fog

Van egy 8"-os Androidos TAB-ja, azzal jól el van, de már az is 5+ éves a maga korlátaival, plusz a kijelzője is kicsi a laptop kiváltásához, de maradnánk Android mellett.Rákerestem GsmArena-n min. 6GB RAM-os 12+ kijelző méretű eszközökre [link] plusz az összefoglalót is megnéztem és látom van azért kínálat. No persze Teclast, Aldocube és társai olcsóbb típusokat ebben a méretben nem láttam

Mivel laptop kiváltása lenne a cél, úgy gondolom, hogy billentyűzet is kellene majd mellé, bár ez szerintem BT v. USB HUB megoldással bármelyikkel abszolválható lesz, de magyar ékezetes bill. kell mindenképpen.
Spen és társait nem gondolnám létszükségnek, persze, ha elérhető/támogatja a készülék, akkor az plusz pont.
Aprón láttam S8 Ultrákat 275-től indulva. Az erősen elgondolkodtató megvételre. (S8+ -om volt, teljesen meg voltam vele elégedve)
Ár/érték arányt szem előtt tartva a hozzáértőbbek mit/melyik eszközt javasoják előbbiek fényébe célkitűzésnek?
pl. 90e körül elérhető a Honor PAD 8, de talán 3-4-5 évre lehet OS szintjén "elavult" lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX