- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt sikerült hozzájutnom a német Amazonról egy Realme Pad Mini 3/32 Wifi-t, bontott csomag volt, hiányzott a fólia róla ezért 150 euróért sikerült elhozni. Mindenképpen egy 8 colos tabletet akartam, mivel sokat olvasok, ezt így egy kézzel is meglehet tartani, még kényelmes a mérete nekem.
Felbontásától és a paneltól tartottam, hogy nem lesz elég jó, de nekem egyáltalán nem bántó, pozitív meglepetés volt. Olvasás közben nem látom a pixeleket és a videót sem rossz rajta nézni, szerintem erre a méretre még éppen jó ez a felbontás. Nem egy oled panel, de rendben van.
A Soc is rendben van, viszonlag gyors az alkalmazások megnyitása, nyilván a felbontás is segít rajta, Netflix, HBO, youtube fut rendben.
Magyar nyelv elérhető volt a gépen.
Adtam neki egy próbát, gondoltam kipróbálom, max. visszaküldöm, ha fájdalmas használni vagy gagyi a kijelzője. De nem küldöm vissza, teljesen rendben van, amire nekem kell, eddig okés.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest