-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
ledgeri #88291 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy nem lesz minden tablet 12L-es, csak a fentiek, akik lebizniszelik a Google-vel.
Xiaomi, Realme esetleg lehet, hogy megkapják, a nagyon kínai Alldocube/Teclast/Blackview vonal meg valószínű, hogy nem.
Sok konkrétumot nem tudni egyelőre.A második bekezdéses rébuszodat nem tudom értelmezni.
Melyik appról van szó, melyik oprendszereken? -
F.B.I.
veterán
válasz
ledgeri #84891 üzenetére
Én most úgy csinálom, hogy egy középkategóriás telefon van, alap dolgokra, bankolásra stb. Mellé vettem egy kínai tabletet, relatíve, erős hardverrel (mert a szememnek jó a nagy, mivel vén vagyok).
Biztosan tudnék venni drágább cuccokat de így 2 évente lecserélem őket, kis bukóval és friss a rendszer. Google mentésből költözök az új telefonba, tabletre. Ennyi. Macera de nem sűrűn és nem kerül (számomra) 300-400K-ba.
Mondjuk feláldozom a minőséget de ez nem mindig egyértelmű. Én ár - érték mazochista vagyok. -
cidalain
veterán
válasz
ledgeri #84886 üzenetére
Most android 11-nél vagyunk vadiúj csúcsgépeknél. Amúgy inkább 9-es 10-es az alsóbb árszegmensben. A csúcsgépek kapnak 1-2-3 android főverzió frissítést, de 100k alatti gépekre az nem jellemző. Nemhogy android 13-ig nem jutnak el a mai 60ezres tabok, de némelyik még 10-est sem fog tudni.
Amit te szeretnél ilyen téren, ahhoz Samsung S széria kellene. Az meg több mint a kereted kétszerese. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest