- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Tappancs2001 #75899 üzenetére
nem tudom mit tud ez a webshop, de közel 20 rugóval az átlagos ár alatt hírdeti a készüléket...
Másik lehetőség a Huawei Mediapad M3 8 Lite LTE
75-ből csak itt a linkelt webshopon jön ki az adott Lenovo, mindenhol máshol az is bőven drágább. Nagy figyelemmel vennem ezt, mert ilyen áron elképzelhetetlen szerintem ez a készülék (szemben a Wifi only verzióval, amit 70 körül már megkapok rendes viszonteladónál is) -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Tablet vásárlásán gondolkodom 75000 Ft-ig, 8 colos méretben, full hd felbontásban. Ezt a tabletet néztem ki:
http://www.xoomstore.hu/tablet_110/lenovo_116/lenovo_tab_4_plus_tb-8704x_za2f0099de_lte_msm8953_3gb16gb_203cm8_android_7_220921
Szerintetek érdemes megvenni? Arról van új infótok, hogy ennél a típusnál fennáll még a sim kártyák tönkretevésének veszélye, vagy már orvosolták azóta a problémát? Esetleg ebben a kategóriában tudnátok más típust javasolni? Előre is nagyon köszönöm a segítséget -
ricky731
tag
Ma megjott a Huawei t3 10em. Eleg sok felesleges cucc lehet rajta mert több mint a fele belső memória tele van. Tudtok valami értelmes leírást hogy hogy lehetne ezeket eltávolítani?
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Primary92 #75882 üzenetére
Nekem a 2013-as Nexus 7 van. Ma már nem számít erőműnek, de alap dolgokra tökéletesen elég még. Játszani nem szoktam rajta, de böngészés, filmnézés, rajzolás, alap képszerkesztés, stb. flottul megy.
Hivatalosan viszont ennek Android 6 a vége, frissebb csak mókolt van rá. -
cidalain
veterán
válasz
Bigmasterl #75893 üzenetére
inkább a voyo-t mert abban legalább Mediatek soc van, szemben a Teclastban Rockchip.
figyelj honnan/hogyan veszed. Gearbesten van EU raktárban is, érdemes onnan venni, akkor nincs extra költség. hogy minőségileg mit tudnak, nem tudom, ezekhez még nem volt szerencsém. -
Bigmasterl
tag
Az olcsó kínai tabletek közül szeritetek melyiket lenne érdemes választani? Voyo Q101 vagy Teclast P10?
Netezésre kellene illetve néha filmezésre. Előre is köszi a segítséget -
cidalain
veterán
válasz
Voice24 #75890 üzenetére
Nem azt irtam hogy egy sem ajanlott, de az igenyek osszessegere nincs ott sem tablet. Az olcso kinaiakban 1 giga ram van, kiesik. 100 dollar korul sokban intel atom van, amiben nincs gps, kiesik. Amiben megis mtk, abban meg tutira nincs oled kijelzo, kiesik. Mondjuk 120 dollarig semmiben sincs ilyen kijelzo, kezdhettem volna ezzel is. A vezetek nelkuli toltes meg megint offos. Szoval lehet valasztani onnan is de kompromisszumot kell kotni.
Persze ez az adott kerdezonek volt valasz, nem altalanosan ertendo! -
Voice24
őstag
válasz
cidalain #75877 üzenetére
Nem teljesen értek veled egyet a kínai tabletek vonatkozásában. Miért nem opciók? Én 31 ezerért Cube iplay 10-es tabot vettem, 2GB/32GB, fullhd, gps. Alap dolgokra bőven jó, ezek elromlani nem nagyon szoktak, ha meg mégis, akkor hasonló tulajdonságokkal bíró Huawei vagy Lenovo illetve ennek az árkülönbözetéből veszek inkább még egy ilyet.
-
IG55
senior tag
Alcatel onetouch pixi 3-ról kérdezném, hogy az 1 giga ram (meg úgy maga a gép) a gyakorlatban full hd youtube video és facebookra elég e a viszonylag folyamatos használathoz? Nyugdíjasoknak kellene, másra nemigen lenne használva.
Elnézést a béna fogalmazásért, telefonról posztolni sux.
-
cidalain
veterán
válasz
#81733120 #75885 üzenetére
A ket lenovo szerintem ugyanaz lesz, csak hol ilyen neven, hol olyan neven hivatkoznak ra. A Huawei nem jobb, viszont dragabb.
Ha kicsit meg tudsz nyujtozkodni, akkor ezek 8-as tesojai sokkal jobbak lennenek, mert 2 giga ram van bennuk.
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"
Akcioval 40 ala is befer az ara. Viszont meg is eri a raforditast, sokkal sokkal jobb a felhasznaloi elmeny. Foleg ha jatekot is tervezel. 1 gb ram eseten gond nelkul csak a szokirako, es passziansz fut, amint van benne 3D nem lesz oszinte a mosolyod. -
törölt tag
Sziasztok!
30 ezer forintig keresünk táblagépet, az elvárások a következőek:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?: 7 vagy 8"-os, de ha ettől nagyobb, az sem olyan nagy hátrány
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?: csak új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?: itthonról szeretném megvásárolni, megbízható boltból
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?: videónézés (YT), játék (Minecraft, stb.)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?: mint már említettem, 30 ezer forint lenne a keret.Amiket eddig kinéztem:
Huawei MediaPad T3 7, Lenovo Tab4 7 és Lenovo Tab 7 Essential.Tudnátok ezeken kívül valami más táblagépet is javasolni? Valamint ezek közül melyik a legjobb?
Előre is köszönöm!Ui.: a táblagép nem nekem lesz, gyermeknek szánjuk ajándékba.
-
®abstract®
őstag
válasz
Lovasíjász #75876 üzenetére
ahogy a kolegák is írták:hüvely M5! 16/10 képarány.
nagyon erős lesz az a kirin 960 hardver.
antutu ba 150e pont körül tud.
ez már a snapdragon 821-835 közötti erőviszony.
androidon a legerősebb masina lesz. -
kovacs65
őstag
válasz
Lovasíjász #75876 üzenetére
Ha pénzed mint a tenger.
MediaPad M5, 8,4 vagy 10 collos.
4:3 arányú, Samu S3 -
cidalain
veterán
válasz
Primary92 #75879 üzenetére
kizárt, hogy elbírná a tabot. nekem a 4.7-es telóm van odarakva, és ki kellett ékelni a szellőzőt, mert ezalatt is lefittyedt állandóan.
(#75878) Bartfaib
a lassuláson a gyári visszaállítás jelentősen segít, eltávolítódik minden szemét, gyári állapotba kerül a szoftver.
és a szoftver okozza a lassulást, nem a hardver öregedése. ha használtan veszed, úgyis ez lesz az első lépés.
mindkettő jó választás lehet, az M2 8, és a Samu T580 is, de az tab s2 8 is jó. ez utóbbi csúcsgép kategória volt. mindegyik nagyjából 2-3 éves konstrukció, de annak idején felső/csúcskategóriásak voltak, így a mai belépő/középszintű gépekkel is simán felveszik a versenyt, ha nem jobbak még mindig. -
Bartfaib
újonc
Sziasztok!
Végül használtan szeretnénk tabot venni egyenlőre ami opció az a Samu tab s2 8” kicsit drágábban de elég erősnek néz ki valamint a
Huawei M2 8”
Samsung tab a 10.1 t580
Utóbbi ketto 1 árban van nagyjából, legalábbis akikkel beszéltem.
Ezek közül eddig talán az M2 a legvalószínűbb eddig.
Nincs tapasztalatom ilyen téren, és az lenne a kérdésem hogy mennyire lassul be, az évek alatt egy ilyen készülék? Illetve miket kell nézni? Köszönöm a segítséget. -
cidalain
veterán
válasz
Primary92 #75875 üzenetére
feladtad a leckét.
új 2 GB rammal 40 a legolcsóbb itthonról, akcióban esetleg 35-37-ért megcsíphető valamelyik
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"vezetéknélküli töltés, oled kijelző esélytelen ebben az árban, még használtan sincs ilyen
kíaniak azért nem opciók, mert ami olcsó 100 dolláros vagy alatta, azokban általában nincs GPS, illetve a megbízhatóságuk, illetve az android optimalizáció sem a legjobb, nem lesz olyan smooth a rendszer. a kijelzőjük meg hagyjuk kategória
másik probléma a szélvédőre tapasztás. nekem 7"-os tabom van, próbáltam kirakni autós tartóval, hát nem voltam boldog, mert mindig leesett a cuppantó. pedig nem volt olcsó. az általános tapasztalat az, hogy 10 rugó alatt nincs jó tartó tablethez, mert mások is panaszkodnak ilyesmire.
nagyon elborult gondolat, de lehet hogy jobban járnál egy 5,5-6" körüli phablettel? Xiaomi Redmi Note 5A 26-ért tied hazai garival
(#75876) Lovasíjász
neked se tudok tök sok jót mondani.
a tablet piac ma nem a játékosokat célozza meg. így kb összesen 3 olyan tab van amiben 4GB ram van, fent az összefoglalóban megtalálható minden. a felsőkategórában, vagy a csúcskategóriában nézelődj. a Samu tabok 4:3 arányúak, így nem fog neked bejönni.
talán ha időben húzhatod a vételt a Huawei Mediapad M5 10.8 esetleg jó lehet neked, de még nem kapható -
Lovasíjász
tag
Üdv emberek!
Hozzátok, profikhoz fordulok tablet ügyben.... A kérdés egyszerű: Főleg játékra használnám(androidospl.: Warwings) , gondolom a 4GB RAM min. ajánlot? Mi a helyzet proci ügyben? Ár... max 150K...Ütős ajánlatnál persze ha kell kitudok préselni még 15-20K plusszt.
Előre is köszi mindenkinek!!!
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy tabletet elsősorban autóban való használatra.
7-10"
minimum 720p
fontos a jó GPS (előny a Glonass)
minimum 2 GB RAM
automatikus fényerő
OTG (DAC menne rá)
WiFi
BTElőny a wireless charge, OLED kijelző.
Árban jó lenne 30k alatt maradni.
Lehet új, használt. vagy akár távol-keleti is. (Gondolom az új helyből kiesik)Találkoztam már olyannal, hogy GPS, WiFi, BT, Spotify, Waze használata esetén max fényerőn hiába töltöttem, akkor is merült.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv.
Szintén az ajánlott Huawei T3 8" LTE(4G) tulaj lettem. Ez tényleg jó.
Vettem bele egy feltöltős SIM kártyát (nano sim) hasít a mobilnet is. Kár, hogy nincs benne 5Ghz wifi, de jól működik. Megérte az árát. A kiszemelt olcsó tablettnél [link] ugyan drágább volt, de megérte, nincs szenvedés a használattal. -
cidalain
veterán
válasz
Bartfaib #75870 üzenetére
Mit ertesz azon hogy nem elfektetett valtozat? Mert ezen nem tudok tullepni.
Allitva kell fogni, mint egy telefont, aztan akkor nem elfektetett
Mivel nincs a hosszu oldalon a kijelzonel home gomb, logo semmi, igy nem ertem miert nem lehet az allitva fogom az alapertelmezett allapot.
Update: ja latom a huaweinel ott a logo, es a kamerapotty mindkettonel. Tul kell lendulni ezen. 8-ason nem ott vannak, es lehet rajtuk PDF-et olvasni. Szerintem jobb is, mert en kezben tartva olvasok, es nem mindegy milyen nehez tabot tartok a kezemben: kisujjal tamasztom, es volt mar hogy a kicsi tabtolnis fajt a kisujjam.Nincs mas ajanlott tab ebben a kategoriaban, csak a Lenovo es a Huawei.
Hasznaltan lehet venni Samsu g SM-T580-at ami ezeknel kicsit jobb kijelzoben is, processzorban is, de mar 2 eves gep. Hasznaltan kb hasonlo arban lehet, az is van feherben, es Samsung...8 colban sem tudnek mast mondani mint a ket ajanlottnak a 8-as kistesojat.
(Tenyleg azt kell mondani, hogy ha anyazni akar, meg azt akarod hallani 2 evig, hogy istenem de fos ez a Samu tablet, akkor meg lehet venni. Ertem hogy mire kell, metud nyitni pdf-et, nem gond, de ha mar nezltezget, es 2-nel tobb tabot hasznal, akkor a tabvaltas 5-10 masodperc lesz. Ha esetleg meg face is menne mellette, vagy pdf reader, akkor az alkalmazasok kozott mindig ujra fog tolteni... Ez mulik a ramon, szoval kell a 2. Most nem azt mondom, hogy nem lehet ellenni 1 gigaval, most en is olyanrol irok, de en ezt 3-4 eve vettem. Ma eszembe nem jutna. Neha felcseszi az agyam, de teny hogy hasznalhato, de tudok kompromisszumot kotni: marad 60-70 rugo a kezemben ha most nem veszek helyette ujat
)
-
Bartfaib
újonc
válasz
cidalain #75867 üzenetére
Nah közben beszéltünk, és nagyon nem akar hajlani a lenovo/huawei felé, szóval esetleg lenne ötleted/tek.
maximum 45e felső határral milyen 9-10 colos tabletet érdemes venni? Nem elfektetett változat(amiatt nemjó a huawei xd).
A 8 colosat néztük a boltban de nem lehetett bekapcsolni és nem igazán látszott úgy, hogy kényelmesen olvasható rajta pdf.
Nyilván ha, nincs akkor marad a lenovo. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
cidalain #75865 üzenetére
A hivatalos utakról már rég lemondtam, ugyanis az eladó eléggé bűzlik. A termékszám alatt már tök mást árul eBay-en, ezért rendesen reklamálni sem tudtam nála. A másik "apróság", hogy a tabletet még nyáron vettük és akkor volt, hogy 2 hónap után bedöglött. Azóta spam-olom az eladót, de semmi reakció.
Azóta a polcon hever, csak most jutottam oda, hogy próbáljak vele kezdeni valamit. Ezért főként javítási megoldási ötleteket várnék, ha van még
-
cidalain
veterán
válasz
Bartfaib #75866 üzenetére
igen, az 1,5 Gigával van a legnagyobb baj. a samu touchwiz rendszere amúgy is alapból több memóriát eszik, gyakorlatilag olyan a használata, mint egy másfajta tab, amiben csak 1 giga ram van. ettől függetlenül is az adott gép legalább 3 éves konstrukció. az E széria kifejezetten alap, újkorában sem volt egetverő, ráadásul még túl is van árazva. ez a hardver egész egyszerűen nem ér többet 30-nál jelenleg szerintem.
a másik kettő ajánlott típus messze jobb felhasználói élményt biztosít. ár-érték arányuk jobb, később avul el szoftveresen mind hardveresen. (tulajdonképpen a samu már elavultnak számít)lenovoból is van fehér, így a csajos szín nem lehet akadály. a designnál ne a forma legyen az elsődleges szempont. ráadásul van, ahol 46-ért meg is vehető.
-
Bartfaib
újonc
válasz
cidalain #75860 üzenetére
Lánynak lenne, bementünk boltba és jobban tetszett neki a lenovonál, a huawei-nél is (számít a dizájn). Árban is kicsit alatta van.
Mi vele a konkrét baj?
-Android 5. annyival lassab/jobban belassul?
-8GB belső tárhely már ennyire kevés még úgy is ha bővítjük? (Játszani nem olyan fontos arra ott a telefon az jóval erősebb)
-A 1,5 gb ram ennyit számít a 2gb-hez képest?
A többi paraméter ha jól láttam azonos. -
cidalain
veterán
azért ez nem ilyen egyszerű. fordulhat a paypalhoz, de pp kötelezheti őt arra, hogy küldje vissza a gépet. ráadásul 2 hónap után nem biztos hogy érvényesíthető a pénzvissza garancia. szóval ha hozzájuk is fordul egyáltalán, akkor, még ne dobja ki a gépet.
esetleg még ebay reklamáció lehet jó, ha az estimated deliveri lejárta utáni 30 napban még benne van. ez csak akkor lehetséges, ha nagyon sok volt a várható szállítási idő, és nagyon hamar meg is érkezett.
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Meghibásodott tablet miatt írok, ugyanis nem találtam alkalmasabb topikot a kérdésemhez.
Adott egy Cube iWork 10 (Android+Win10) tablet, ami kb. 2 hónap használat után meg se nyikkan. Se kép, se hang, se töltés, beszart annak rendje és módja szerint. Hosszan nyomott gombokkal sem tudok belépni diagnosztikai/recovery üzemmódba és a töltést jelző fénye nem világít. VIDEÓ
Azóta is papírnehezék, az eladót nem érjük el eBay-en (a hirdetési számon már más termék szerepel ráadásul).Már azon vagyok, hogy szétkapom az egészet és megpróbálom magam megbuherálni, hátha csak érintkezési gondja van. Tudom, tudom, kínai cucctól kínai minőséget lehet csak elvárni, de ez enyhén szólva alulteljesített még így is.
A hibajelenséggel van tapasztalatotok? Esetleg valami tutorial leírást vagy videót tudtok linkelni, ami alapján okosabb leszek?
Köszi!
-
Bartfaib
újonc
Sziasztok szerintetek a Samsung galaxy tab E t560N az mennyire éri meg az árát. Sim nem fontos, netezésre youtubeozásra kell. fontos a méret mivel tanulni is erről szeretnék és kényelmesebbnek tűnt ekkorában mint 8 colosban.
-
skill84
tag
üdv!
tabletet vennék és az érdekelne ki mit ajánl.
8" 16gb memóra 2gb ram (ennyi elég?) wifi bluetooth bővíthető belső memória
filmezésre olvasásra kéne. ha a hangszórója is elfogatható az külön öröm!Lenovo Tab4 8 ZA2B0059BG ezt néztem ki már rohantam is volna megvenni mikor láttam
hogy tönkreteszi az sd kártyákata keret kb 40ezer
-
®abstract®
őstag
válasz
AndrewBlase #75850 üzenetére
persze,hogy nem
próbáltam,nem jött be.
számomra a 16/9,16/10 képarány jön be:
netezéshez,filmezésre és játékra is. -
cidalain
veterán
válasz
saphancs #75847 üzenetére
akkor a Samu Galaxy Tab S2 VE 9.7 lehetne jó, szintén 4:3-as kijelző
esetleg a Lenovo TAB4 Plus 10" FHDa Lenovo már bőven kereten belül van, a Samu a határon.
sajnos nincsenek mostanában igazán erős tabletek, a jelentőségük csökkent a 6" vagy nagyobb izomtelók mellett, nincs igazán kereslet a 100 ezres kategória feletti gépekre, így elég nagy a luk ezek között, és a Samu Tab S3 között tudásban (és nyilván árban is) -
AndrewBlase
senior tag
válasz
®abstract® #75849 üzenetére
"a 4.3as képarány ócska mégis eröltetik neves gyártók és utánzóik."
Ízlés dolga. Én speciel imádtam az előző tab-omban, hogy 4:3-as, (internetes) tartalomfogyasztásra számomra tökéletes volt. Jobb, mint a 16:9/10 arány. Szerintem.
De ezen ne veszünk össze.
-
Krisz79
őstag
1 nap tesztelés alapján.
Huawei Mediapad T3 8"
Szebb forma, de csúszós kissé számomra.
Illetve nehezebb, mint a Lenovo tab4 8". -
saphancs
aktív tag
Játékra érdekelne androidos tablett.
Az ár annyira nem mérvadó ha cserébe hosszútávú megoldásra kapok.
Gyors legyen, megbízható ennyi az elvárás!
Mi tudtok ajánlani? -
cidalain
veterán
válasz
#98880768 #75835 üzenetére
Jo valasztas, az egyik legjobb ar-ertek aranyu.
Samu dragabb, regebbi is, mondjuk kicsot tobbet is tud, bar mondjuk huaweinek is van fejlettebb modellje dragabban.
Szoval a T3 vagy Lenovo tab4 10.(#75834) Bartfaib
Jotanacs: ne szivasd magad noname 1 GB ramos tabletekkel, mert lassu lesz, es elmegy a kedved az egesztol.
Sporolj meg egy honapot, es 40-ert vegyel ezek kozul
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"
Sokszor akciozzak, 38-ert is megkaphatod valamelyiket, de lattam mart 35-ert is a Huaweit, de ez nem altalanos. Tenyleg eg es fold a kulonbseg, azt a par ezrest tobbszorosen megeri a 2 giga ram, es az hogy a gyarto legalabb ert ahhoz amit csinal... -
törölt tag
Kedvesemnek szeretnék tabletet vásárolni 50-60ezer Ft környékén,
eddig a Huawei féle MediaPad T3 (10.0, 16GB, Wifi + LTE) a befutó, de miután nem vagyok túl jártas ezekben szeretnék megerősítést kérni
mennyire jó vétel ez, ill. van e ennél jobb ebben az árkategóriában
Csak nagy, ismert márka jöhet szóba (Huawei, Samsung leginkább)
Felhasználást tekintve tényleg semmi extra, leginkább Instagram és internetes böngészés, a lényeg, hogy gyors, gördülékeny legyen
köszönöm -
Bartfaib
újonc
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni egyetemi célra, az alábbi szempontok szerint:
-35.000 felső határ
-8-10 colos méret
-Elsődleges felhasználás: Youtube, levelezés, pdf/ppt olvasás, internetezés.
Amiket eddig találtam baráti áron, de számomra ismeretlen márkától az az iGet Smart g101, Archos 97C Platinum 9.7, és amit még néztem az az Alcatel Pixi 3 10', de utóbbi 2016 elején jelent meg ha jól láttam.
Ami nem fontos az a sim kártya foglalat, a kamera minősége.
Elsősorban újat szeretnék, de ha van megbízható használt az se gond.
Előre is köszi a segítséget. -
ricky731
tag
Kocsi első ülések közé középre(úgy hogy a hátul ülők jól lássák mindkét oldalon) van valami értelmes rögzítő Huawei Mediapad T3 10hez?
-
cidalain
veterán
válasz
ricky731 #75828 üzenetére
Ha gyereknek, es kezben is fogjak tartani akkor 8", ha tenyleg inkabb nezes, akkor mehet a 10". HD felbontas elegendo 2 GB ram
Huawei Mediapad T3 8"
Lenovo tab4 8"
Mindegyiknek van 10" verzioja is. A legolcsobb ertelmes megoldasok.
Gyerekbiztos tab nincs, igy szilikon tok, tempered glass ajanlott, az legalabbis olcsobb mint a rugged tablet, ami kapasbol 300 ezer forint folott van. -
ricky731
tag
válasz
ricky731 #75827 üzenetére
Na főnök(asszony) még beleszólt kicsit. Kéne egy másik tablet ajánlat gyerekek számára. Főképp film nézés céljából. Ha lejátszaná a 720/1080 mkv-t az nem lenne baj. Gyerekbiztos is jó lenne
Lehet egy picit olcsóbb kategoria is
Tudom egyszerre minden nem megy de hátha
-
cidalain
veterán
válasz
Krisz79 #75824 üzenetére
Nyilvan nem fogod megbanni. ha nagyon kellett volna akkor eleve fel sem merult volna a sima wifis. Ha 90%-ban otthon hasznalod pl, akkor szuksegtelen is.
Ha megis kellene, megosztod a telod netet hotspotkent, es arrol hasznalod a tabot (en igy szoktam peldaul, semmivel sem macerasabb. Es csak egy sim kartyat kell fizetnem) -
cidalain
veterán
válasz
ricky731 #75822 üzenetére
Az elso ha minden igaz az A3-B40, a masodik egyertelmuen a B3-B40 FullHD verzioja. Ha ez igy van sok kulonbseg nincs, a B3 az A3 utodja. Kicsit jobb processzor a B3-ban, Android 7 (a regebbiben csak 6), ahtan nagyjabol ki is merult a lenyegi kulonbsegek listaja.
Erdemes meg megnezni odakint mennyiert adjak a Huawei Mediapad M3 10 Lite tabot, lehet megkapod azt is hasonlo aron (picit tobbert), ami annyival jobb hogy 3 GB ram van benne es 8 magos a proci, nem 4.(#75821) Krisz79
Nem penz ez a kis kulonbseg a ketto kozott. Ha a Huawei jobban tetszik, jobbnak erezted a tapizas soran, akkor nincs kerdes vedd azt nyugodtan. -
ricky731
tag
Acer Iconia Tab 10 32GB WiFi Tablet és Acer Iconia One B3-A40 10 Inch Full HD Android Tablet with 2GB RAM 32GB Storage - Black között mi a különbség?
Ebben az árlkategóriában nézelődöm, esetleg más alternatíva? 2GB/32GB körül tervezek....
Előre is köszi a válaszokat
-
Krisz79
őstag
Egy gyors kérdésem lenne.
E 2 közül érdemes lenne valamelyikben gondolkodni?
Melyik a jobb tablett?
Lenovo tab4 tb8504f
vagy
Huawei mediapad T3 8.0 16gb 8" -
cidalain
veterán
válasz
nylon111 #75816 üzenetére
Es ha ilyenkor újra kiveszed PC-be akkor minden ok?
Bevallom ilyet még nem láttam. Szerintem szoftveresen rossz valami. Amin nem kell meglepődni, a noname tableteknek nem nagyon van terméktámogatása, és normális fejlesztése sem. Osszetaknyoljak google segítségével a cuccost, örülnék hogy be lehet kapcsolni, aztán mehet a piacra.
Ha már évek óta szopsz vele, akkor már úgyis régi a tab, vegyél egy újat. 8” méretben már 40-ert kapni jót, és pápá idegeskedés, értelmetlen mukodes.
Huawei, Lenovo gépek elég jó ar-ertek aranyuak -
nylon111
csendes tag
válasz
cidalain #75815 üzenetére
Ez így van. Reggel ujra leformáztam de most gyorssal a kártyát.Rámásoltam tc el 6 mappát vegyesen ,filmek mp3 stb.. Visszamásolás a gépre próbaképpen jó volt. Betettem a tabba a karit, látott 3 mappát a 6 ból és abból a 3 ból amit látott, fele megint lejátszhatatlan volt a filmeknek. Ez random, mert pl tegnap azt a filmet lejátszotta amit ma nem és ma lejátszotta azt amit tegnap nem ....
A bsplayer kilép, archos palyer azt írja acces denied. Lehet valami engedély faszság lesz...Bár a képek mappa és a mp3 mappa pl meg sem jelenik a tabban, holott másoláskor visszamásoltam a gépre próbaképen és sikerült. Mp3 at direkt le is játszotta a winamp a pc-n a kártyáról betallózva. Tehát rajt volt...
Most ne legyek ideges? -
nylon111
csendes tag
Szia!
Kösz a választ. Felmásoltam a belsőre egy rakat képet. Sikerült. Vissza is másoltam a pc re.Utánna felmásoltam egy kisebb filmet, az már a szokásos 00 hosszal és jó mérettel ment fel. Vissza már nem tudtam visszamásolni a pc re. Ill hiba nélkül visszament csak éppen a bspayer azt mondta sérült fájl nem lejátszható.....A kártya egy 32 gigás scandisc, megbizható boltból és telóban eddig jól teljesített. Biztos ami biztos azért csináltam egy teljes formázást, majdnem egy óra volt az sdcard formaterrel. Teljesen jó a kártya.
Ahogy beteszem a tabba akkor kezd ez is feledékeny lenni mindt a belső. Amúgy a tab 16 gb belső, +16 gb inner card+32 sd kari. Szóval.....szívás. ma egész nap csak másolgatok. Kb 6 film ment fel, 20 nekirugaszkodással. Érdekességképpen amit pl nem tudtam felmásolni, rá 5x re sikerült. Ami meg fent volt már mert néztem is a tabon, azt nem sikerült ujra felmásolni. Sajnos amikor megformáztam ugye minden elveszett, ujra fel kell másolnom....... -
cidalain
veterán
válasz
nylon111 #75809 üzenetére
Pff, ez eleg rosszul hangzik.
Tehat jol ertem hogy nincs kulonbseg ha belsore, vagy microSD-re masolsz. Akkor sincs ha sok kis fajlt (zenet), vagy egy ket nagyobbat (filmet) masolsz. Egy resze mindig elveszik.
Probald meg, hogy felmasolod, es azon nyomban visszamasolod PC-re. Tehat kozben ne csinalj sem levalasztast, sem semmit.
Azt is kiprobalnam, hogy oke kiderul, hogy 2 film nem ok, akkor utana is feltennek meg egyet, hogy az jo e.
Valoszinuleg nem lesz. A noname tabok kozott van olyan, amit meghirdettek 16 GB hatterrel, ugy van allokalva, de tulajdonkeppen csak 8 van benne mondjuk. Ertelemszeruen a masolas nem letezo memoriacimre megy ilyenkor, de a fajl tulajdonsagai meg persze mashol vannak, emiatt lehet jo a meretkijelzes. Persze ennel azert bonyolultabb, de erthetoen kb igy irnam le. Emellett ugyanez lehet a kartyaval is.Kartyat hasonlokeppen tesztelnem, de csak PC-n kartyaolvasoval szigoruan. Teleirnam annyi anyaggal amekkora. Aztan utana megprobalnam visszamasolni a PC-re egy masik mappaba. Aztan mehet az osszehasonlitas. Ha egyforma az eredeti, es a visszamasolt, akkor a kartya jo. Egyebkent hamis. Van a kartyak tesztelesehez kulon PC-s progi is, de most nem jut eszembe a neve, de kb hasonloan mukszik az is.
Ha ezek a sejtesek beigazolodnak, akkor a tab belsojevel semmit nem tudsz kezdeni. A kartya cserejevel, viszont legalabb oda tudnal masolni.
-
nylon111
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel már jó ideje küzdök. Gyakorlatilag mióta megvan a tabletem. Egy allwiner neve sincs tablet de nem is ez a lényeg. A próbléma az vele, hogy a felmásolt adatoknak gyakorlatilag fele eltünik. Próbáltam a kártyára másolni külön kártyaolvasóval is , úgy is hogy bent van a kártya ,próbáltam minden lehetséges módon. A belső tárhelyre is. Tc- vel is stb. Semmi. Pl felmásolok 3 filmet, egyet lejátszik, a másik kettőnél már hiba van. Viszont a Windows végzett a másolással hiba nélkül és nem a film hibás mert lejátszható gépen, sőt még a tableten is ha éppen sokadszori próbálkozásra sikerül felmásolnom.. Annyi a különbség filmeknél hogy amelyiket lejátsza annál ott van a kis ikonja alatt hogy milyen hosszu.pl 00.45.22 Amelyiket nem játsza le ott mindig 0.00 van. Érdekes hogy a méretét viszont jól irja ki és a win hibát sem dob a másolás végeztével. Ma pl összeállítottam egypár könyvtárat a gépen, zene képek stb.
Felmásoltam a belsőre és egy az egybe nem volt ott semmi. A win szerint ott volt amikor másoltam. Visszatettem megint akkor már a win sem látta. Van ugy hogy amit felmásolok és töténetesen rosszul (mert van amikor sikerül is) Nem tudom kitörölni filecomanderrel. Kiirja hogy sikeres de ugyanúgy ott figyel a kértyán vagy a belsőbe....még sorolhatnám de felesleges. Meguntam és frimware-t frissitettem rajta. 5.1 androidra. Ha jól emlékszem 5.0 volt előtte. Ugyanazt produkálja vagy még roszabb az arány.....
Ha valaki tudna ebbe segíteni megköszöném, már valóban évek óta ezzel kinlódok.
Nem kártya hiba az biztos mert akkor a belsőre átmennének a dolgok. Amúgy megformáztam a kártyát is.
nem is pc hiba mert ez már a másik pc azóta hogy van a tablet. Szóval nem valószinü hogy mindkét gépnek ugyanaz lenne a hibája. Ez valami androidos hiba lesz csak éppen gőzöm sincs hogy hol keressem.....
A válaszokat előre is köszönöm...üdv
-
cidalain
veterán
válasz
Voice24 #75806 üzenetére
Szerintem ugyanaz microUSB-n es DC adapterrel tolteni. Egymas mellett vannak, igy szerintem ugyanoda megy a ket tap bemenet. Jelentosege szerintem ott van, hogyha DC-IN porton toltod, akkor szabad a microUSB, es oda dughatsz OTG-s akarmit.
Nem nagyon irjak de szerintem standard 5V-os adapter kellene hozza mittodomen mondjuk 2 A-os (de ez csak tipp) -
Voice24
őstag
Hali!
Vettem egy Cube iplay10 tabot. Az lenne a kérdésem, mert nekem nem egyértelmű, hogy a tabon lévő DC-in csatlakozóba egy megfelelő adaptert dugva hálózatról is üzemel a tablet? Vagy rosszul gondolom, és teljesen más funkciója van ennek?
Azért kérdem, mert az akksija elég gyorsan merül, és jó lenne, ha ezt egy adapterrel ki lehetne küszöbölni.Köszi előre is!
-
cidalain
veterán
hú már én is nagyon neccesen tudtam venni annak idején. már jöttek be a miix 3-asok, és egycsapásra megszünt a 2-eshez minden kiegészítő. valami noname boltból tudtam még venni egy világoskéket (ami annyira nem baj, mert kék a céges szín is, így jól mutat, mondjuk rózsaszínben nem vettem volna)
amúgy elégedetten használom, céges feladatokra, még terepre is elviszem, bár ha nem indokolja valami, akkor inkább a laptopot veszem elő azt kevésbé sajnálom (mert ilyenkor USB kábelt használok, és a microUSB csatit féltem - de már dolgozunk a BlueTooth-os kiváltáson) -
jFox
addikt
válasz
cidalain #75799 üzenetére
Egy olyan gyári flip tokot elfogadnék én is... De már szinte semmit nem lehet hozzá kapni.
Rendeltem rá egy edzett üveget az meg kisebb mit a tab, csak a látható felületet takraja. Fel sem tettem.
Csak ez volt hozzá emberi árban és aképeken nem látszott, hogy hogy fog kinézni a tab-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged