- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Vettem múltkor egy kínai tabletet, hát egy katyvasz a egész!
Nem tudni mi a márkája típusa hibába nézem meg cpu-z programmal semmi normális infó!Wishes tablet
29000ft volt
-
Trk.Adam87
aktív tag
Ha valaki megbízik az újracsomagolt termékekben, annak érdemes lehet bepróbálkoznia ezzel:
[link]
FullHD kijelző, 128 GB Tárhely, 4 GB Rammal ennyiért ajándék, ha nem valami hibás selejtet próbálnak meg rásózni valakire újracsomagolt címszó alatt.Igaz, hogy Windows-os, de tudtommal Intel Atom cpu-s gépre trükközéssel rátelepíthető az android is.
-
zebede
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77995 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy hiba lesz és a 2/16GB-os ennyi.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Úgy látszik van még Magyar oldal, ahol lehet értelmes áron kapni Tabletet:
Huawei Mediapad T5 10" 32 GB - 59990 Ft [link]
Olcsóbb itt akció nélkül, mint máshol akciósan. -
vittorio7
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77989 üzenetére
Még sosem rendeltem így.
Kína az tiszta sor. Én rendelek, nekem kell vitát nyitni, ha sérült, vagy nem érkezett meg. Én intézem magamnak a garanciát, én felelek mindenért.
A magyar megrendelés is tiszta sor. Megrendelem általában 1-3 napon belül a kezemben van. Vagy a futár hozza ki, vagy érte megyek.
Itt viszont előre kifizeted, aztán majd jön Kínából valamikor, valahonnan a cucc.
Az, hogy mennyi idő alatt ér ide, karácsony előtt, az nagy talány. De legalább magyar nyelven, magyar oldalnak reklamálhatsz. -
buresz8
tag
Sziasztok!
70e-ig keresek páromnak tabletet. Huawei az elsőszámú kiszemelet, a T5-ről mi a véleményetek? Ebben az árkategóriában van jobb választás?
-
zebede
őstag
Egyetlen, utolsó darab Mi Pad 4 4/64GB , Lengyel raktár 260$.
-
blash
tag
válasz
icecave #77973 üzenetére
"Anyukám előző Nexus 7 2013-asát nem dobnám el csak amiatt, mert recseg a felső hangszóró. Ha nem drága, megcsináltatom."
Nem tunik, neheznek a hangszoro csereje:
http://youtube.com/watch?v=nps5NHnow1M
https://www.ifixit.com/Guide/Nexus+7+2nd+Generation+Speakers+Replacement/36979
-
vittorio7
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77986 üzenetére
-
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
vittorio7 #77983 üzenetére
Igen így lehet inkább Mi Max 3 lesz, még ha drágább is, az legalább van hazai raktáron és utánvételes módon is fizethetsz. Meg úgy legalább lesz egy telefonként is hordozható tabletem.
Szerintetek a Fekete Péntekes akciók közt esélyes, hogy a Mi Max 3 árát is lejjebb húzzák? Mert ha igen, akkor érdemes várni 2-3 hetet.
-
vittorio7
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77982 üzenetére
Gondolom igen, mert úgy illene.
De sosem rendeltem még tőlük, ezért az a biztos amit ők mondanak. Rá kell kérdezni.A fő kérdés az az, hogy mikor ér ide Kínából?
-
vittorio7
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77980 üzenetére
Ott mosolyog a Kínai zászló az árú helye alatt.
A vörös a kommunista forradalom, a nagy csillag pedig a kommunista párt szimbóluma. A négy kisebb csillag a munkásokat, a parasztokat, a polgárságot és a patrióta kapitalistákat jelképezi, akiket egyesít a kommunizmus építésének feladata. -
Trk.Adam87
aktív tag
Gondolom a Mi Pad 4 jobban ajánlott Tablet célra, mint a Mi Max 3
Tőlük vajon megérné rendelni?:
[link]A Magyar helyre szóló garancia miatt lenne jó mindenképp hazai üzletből beszerezni.
-
vittorio7
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77975 üzenetére
-
vittorio7
őstag
válasz
Trk.Adam87 #77975 üzenetére
-
Trk.Adam87
aktív tag
Üdv!
Hazai forgalmazók közül honnan tudnám beszerezni közel kínai áron a Xiaomi Mi Pad 4-et vagy a Mi Max 3-at? Utóbbi ugye telefon, de a 7"-os méret miatt alkalmas tablet kiváltására is.
-
morgulfz
tag
Üdvözletem! Létezik olyan tablet ami alkalmas filmezésre de sms-t és hívásokat is tudok fogadni illetve inditani? Megköszönném ha valaki ajánlana számomra valami használhatót amiben örömömet is lelem. Köszönöm
-
Köszönöm mindnkinek, végül egy M3 8.0 lesz, 4 GB RAMmal el fog karistolni jóideig.
Viszont tud valaki szerizt? Akár itteni hirdető is jó. Anyukám előző Nexus 7 2013asát nem dobnám el csak amiatt, mert recseg a felső hangszóró. Ha nem drága, megcsináltatom.
-
cidalain
veterán
No offense: Azt irtam neha. Nem konkreten a te tableted olyan
(#77968) zebede
Mivel a pdf egy a keszito progi altal leforditott dokumentum, a megjelenitonek semi dolga nincs mint kirakni a kepernyore. Szoval ugyanannyit kell dolgoznia, ha az oldalon teleirt szoveg van, vagyha robbantott abra adott esetben. -
zebede
őstag
válasz
didros #77966 üzenetére
Rokchipes tabletek felett ejárt az idő.
Jó nagy akku?
36.663Ft Cube Power M3, 8.000mAh, type-c csati, 2,5A-es töltő.
Viszont ez is csak 2/32GB.
Értem én hogy nem fontos a sebesség, meg nem sok tapasztalatom van pdf fájlokkal, de eltudom képzelni hogy egy jó nagy szakkönyv, tele finom ábrákkal, ide-oda lapozgatva benne, kívánja a több RAM, jobb proci kettőst.Ezért ha még ki bírod pótolni kicsivel, 39.553Ft-ért jó kompromisszumnak tűnik a Cube M5S.
Helio X20 proci, 3/32GB, 6.600mAh.App-ból nyisd meg, úgy hozza ezeket az árakat.
Azt nem néztem, hogy áfa mentes szállítás elérhető e ezeknél. -
zebede
őstag
válasz
didros #77961 üzenetére
Én évek óta, mióta elkezdtem sokalni a kütyüjeimet és eladtam az e-inkes olvasóm, tableten, leginkább kínai tableten olvasok.
És nem keveset, igaz nem pdf-et, hanem epub-ot, azt is fekete háttér-halványszürke betű kombóval és nincs azzal semmi gond.Mondjuk a P10 még Rockchipes, gondolom Banngoodon nézted ott akcios a P10.
Onnan inkább venném pl. a Teclast 98-at IPS panel az is, felbontás is ugyanannyi, kicsivel kisebb az akksija, meg csak hatos android van rajta, viszont 3 giga RAM-os a P10 2 gigájával szemben.Lényeg hogy ne sokat gondolkozz, mert nemsoká beüt a karácsonyi csúcs, ha bele csúszol az se biztos hogy idén megkapod.
-
cidalain
veterán
-
didros
senior tag
Azt hittem egy Teclast P10 is megteszi, hiszen már annak is IPS kijelzoje van... Miben jobbak a drágábbak?
-
válasz
zebede #77957 üzenetére
Köszönöm, épp nézem még, hogy a 100-120-as sávba mi férne bele. Egy 8.4es M5, vagy egy Tab s3 is akár. Anyukám azt mondta lehet nagyobb csak legyen olyan tok, amit hátra hajtva támaszként szolgál ( mint ipadon a 3 részre osztott fedlapos). Nyilván nem kötelező 120nak lennie, de akkor úgy bővül a kör, főleg hogy a méret is lehet nagyobb.
-
didros
senior tag
Pdf szakkonyvek olvasásához vennék egy 10 colos tabletet. Mit ajánlanátok kb. 35000 ft-ig? Kínából rendelném.
-
zebede
őstag
válasz
icecave #77952 üzenetére
Esetleg egy Samsung Galaxy Tab S2, 70k-ért?
Vagy egy Huawei Mediapad M3, 80k?
De ez már "hosszúkás"és 8,4 hüvelykes.
-
Sziasztok!
Ismét körbenéznék a piacon, anyukámnak vennék minél hosszabb távon használható tabletet.
A keret 85k. Csak WiFi, 7-8". Eddig egy Nexus 7 volt neki, 2013-as, de lejárt felette az idő és az akkuja sem volt valami remek sosem.
YouTube, Facebook, és neten böngészés, amire kell neki, meg ezzel csinál fotókat, de elég ha jobb, mint a Nokia 230-asa, azt meg kb. minden tablet hozza szerintem.
Jó lenne egy 4:3:as kijelző arány, de mivel lehet nem lesz ilyen, lehet a "hosszúkás" is.
Ha nem kap majd frissítést az sem baj, menjen megbízhatóan amivel adják jó sokáig. -
zebede
őstag
válasz
Nara19 #77948 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy pontosan melyik MI Pad 4-et vetted, mennyiért?
Mennyi idő volt a rendeléstől a kiszállításig, volt nekik készleten, vagy kínából rendelték be?
Előreutalással vagy utánvéttel fizettél?
Milyen rom-al érkezett, valóban 2 év garit adnak?Az az igazság hogy nem sok jót olvastam a xiaomishop.hu-ról, de tényleg örülnék pozitív tapasztalatnak is, mert az csak jó lenne mindenkinek, ha egyre több olcsó, megbízható hazai webshopból tudnánk válogatni.
Ezért lenne jó ha részletesebben írnál a vásárlásról. -
cidalain
veterán
válasz
pixta78 #77946 üzenetére
#77942-ben amit irtam neked is szol.
Mindegy a visszakereses, mert nem egy orokre megoldom javitasrol van szo. Egyebkent vsak annyit irj be, hogy "pofára". Kijon majd par direkt leejtos poszt ami ideig-oraig megjavitotta.
De szerintem hatlapot vegyetek le, es ellenorizzetek a szalagkabeleket. -
pixta78
senior tag
válasz
zsoltzsolt #77941 üzenetére
Köszi, bármit írok a keresőbe semmit nem ad be:-(
-
Somatom
veterán
válasz
Laslow #77938 üzenetére
Az ár/érték arány ebben az esetben mellékes. Egyrészt azért, mert nálad az ár nem számít, másrészt azért, mert a technológiából adódóan az IPS -nek nincs feketéje, tehát az általad írt igényszinten csak Amooed jöhet szóba. Abból meg nem túl nagy a választék. Főleg, ha figyelembe vesszük a 4K igényt is.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Laslow #77938 üzenetére
Azt irtad ar nem szamit... ha filmezni akarsz es a legjobb elmeny kell akkor tudtommal csak a Galaxy S szeriaba van AMOLED kijelzo, ami a legjobb kijelzo, olcsobb varians lehet a Tab S3, a HW filmezesre boven eleg a jovoben is, de ronda mint az iPad meg a kepernyo aránya is ugyanolyan rossz 4:3-as filmezeshez.. ha megsem kell az AMOLED meg a 4K HDR akkor elgondolkodhatsz a Huawei Mediapad M5-on vagy a Galaxy Tab A (2018)-on
-
cidalain
veterán
válasz
buresz8 #77939 üzenetére
A folia sima folia, nem uveg. Attol fugg, ki a cel, nekem folia van a tabon, boven eleg itthonra. Cegea telon tempered glass van, nem zavaro az sem
(#77941) zsoltzsolt
Bizony igy van. Tobb embernek ez megoldotta. Volt, akinek csak par masodpercre.
Szerintem hardveres problema, erintkezes, ilyesmi, szalagkabel szetcsuszas... -
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Szomszédomnak Navon Raptor táblája van, egyszer csak inverz lett a kép rajta. Értsd, alul van a felül, jobb oldalon a bal. Természetesen a betűk is fordítva állnak. Factory resten túl vagyunk.
Mi lehet a bibi? -
buresz8
tag
Hali,
Sima üvegfólia vagy edzett üveg ütésálló fólia? Az utóbbi vastagsága mennyire zavaró? Mennyivel nyújt több védelmet?
-
Laslow
senior tag
válasz
tuki2200 #77933 üzenetére
Köszönöm a tippet. Csak filmnézésre elég rossznak érzem az ár-érték arányát, bár valószínűleg tökéletesen megfelelne a célra. Igazából az zavar, hogy duplaennyiért már akár 55" OLED TV-t kapni, ami azért filmet nézni sokkal ideálisabb. Mivel a többi funkciója a Galaxy Tab S4-nek nem érdekel, sajnos nem tudnám jó szívvel megvenni. Van valami kedvezőbb ár-érték arányú tablet filmnézésre, akár IPS panellel OLED helyett?
-
Somatom
veterán
válasz
balazsovics #77927 üzenetére
Épületautomatizáláshoz tablet? A tableteken nincs programozható IO interfész. Ahhoz sztem inkább vmi málna kéne és hozzá egy érintőképernyős megjelenítő.
-
cidalain
veterán
válasz
balazsovics #77930 üzenetére
Figyelem, a 7-es lenovo es 7-es huawei csak 1 GB ramos!
Soc mindegy. ARM az egy architektura, ezt sok gyarto hasznalja a Mediatek (MT, MTK, Helio chipek) es a Qualcomm is (Snapdragon soc-ok), de meg a Huawei Kirin procijai is ezeket hasznaljak. En ilyenekbol valasztanek. (Pl a Rockchip soc-ot kerulnem) -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Letöltött filmek nézésére mit ajánlotok? Nem igazán az ár számít, hanem hogy évek múlva is kiváló legyen erre a célra. (Nyilván a kiváló képernyő panel és megfelelő hardver akár 4K (HDR) filmekhez is elvárás). A hangszóró nem számít, fejhallgatóval használnám. -
cidalain
veterán
válasz
balazsovics #77927 üzenetére
az akadálymentes futáshoz legalább 2 GB ram kell, és ekkor csak az android. nem ismerem az adott progit, nem tudom milyen memóriaigénye van, de azért 2GB-ból azért jutna annak is.
30-ért csak 1 GB-os tabok vannak. önmaguk akadálymentes futásához is kevés a hardver.
a legolcsóbb 2 GB ramos gép a Lenovo tab4 8" 40 környékén. Esetleg Huawei Mediapad T3 8" szintén hasonló árban, bár akció nélkül kicsit drágább. én e kettő közül döntenék.
esetleg ha nagyon árérzékeny vagy, akkor ezek közül valamelyik használtan. a gyári 2 év gari még egy darabig meg is véd.
-
balazsovics
tag
Sziasztok!
Tablet kellene otthonra épületautomatizálás human-machine interfésznek
. Amit szeretnék:
- min 8-10 coll
- fusson rajta akadálymentesen 1db androidos app: loxone.
- bírja a non-stop üzemet
- lehetőleg 30e körül legyen maxElsőre a navon 10-est néztem, de ahogy láttam nem túl jók a vélemények, és itt sincs az ajánlottak között...
Ha van jobb ötletetek, ne tartsátok magatokban!köszönet!
Balage -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #77914 üzenetére
Ez is megoldódott közben, szaktopicban van bővebb infó a szopásokról.
-
cidalain
veterán
válasz
piocasember #77921 üzenetére
SM-T580 már egy 3 éves gép. már nem venném, hacsak nem 40-ért adják újonnan 2 év garival.
-
zebede
őstag
válasz
piocasember #77921 üzenetére
T5, egyértelműen.
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
Tizenpár ezerből mit erdemes venni? Kéne valami az asszonynak amin estefele elgörgeti a facebookot.
Ebay, gearbest, ali... Mindegy, barhonnan megrendelem. -
piocasember
tag
Segítséget szeretnék kérni! Samsung T580 Galaxy Tab és Huawei MediaPad T5 között vacillálok. Csak online tv és filmek nézésére hssználnám. Melyiket ajánlanátok erre a célra? Köszönöm szépen!
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv! Köszönöm a gyors válaszokat.Próbáltam tájékozódni mielőtt tanácsot kértem . Sajnos kevés felhasználó
osztotta meg a tapasztalatát. Nem tudom, hogy atos30 által említett hiba mennyire jellemző.Az említett
Lenovo-nál nagyobb kijelzőst keresek, 8"a jelenlegi tabom is.Amit zebede írt szerintem elég jelentős különbségek a Chuwi javàra.Lehet , hogy várok egy keveset hátha kijavítják a meglévő hibákat vagy másik megoldás után nézek.Nem sürgős a dolog, csak ez a Chuwi jó vételnek tünt ,megmozgatta a fantáziám.
Köszönöm a válaszokat , további szép estét. -
zebede
őstag
válasz
tozo86 #77918 üzenetére
Csak a korrektség kedvéért...
Kisebb a kijelzője 2,1 collal a 6" körüli mobilok világában részemről nem sok értelmét látom már a 8 hüvelykes tabletnek. De ez csak az én véleményem, mindenki eltudja dönteni.
Fele a beépített tárhely 32 vs 16 a chuwi javára.
Chuwiban 7.000mAh akksi, míg a Lenocoban 4.250mAh.
Chuwi HiPad Android 8, Lenovo P8 Android 6.
-
tozo86
tag
válasz
Nyugger001 #77915 üzenetére
A Chuwit nem ismerem, de én ebben az árkategóriában inkább Lenovo Tab 3 Plus-t vennék. Bár kisebb a kijelzője, de jó páran használják itt a fórumban is megelégedéssel.
-
atos30
aktív tag
válasz
Nyugger001 #77915 üzenetére
Előtte nézd meg ezt: [link]
Ezek szerint használhatalan. Laggol a képernyő. A legjobb, hogy eltünt a SIM lehetőség frissítés után!! -
choco01
addikt
Hali.
Adott egy Medion Lifetab X10302(MD 60347) tablet, amin el lett indítva egy frissítés és kb. 1 órája áll az "Android frissítése folyamatban..." ablak ott hogy Kezdő alkalmazások., és innen meg sem mozdul, szóval lefagyott frissítés közben..
Mi lenne a megfelelő megoldás?
-
Nyugger001
csendes tag
Üdvözletem a tanácsadóknak!
Szeretném a véleményüket megkérdezni,hogy megfelelő -e a szept.ben megjelent Chuwi Hi Pad tablet egy átlagos használatra mert az ajánlat mintha inkább a játékosoknak szólna. A paraméterei jónak tünnek és ahhoz képest az ára is nagyon kedvező.Ehez képest érdemben nem volt hozzászóló.Magam nem vagyok igazán járatos a számitástechnikában ezért kérnék tanácsot.Előre is köszönöm. -
cidalain
veterán
Androidban matatóktól kérdeznék:
LG v400 tabon nem indul az android.Fastboot menüben tud elindulni, ahol három lehetőség van:
-Restart (ami után idővel ugyanide a fastboot menübe jutok)
-Power off (kikapcsolja a tabot)
-Restart bootloader (nyilván azt csinálja, de utána is a fastboot menübe jutok)A szokásos módon el tudok még jutni a Factory reset menühöz is, de hiába csináltam meg, nem változott semmi, a tab továbbra sem indul.
A tabon gyári LG 4.4 rendszer van, rootolva nincs
Tápot érzékeli, bár az akku ikon nem mozdul, és pár perc múlva ismét csak a fasboot menü jelentkezik (gombnyomás nélkül)
PC-re kötve TP-Link Android Phone -> Android Bootloader Interface módon jelentkezik az eszközkezelőben.
Merre induljak?
-
CandySR
tag
Sziasztok! Mi pad 3 vásárlás előtt állok: [link]
Szerintetek erre lehet tenni magyar ROM-ot?
-
77Gabesz
csendes tag
-
krepair
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Galaxy tab s2 8.0, ami egy kézben tartott nagggyon minimális rázástól úgy gondolta, hogy innentől nem működik az érintőpanel. Amit tudni kell róla, hogy ezen kívül semmi baja, sebességben nekem még bőven elég lenne, de így nyilván egy papírnehezék. Csináltam rajta teljesen visszaállítást az odinban, hátha csak megmakacsolta magát a rendszer, de sajnos ugyanúgy rossz. Egyszer már volt cserélve a kijelzője samsung szervizben, mert betört az lcd panel. Garancia már nincs semmire, nem egy mai darab. Nos a kérdés....érdemes-e még pénzt áldozni a javítására, mert ahogy néztem 60 körül van a panel anyagköltsége. Vagy inkább hagyjam, aztán ha nagyon hiányzik egy tablet (fog), akkor nézzek valami jóárban lévő xiaomit/akármit? Így is talán el tudnám adni apróért, hátha valakinek még érték. Szerintetek mi lenne az "ésszerű"? Köszi a választ előre is!
-
válasz
zebede #77902 üzenetére
Jaj bocsánat, ez felett elsiklottam.
Én is gondolkodtam hogy a bécsi Mi Storeból megveszem, de szerintem minimum 50 Eurót kapásból rászámolhatok, ha egyáltalán van nekik raktáron.
Nem ismerem, de érdemes megnézni a trustpiloton, hogy milyen jó értékeléseket kapott. Úgyhogy én most úgy döntöttem, hogy a geekbuying helyett inkább innen rendelek. Van amúgy ugyanúgy Priority Line.
(#77906) zebede
Global Priority
Rendben. -
-
válasz
zebede #77896 üzenetére
Hmm hát nem tudom, csak láttam a Tablet, ami már PC | Samsung Tab S4 10.5 teszt tech2.hu-es teszt alatt egy kommentet és aztán rákerestem interneten és ezt a cikket találtam. Elolvastam a cikket is amúgy, de nekem sem egyértelmű. Máshol erről nem találtam hírt. Akkor lehet valóban csak a Google saját termékére vonatkozik.
(#77897) creed33 Xiaomi Mi Pad 4 Plus 267 Euro most parancsolj! Szerintem amúgy én is ezt fogom venni csak a nagyobb tárhellyel 297-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest