- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Huawei Mediapad T3 2/16 GB LTE tabletem szeretném rootolni, de sajnos eddig sikertelen volt minden próbálkozásom. A következő programokkal próbákoztam: Kingo root, One Click root, Kingroot. Valamit elronthattam, vagy ezt a tabletet egyáltalán nem lehet rootolni? Ha valaki tudna segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Huawei Mediapad T3 8.0 LTE tablet esetén van-e arra lehetőség, hogy navigációs programok esetén (pl. Sygic) a belső tárhelyre települjön, a térképek tárolása pedig a micro sd kártyán legyen? Azért kérdezem, mert azt olvastam, hogy android nougat esetén már nem telepíthetők programok külső memóriakártyára. Ez eset is ilyen lenne, vagy próbálkozzak nyugodtan? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Huawei Mediapad T3 8.0 2/16 LTE tablet mekkora méretű sim kártyát kezel? A neten olvasottak alapján valamelyik oldal nano, másik részük micro sim kártyát említ. Előre is köszönöm a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
cidalain #75901 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a kérdésemre adott kimerítő választ. Akkor a céget messze elkerülöm
Mondjuk nekem is gyanús volt a rendkivül kedvező ár. Megnézem még az általad javasolt Huawei tabletet is, vagy még marad egy olcsóbb, nem full hd kijelzős Lenovo tab 4 8 lte 2/16 tablet, amiben még gondolkodtam.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Tablet vásárlásán gondolkodom 75000 Ft-ig, 8 colos méretben, full hd felbontásban. Ezt a tabletet néztem ki:
http://www.xoomstore.hu/tablet_110/lenovo_116/lenovo_tab_4_plus_tb-8704x_za2f0099de_lte_msm8953_3gb16gb_203cm8_android_7_220921
Szerintetek érdemes megvenni? Arról van új infótok, hogy ennél a típusnál fennáll még a sim kártyák tönkretevésének veszélye, vagy már orvosolták azóta a problémát? Esetleg ebben a kategóriában tudnátok más típust javasolni? Előre is nagyon köszönöm a segítséget -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az ASUS Zenpad 8 Z380KNL-6A045A tabletről mi a véleményetek? Először egy Lenovo Tab2 A8-50 tabletben gondolkodtam, ami 4g lte képes, de utána rátaláltam erre a tabletre, ami első olvasatra nem tűnik rossznak. 4g lte képes tablet, Qualcomm processzorral.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Tablet vásárlásához szeretném kérni a segítségeteket. Kinéztem egy Lenovo Tab 2 A8 készüléket, ami 4 G LTE képes, Mediatek MT 8735 Cpu-val szerelt. Az neten keresgélve viszont ezt a típust nem találtam meg a webshopok kínálatában, csak a wifi képes, MTK 8161 CPU-val szerelt változatát. Az általam keresett változatot hol lehet megvásárolni Magyarországon? Ebben kérném a segítségeteket, amit előre is nagyon szépen köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest