Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
Huawei Mediapad M2 Android-Tablet 25.7 cm Huawei MediaPad M3 Lite 10.0 melyiket eri meg venn i? utobbi Prozessor: Qualcomm® Snapdragon MSM8940 Octa Core (4 x 1.4 GHz + 4x 1.1 GHz); 3 GB DDR3-RAM
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74694 üzenetére
Lehet, hogy a csomagolás sérült meg, de lehet, hogy javítva volt a cucc, de az előző vevő elállt a vásárlástól. nagyon meg kell nézni, hogy mit rendelsz tőlük, mert hiába magyar az oldal, maga a cég az a románokhoz van bejegyeztetve, így fogyasztóvédelmi szempontból sok esetben a vásárló szívja meg, ha gondok vannak.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Huawei M3 Lite 10.1 tablethez szeretnék ilyen tokot szerezni..
Ugyanezt csak 10.1 colban.. Valaki látott ugyanilyet csak 10.1 colban?
Tehát ugyanez ezt csak nem 8.0 meg 8.4 hanem 10 colban.
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
az emagrol újracsomagolt tabokkal lehet valami gond?
vagy azt olyan küldi vissza akinek nem tetszett ?és így nem kell parázni a vásárlással? -
cidalain
veterán
válasz ragabor #74692 üzenetére
Nem!
Csak az EU Express szallitas jon UK-n keresztul utolagos koltseg nelkul.
A 3-7 munkanapos gyorspostaval jon, sot valoszinuleg Afat is kell ra fizetni!
Az EU express viszont 25 munkanapos, szoval necces mar hogy ideerkezik e vagy sem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ragabor
csendes tag
Sziasztok!
GB ről szeretnék rendelni karácsonyra. Amire azt írja, hogy 3-7 munkanap az mennyire megbízható?Ez 8-9 dollár szóval nem egy vészes összeg. Ekkor gondolom a már felvázolt China-Uk-Hun az útvonal.
-
cidalain
veterán
válasz aerosmith #74686 üzenetére
nyilván ennyiért nem kapsz jobb SIM kártyás gépet.
50-ig fel kénne menni ha 2 GB ramot szeretél, de az csak 8" lenne, mondjuk cserébe még LTE.
Huawei Mediapad T3 8 LTE
Lenovo tab4 8 LTE(#74688) Sspot
[link]
ha 2 GB-osat szeretnél, ami a játék, meg a pörgős használat miatt előnyösebb lenne, ahhoz 40-45 körülre kellene emleni a limitet.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
Sziasztok, barátnőmnek szeretnék tabletet venni kb. 30k-ig.
Néha szokott rajta játszani, jó lenne ha normálisan futnának rajta a játékok.
Tudnátok ajánlani valamit?
Előre is köszönöm.
-
addikt
az emagnál akciós a MediaPad T3 10" és úgy látom ez egy elég jó ajánlat ennyiért.
kérdés, hogy várjak-e BlackFriday-ig (a tévés reklámmal is támogatott emagos egy kalap sz.r volt, a MediaMarkt meg szóra sem érdemes) vagy vegyem meg most? karácsonyra kellene“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
ragabor
csendes tag
Ti melyiket vennétek?
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_archos-101e-neon-10-android-tablet-16gb-wifi-ips-1223740.html
https://edigital.hu/wifi-tablet/lenovo-tab3-a7-10f-andy-lite-za0r0089bg-16gb-wifi-tablet-black-android-p465537#product-feedback
A lenovonál tudnám mit kapok. A másikat nem ismerem. 7 vs 10 de a felbontás ua...ááhh
-
ragabor
csendes tag
Jó reggelt! Szerintetek megéri?
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_archos-101e-neon-10-android-tablet-16gb-wifi-ips-1223740.html
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz zolikaDB #74660 üzenetére
Sima minden.
Júliusi az utolsó frissítés, 6.0.1.
Van egy pár Lenovo app, de azt hiszem leszedhetőek (Syncit, Shareit, McAfee).
Kijelzőidőt most nem tudok mondani, de ez amúgy is felhasználástól függ.
Rootolni lehet, de bootloadert nyitni nem, én még nem mertem megcsinálni.Csináltam egy AnTuTu tesztet a háztartásban fellelhető Androidokkal:
AnTuTu 6.2.7
Xiaomi Redmi 4X
42904
3D 8121
UX 15295
CPU 14434
RAM 5054Nexus 7 (2013)
29336
3D 3389
UX 9182
CPU 10779
RAM 5986Lenovo Tab 3 8 Plus
61436
3D 12327
UX 23689
CPU 19921
RAM 5499Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
Veheto, bar mar nem friss gep, sima kozepkategorias samu 2 gb ram.
Ajanlom megnezni melle a Huawei Mediapad M3 10 Lite, es a Lenovo tab4 10 Plus tabokat is, hasonlo aron kicsit erosebbek es ujabbak ezek, mint a Samu>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
coco2
őstag
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1"
Ismeri bárki azt a darabot? Van vele bármi kivilágítatlan meglepetés, ami fájdalmasan fog szembe jönni?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
-
Csaby25
őstag
válasz cidalain #74671 üzenetére
Értem, köszi.
Gondolom ebben az árban csak az 1GB RAM-al rendelkezők jöhetnek szóba.
Ha picivel többet szánnák rá akkor gondolom az a 2GB RAM miatt érné meg.
2 GB-al milyen "olcsó de jó"-t ajánlasz (ajánlotok)?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
DANDE22
tag
válasz cidalain #74665 üzenetére
Köszönöm!
Igen az lett volna kérdés, hogy jobb-e annyival, mint amennyivel drágább, és ezek szerint igen. Viszont ahogy jeleztem is, az valamiért nehezebben beszerezhető. Persze nem csak facebbokozásra kel. .
Na majd még meglátom, hogy alakul, azért + - 30 ezer nem kevés.
-
JeziG
újonc
Üdv Mindenkinek. Egy kis segítség kellene. Van egy Lazer tabletünk ami elvileg 8 gb-s , de a tárhely ellenőrzésnél csak 1,49 látszik. Ez már itt furcsa. Felcsatlakoztam a googlehoz, erre jött egy üzi hogy egy apple i-pod csatlakozott a guglimhoz. Ez a szerncsétlen még a saját tárhelyét sem látja, nem hogy i-pod legyen. Kérem segítsen valaki. Köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Csaby25 #74669 üzenetére
20-30 kozott majdnem mind egyforma hardverileg.
A Lenovo tab3 7 Essential (Andy Lite ZA0R0089BG) tipusnak azonban van 16 GB-os verzioja, ami hasznos lehet ha tobb jatekkal jatszik egyszerre. Igy ezt javasolom. Ezt nem forgalmazzak sok helyen, 25 korul ertelmes boltbol is meg lehet venni, koztuk az Edigitalban is. Holnap raneznek a Black Fiday alatt hatha olcsobb lesz par forinttal.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Flowtation
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, maradok akkor a telekomos tabletnél!
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
27k-ért lehet valami normális tabletet találni?
10 éves lánynak kellene játékra..
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
nagysandor79
aktív tag
választ kaptam az angliai vásárlásra.
Köszönjük érdeklődését a MediaPad T3 10 iránt! Sajnos a linkelt oldalról történő vásárlás esetében itthon nem érvényes a garancia ( amennyiben a készüléket nem a Huawei Technologies Hungary Kft hozza forgalomba, úgy sajnos a garancia Magyarországon nem él, továbbá meghibásodás esetén hivatalos szervizpartnerünk még fizetős keretek közt sem tudja vállalni a javítást.
ennyit a eu-s garanciáról. -
cidalain
veterán
válasz ragabor #74664 üzenetére
ha karácsonyra kell, akkor a kínai rendelés már lutri szerintem
(#74662) DANDE22
a drágában jobb, nagyobb felbontású kijelző van, erősebb a soc, több a ram. van annyival jobb, mint amennyivel drágább. kérdés mire akarod használni? facebookozni mindegyik ugyanolyan jó(#74661) aerosmith
hát nem könnyíted meg az ember dolgát. ebbe a keretbe a minimálisan ajánlható két 10-es is neccesen fér bele. BF alatt esetleg kifoghatsz akciót ami 50-ig leviszi, de nálunk a tapasztalatok alapján a BF csak vevőcsalogató, érdemi akció nem nagyon van mögötte. (ha valami meg negyon akciós, abból meg nincs készlet)
Ezeket nézd meg
Huawei Mediapad T3 10 LTE
Lenovo tab4 10 LTE
olcsóbban ugyanezek 8"-os verziói jöhetnek még szóba[ Szerkesztve ]
-
ragabor
csendes tag
Ki melyik mellett döntene?
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lenovo-tab3-andy-lite-a7-10f-7-ips-tablet-za0r0018bg-1198134.html?rbtc=aru%7Cpf%7C1198134%7C%7Cp%7C%7C
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_656810.html
A két gyerkőcnek kellene első tabletnek.
mire?: youtube, pár játék, nyaraláskor 1-2 mese.Köszönöm az időtöket!
-
DANDE22
tag
Sziasztok!
Nagyon jókat olvasok a Lenovo tabletekről, és én elsősorban LTE-ben gondolkodom és nagyjából 8" méretben. Találtam is ehhez kapcsolódóan két típust. Az a kérdés, megéri-e az egyik a 30.000-s felárat? Ráadásul a drágábbat lehet kevésbé kapni. Köszi a segítséget akinek van tapasztalata:
http://www.xoomstore.hu/tablet_110/lenovo_116/lenovo_tab_4_plus_tb-8704x_za2f0099de_lte_msm8953_3gb16gb_203cm8_android_7_203365
https://edigital.hu/wifi-3g4g-tablet/lenovo-tab4-8-za2d0015bg-16gb-wi-fi-4glte-tablet-black-android-p511049
-
aerosmith
őstag
Hali,
Új tabletet keresek.
friss android
könnyű rootolás vagy rootolt
10es kijelző lehetőleg nagy felbontás
4 magos
sim kártyás
magyarországi
Youtube, játékok mennének rajta illetve netezés és ebook.max 40-50k de jó lenne Blackfriday akcióban olcsóbban.
köszi előre is a javaslatokat.
-
zolikaDB
veterán
Szia!
Igen, elolvastam
Van-e rocoges, docoges?
Van valamilyen tipikus hibaja? Szoftveresen, hardveresen, osszerakasi minosegben, barhol?
Mennyire smooth az android rajta ezzel a hw-el?
Hanyas android fut rajta?
Volt-e mar frissites?
Vannak-e rajta lenovo specifikus progik?
Mennyi kijelzoidoket hoz egy toltessel?
Koszonom -
coco2
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlási tippet szeretnék kérni. Az alábbi gyártókról érdekelne a 60e huf - 100e huf kategóriás termékeikről, hogy mechanikailag melyik gyártó mennyire rakja egybe a cuccait:
-Asus
-Lenovo
-Huawei
-SamsungHa valaki tapasztalati alapon sorba tudná rendezni őket gyengébb / erősebb mechanikai stabilitás alapon, sokat segítene a döntésben.
Köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Dr.NX
Topikgazda
-
szucstom
őstag
válasz Flowtation #74656 üzenetére
Az tab3 7 essential. nekem is. tréhómos van, alap dolgokra teljesen jó. annyi a gubanc, hogy közvetlenül nem tudsz applikációt telepíteni sd kártyára, csak áthelyezni lehet. Egyébként előfizetés függő, mennyi kedvezményt kapsz rá, én mobil helyett ezt vettem féláron.
"7 kijelzője van, 1024*600 felbontás, 8 gb, belső tárhely, ami sok mindenre nem elég, így a bővítés ajánlott. Játékkal kibír saccperköbö 2, max 3 órát.PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Flowtation
őstag
Köszi az ajánlást. Elsősorban itthon vásárolnék, de szóba jöhet külföldi opció is. Most találtam a telekomnál egy lenovo4 7"-os cuccot, 9 ropiért. Nem egy erőgép, ez vállalható szerinted/szerintetek kizárólag a fenti szükségletekre?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Flowtation #74654 üzenetére
Ha kínai vásárlás is játszik, ezt ajánlom, szállítással (Priority Line!) https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_656810.html16-ért megvan:
Cube iPlay 8Elfogadom a sütiket.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tabletet keresnék kizárólag gyerekeknek, kevés játékhoz. Átnéztem az összefoglalót, az abban javasolt concorde prime már sajnos sehol nem kapható. Esetleg van valami alternatíva max 20 eFt-ig? Tényleg csak játékhoz kell, de azok sem a legújabbak. Ilyen talking tom, meg hasonló marhaságok.
Ha szolgáltatósat nézek, akkor azt csak valamilyen havidíjas csomaggal vehetem? Mert van egy tabletünk a telekomtól, hűségidő hosszabításkor vettük részletre, ott nem volt ilyen, csak a készülék. Ha ez megoldható, így is jó lenne.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz zsolesz777 #74651 üzenetére
Lenovo tab3 8" szerintem az egy jo valasztas lenne. Nem tul regi gep, ujnkoraban is csak 40k volt, hasznaltan 1 evesen 30 alatt lehet kicsivel. 2 ev gari volt ra, igy meg garis peldanyt is sikerulhet kifogni.
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek
Amire kell: netezés,filmnézés
Amit szeretnék: 2gb ram, 32gb tárhely legalább,nem bánnék egy full hd felbontást...,8 hüvelyk elég lenne,korrekt üzemidő is fontos lenne,wifis elég
30000-et szánnék rá,főleg használtban gondolkodom.Találhatok ennyiért valami használható típust?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van koztetek olyan, akinek mar van Lenovo P8-asa? Latom a low budget kategoriaban ajanlgatjatok.Viszonylag kedvezo aru tabletet keresek felesegem szamara, nem lenne baj, ha 50e alatt maradna.
Kinai beszerzes elony Kizarolag tartalomfogyasztasra hasznalna, facebook, chrome, instagram, youtube.
Fontos, hogy legyen hozza normalis tamogatottsag, (tehat a 2 eves Asus telefonja a fasorban sincs...), legyen gyors, jol optimalizalt (jelenleg Snapi 615 + 3GB RAM-os telefonja van) es nem artana, ha ritkan kellene tolteni, azaz 3-4 naponta leghamarabb. Napi szinten max 1-2 orat tudna hasznalni. Csak Androidos keszulek johet szoba. Meretben max 8".Koszonom, aki tud segiteni!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Ha 60 korul megkapni, akkor az mar jo.
Ez egy 3 eve megjelent modell mar, szoval ugy kell nezni, hogy ami kijott ra droid (asszem 6 van ra legfrissebb), annal nem lesz ujabb.(#74644) nagysandor79
Van valami szabaly, hogy unioban vett cuccokat is tudni kell gariztatni itthon. De ilyenkor csak a torveny szerinti alap garanciaidot veszik alapul, ami 1 ev. Ez alalanos, ettol egyek cegek elterhetnek[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Van egy Samsung T580-as tabletem az lenne a kérdésem,hogy valamilyen programmal elétudom érni a hálózati gépeket / eszközöket?
Konkrétan arról van szó,hogy van egy WDTV lejátszásom ami routerre van kötve és a Windows rendszerek látják de vajon androidos gépen is eltudom érni a tartalmat?
-
fecus
őstag
válasz cidalain #74637 üzenetére
Megértettem.
Ez Huawei Mediapad M2 10.0 16GB milyen vétel lenne használtan? A leírás szerint talán jobb mint a Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi!"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
addikt
válasz szucstom #74645 üzenetére
Garis ügyintézésnél nem nézik meg hogy egyezik-e a neved a számlán lévő vevővel, ez teljesen értelmetlen is lenne. Ha ajándékba kapsz egy notebookot akkor csak az vihetné vissza aki vette? Ugyan már. Ha van róla számlád és garjegyed, akkor nem kérdeznek semmit.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74644 üzenetére
Nem vagyok szakértő ebben a témában, de ha jól tudom, bármilyen az EU területén vásárolt eszközre érvényesíthető a garancia az EU bármely országában.
Beleolvastam a Huawei magyar honlapján a garanciás részbe, de sajnos semmit se ezzel kapcsolatban. Csak a szokásos maszlag...
Speciel én pont nem vennék semmit így ismerősön keresztül, főleg, hogy külföldön van, mert ha vmi rosszul sül el és vinni kéne szervízbe, mindent az ő neve alatt kellene csinálni, az meg elég macerás dolog.
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74642 üzenetére
Ellenőrizd le a garanciajegyen, hogy mit ír. Plusz sztem még a huawei honlapján is megtalálod vhol, hogy érvényes-e itthon a garancia.
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74640 üzenetére
Ha EU-s a garancia és nem belföldi, akkor elvileg tudod. Csak az lehet a gond, ha itthon nincs annak a márkának szervíz lehetősége. Ebben az esetben postázhatnád ki britföldre.
-
nagysandor79
aktív tag
angliából vásárolt tabra 2 év garit itthon is tudom érvényesíteni ha gond van?
-
ChaosHearth
kezdő
-
Josh34
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítségeket, illetve a kérdésem után érkező plusz infókat, nagyon sokat segítettetek. Sajnos sok munka miatt eddig elfelejtettem reagálni...
Másfél kérdésem maradna már csak. Úgy fest, hogy 8" lesz a befutó, nem biztos, hogy yoga tab lesz (bár még mindig nagyon bejön, sehol sem találok biztos infót, hogy az most 1 vagy GB RAM memóriával van. A legtöbb helyen csak 1-et írnak, szóval nem értem, hogy akkor tényleg van-e belőle 2?!... Erről valaki valamit?)
Ami a fontosabb. Kb. azonos árban, azonos tudással bíró, azonos méretű tabok közül, Lenovo-t vagy Huawei-t válasszam inkább? Vagy lényeges különbség? A frissebb android miatt a Huawei felé húzok, a Lenovo-k viszont kicsit szimpatikusabbak, illetve hátha van rá frissítés. Szóval szerintetek melyik lenne a jobb választás hosszú távra?
Köszi előre is!
-
cidalain
veterán
soha semminek nem szabad hinni. minden webshop ászf-jében kisbetűkkel ott van hogy minden tájékoztató jellegű, elírásokért felelősséget nem vállalnak, stbstb.
Huawei oldalán jelenleg 1 db M3-as 10" készülék van, az M3 10 Lite, és abban Snapdragon soc van. Ha valaminek hinni lehet, az leginkább a gyártó oldala.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fecus
őstag
válasz cidalain #74635 üzenetére
Köszi. Akkor már a részletes leírásnak sem szabad hinni? Az oldalon azt írják, hogy 24hó gyártói gari és van egy link a garanciáról a terméknél. Abban még az ingyen szállítást is részletesen leírják.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
cidalain
veterán
ebben nincs Kirin procis, az easy shop termékleírása egész egyszerűen rossz.
az árkülönbség meg onnan jön, hogy míg az egyik hivatalos márkakereskedős ár, a másik meg "sufnibótos" ár.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Összezavarodtam. Ez a típus több verzióban van a piacon: Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi?
Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi
Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi
Ha igen az ár tükrözi a különbséget? Nem a Kirin volt a jobb proci?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Karmapolice
csendes tag
válasz ChaosHearth #74631 üzenetére
Így, hogy elnéztem a méretet a samsung már nem játszik
-
ChaosHearth
kezdő
válasz Karmapolice #74628 üzenetére
S2 venném az tuti. Gyorsabb , könnyebb, vékonyabb, kijelzo mérföldkövekkel jobb, sw is. Ram miatt ne aggódj 1.5gb szabad a 3gb bol, nagyon jól van optimalitalva. Pedig régen ez pont forditva volt.
-
cidalain
veterán
válasz qpakcovboy #74627 üzenetére
passz, ez a beépített akku cucc, ami gyárilag volt a telómban.
beállítások->rendszer->akkumulátor(#74628) Karmapolice
Melyik samu pontosan? SM-T???
Az ár alapján az csak 8"-osnak tűnik, szemben az Asus 10-esével.(#74629) nagysandor79
Igen 100 font (kb 35000 Ft) jó ár a Mediapad T3 10-ért.[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
100 font . ért. jó ár ez a tab? HUAWEI MediaPad T3 10 9.6" Tablet - 16 GB, Space Grey
-
Karmapolice
csendes tag
Sziasztok,
Két tablet között örlődöm, Samsung Galaxy Tab S2 (wifis változat) 110-ért illetve Asus Zenpad 3S (Z500M verzió) 120-ért, facebook, netezés, youtube, filmezés-re használnám.
Az asusban 2x annyi a tárhely (32 vs 64 giga) meg több memória (3vs4 giga), a samsungban ahogy nézem viszont combosabb a processzor.
Az asus mellett igazából a specifikáció szól, a samsungban mint márkában viszont valamivel jobban megbízok (szervíz, szoftver, build quality, updatek), de lehet csak a marketing miatt
Vannak itt esetleg akik használják egyiket másikat, vagy járt náluk mindkettő? Mik a benyomások? Igazából az asus felé hajlok inkább, de a samsung sem tűnik rossznak.
(Esetleg lehet megéri elgondolkodni a huawei mediapad m3-on?)
-
cidalain
veterán
válasz qpakcovboy #74625 üzenetére
értem. akkor az akkuhaszálatnál meg tudod nézni, hogy mely szoftverek mennyit fogyasztanak. nyilván ezt jól kell tudni értelmezni, hisz ha egész nap nyomod a hearthstone-t mondjuk, és másnap reggel nézed a szoftverek fogyasztását, akkor a játék még mindig előkelő helyen van a listában, holott nem az az éjszakai bűnös. az én telómnál például alkalmazásonként mutatja hogy melyik időszakban volt aktív, és lehetne látni ha éjszaka húzza a csíkot, így tudni lehet hogy milyen programot kell közelebbről megvizsgálni.
-
cidalain
veterán
válasz qpakcovboy #74623 üzenetére
Az a baj, hogy valami fogyaszt, vagy az, hogy ennyit?
Ha ejjel megy a wifi, akkor ott a programok is dolgozhatnak rajta, frissites anyamkinja minden.
Vagy mindent atnezel, es beallitgatod, vagy ejszakara kikapcsolod a gepet.
Az alkalmazasfigyelo nem ajanlott, plusz 1 program, ami nonstop megy, es szivja az akkut
Mondjuk segitene, ha az alkalmazasok, es a hardwer akkufogyasztas infojat feltoltened ide, mert egyebkent tavmegerzessel nehez pontosat mondani[ Szerkesztve ]
-
qpakcovboy
őstag
Mitől lehet az, hogy 15 %-ot merül az akksi 10 óra alatt éjszaka kikapcsolt kijelző melett? Egy hetes samsung tab s3-ról van szó. Az infóban azt írja hogy az android rendszer zabálja a naftát.
Csak wifi van bekapcsolva (gps, bluetooth, 4g nincs).Van valami alkalmazás figyelő ami ezen tud segíteni?
-
szucstom
őstag
Egy olyan applikációm nincs, amit ne használnék jelenleg Igazság szerint egyenlőre böngészésre használom, illetve próbálom terhelni, hogy mennyire bírja az akku. Tréhómnál 9 órát írt, de egyenlőre nem sikerült elérni azt az eredményt
azt reméltem, hogy a képernyő automatikus kikapcsolása kikapcsolható. de sajnos max 30 percig mehet egy üzemben, ha nem nyúlok hozzá a kijelzőhöz.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
-
szucstom
őstag
Khm.... sutyerák egy társaság a Lenovo komolyan... Tegnap ahogy böngésztem a beállításokat, ráleltem a Tárhely opció alatt, hogy át lehet pakolni SD kártyára az applikációkat...
Nem lett volna egyszerűbb inkább engedélyezni a közvetlen SD kártyára való telepítést bakker?
-
cidalain
veterán
igen, karácsonyi ajándékot már nem biztos hogy rendelnék vele.
tulajdonképpen kínából már csak gyorspostával (EMS) lehet biztosra menni szerintem, esetleg 25 napos futárral (DHL), viszont ezeknek megkérik az árát rendesen.
hozzá kell tenni, hogy a sima küldeményeket a magyar posta szállítja ki, és ugye az sincs a helyzet magaslatán, és a karácsony közeledtével az is csak egyre rosszabb lesz.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
vegyes a kép. GB topicban van aki november elején rendelte és már megkapta. én október végén rendeltem így legutóbb, és még angliában sincs. mondhatjuk hogy 2 héttől 5-6 hétig bármi lehet. talán a kisebb csomagok mintha gyorsabbak lennének (telefon, tablet, tvbox méret), a nagyobbak meg nem, de ez csak feltételezés.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Gordon32 #74598 üzenetére
Gearbesten bizonyos termekeknel elerheto a Priority line/ EU Express posta. Ok valamennyit fizetni kell erte, ez a vevo resze, par dollar csak.
Ekkor az GB a csomagodat elviszi angliaba, o intezi az EU-ba behozatalt, majd ezutan az angol DPD-vel tovabbkuldi neked. A te neved csak angliaban kerul ra, igy ninvs problema, semmi egyeb koltseg nem varhato.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Politika
- Windows 10
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest