-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
válasz
cidalain #75815 üzenetére
Ez így van. Reggel ujra leformáztam de most gyorssal a kártyát.Rámásoltam tc el 6 mappát vegyesen ,filmek mp3 stb.. Visszamásolás a gépre próbaképpen jó volt. Betettem a tabba a karit, látott 3 mappát a 6 ból és abból a 3 ból amit látott, fele megint lejátszhatatlan volt a filmeknek. Ez random, mert pl tegnap azt a filmet lejátszotta amit ma nem és ma lejátszotta azt amit tegnap nem ....
A bsplayer kilép, archos palyer azt írja acces denied. Lehet valami engedély faszság lesz...Bár a képek mappa és a mp3 mappa pl meg sem jelenik a tabban, holott másoláskor visszamásoltam a gépre próbaképen és sikerült. Mp3 at direkt le is játszotta a winamp a pc-n a kártyáról betallózva. Tehát rajt volt...
Most ne legyek ideges? -
nylon111
csendes tag
Szia!
Kösz a választ. Felmásoltam a belsőre egy rakat képet. Sikerült. Vissza is másoltam a pc re.Utánna felmásoltam egy kisebb filmet, az már a szokásos 00 hosszal és jó mérettel ment fel. Vissza már nem tudtam visszamásolni a pc re. Ill hiba nélkül visszament csak éppen a bspayer azt mondta sérült fájl nem lejátszható.....A kártya egy 32 gigás scandisc, megbizható boltból és telóban eddig jól teljesített. Biztos ami biztos azért csináltam egy teljes formázást, majdnem egy óra volt az sdcard formaterrel. Teljesen jó a kártya.
Ahogy beteszem a tabba akkor kezd ez is feledékeny lenni mindt a belső. Amúgy a tab 16 gb belső, +16 gb inner card+32 sd kari. Szóval.....szívás. ma egész nap csak másolgatok. Kb 6 film ment fel, 20 nekirugaszkodással. Érdekességképpen amit pl nem tudtam felmásolni, rá 5x re sikerült. Ami meg fent volt már mert néztem is a tabon, azt nem sikerült ujra felmásolni. Sajnos amikor megformáztam ugye minden elveszett, ujra fel kell másolnom....... -
nylon111
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel már jó ideje küzdök. Gyakorlatilag mióta megvan a tabletem. Egy allwiner neve sincs tablet de nem is ez a lényeg. A próbléma az vele, hogy a felmásolt adatoknak gyakorlatilag fele eltünik. Próbáltam a kártyára másolni külön kártyaolvasóval is , úgy is hogy bent van a kártya ,próbáltam minden lehetséges módon. A belső tárhelyre is. Tc- vel is stb. Semmi. Pl felmásolok 3 filmet, egyet lejátszik, a másik kettőnél már hiba van. Viszont a Windows végzett a másolással hiba nélkül és nem a film hibás mert lejátszható gépen, sőt még a tableten is ha éppen sokadszori próbálkozásra sikerül felmásolnom.. Annyi a különbség filmeknél hogy amelyiket lejátsza annál ott van a kis ikonja alatt hogy milyen hosszu.pl 00.45.22 Amelyiket nem játsza le ott mindig 0.00 van. Érdekes hogy a méretét viszont jól irja ki és a win hibát sem dob a másolás végeztével. Ma pl összeállítottam egypár könyvtárat a gépen, zene képek stb.
Felmásoltam a belsőre és egy az egybe nem volt ott semmi. A win szerint ott volt amikor másoltam. Visszatettem megint akkor már a win sem látta. Van ugy hogy amit felmásolok és töténetesen rosszul (mert van amikor sikerül is) Nem tudom kitörölni filecomanderrel. Kiirja hogy sikeres de ugyanúgy ott figyel a kértyán vagy a belsőbe....még sorolhatnám de felesleges. Meguntam és frimware-t frissitettem rajta. 5.1 androidra. Ha jól emlékszem 5.0 volt előtte. Ugyanazt produkálja vagy még roszabb az arány.....
Ha valaki tudna ebbe segíteni megköszöném, már valóban évek óta ezzel kinlódok.
Nem kártya hiba az biztos mert akkor a belsőre átmennének a dolgok. Amúgy megformáztam a kártyát is.
nem is pc hiba mert ez már a másik pc azóta hogy van a tablet. Szóval nem valószinü hogy mindkét gépnek ugyanaz lenne a hibája. Ez valami androidos hiba lesz csak éppen gőzöm sincs hogy hol keressem.....
A válaszokat előre is köszönöm...üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest