Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz Bartfaib #75870 üzenetére

Mit ertesz azon hogy nem elfektetett valtozat? Mert ezen nem tudok tullepni.
    Allitva kell fogni, mint egy telefont, aztan akkor nem elfektetett :)
    Mivel nincs a hosszu oldalon a kijelzonel home gomb, logo semmi, igy nem ertem miert nem lehet az allitva fogom az alapertelmezett allapot.
    Update: ja latom a huaweinel ott a logo, es a kamerapotty mindkettonel. Tul kell lendulni ezen. 8-ason nem ott vannak, es lehet rajtuk PDF-et olvasni. Szerintem jobb is, mert en kezben tartva olvasok, es nem mindegy milyen nehez tabot tartok a kezemben: kisujjal tamasztom, es volt mar hogy a kicsi tabtolnis fajt a kisujjam.

Nincs mas ajanlott tab ebben a kategoriaban, csak a Lenovo es a Huawei.
    Hasznaltan lehet venni Samsu g SM-T580-at ami ezeknel kicsit jobb kijelzoben is, processzorban is, de mar 2 eves gep. Hasznaltan kb hasonlo arban lehet, az is van feherben, es Samsung...

8 colban sem tudnek mast mondani mint a ket ajanlottnak a 8-as kistesojat.

(Tenyleg azt kell mondani, hogy ha anyazni akar, meg azt akarod hallani 2 evig, hogy istenem de fos ez a Samu tablet, akkor meg lehet venni. Ertem hogy mire kell, metud nyitni pdf-et, nem gond, de ha mar nezltezget, es 2-nel tobb tabot hasznal, akkor a tabvaltas 5-10 masodperc lesz. Ha esetleg meg face is menne mellette, vagy pdf reader, akkor az alkalmazasok kozott mindig ujra fog tolteni... Ez mulik a ramon, szoval kell a 2. Most nem azt mondom, hogy nem lehet ellenni 1 gigaval, most en is olyanrol irok, de en ezt 3-4 eve vettem. Ma eszembe nem jutna. Neha felcseszi az agyam, de teny hogy hasznalhato, de tudok kompromisszumot kotni: marad 60-70 rugo a kezemben ha most nem veszek helyette ujat ;) )

Új hozzászólás Aktív témák