- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Sok szövegírás miatt felmerült, hogy kéne valami, ami pici és hordozható, hogy ne görnyedjek folyton a pc-m előtt. Először laptopokra gondoltam, de azok túl robosztusak és drágák, hogy csak erre a célra vegyek egyet.
Szóval keresek 10"-os tabletet, amelynek szép kijelzője és hosszú üzemideje van és OTG-n rá tudnék kötni egy billentyűzetet (esetleg kapható hozzá magyar billentyűzet). Egyéb felhasználási mód a játék lenne, pl Baldurs Gate. Keret max 200 euró, beszerzés online akár külföldről, akár használtan is.
Köszi!
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
cidalain #75865 üzenetére
A hivatalos utakról már rég lemondtam, ugyanis az eladó eléggé bűzlik. A termékszám alatt már tök mást árul eBay-en, ezért rendesen reklamálni sem tudtam nála. A másik "apróság", hogy a tabletet még nyáron vettük és akkor volt, hogy 2 hónap után bedöglött. Azóta spam-olom az eladót, de semmi reakció.
Azóta a polcon hever, csak most jutottam oda, hogy próbáljak vele kezdeni valamit. Ezért főként javítási megoldási ötleteket várnék, ha van még
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Meghibásodott tablet miatt írok, ugyanis nem találtam alkalmasabb topikot a kérdésemhez.
Adott egy Cube iWork 10 (Android+Win10) tablet, ami kb. 2 hónap használat után meg se nyikkan. Se kép, se hang, se töltés, beszart annak rendje és módja szerint. Hosszan nyomott gombokkal sem tudok belépni diagnosztikai/recovery üzemmódba és a töltést jelző fénye nem világít. VIDEÓ
Azóta is papírnehezék, az eladót nem érjük el eBay-en (a hirdetési számon már más termék szerepel ráadásul).Már azon vagyok, hogy szétkapom az egészet és megpróbálom magam megbuherálni, hátha csak érintkezési gondja van. Tudom, tudom, kínai cucctól kínai minőséget lehet csak elvárni, de ez enyhén szólva alulteljesített még így is.
A hibajelenséggel van tapasztalatotok? Esetleg valami tutorial leírást vagy videót tudtok linkelni, ami alapján okosabb leszek?
Köszi!
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Szívesen játszanék alkalmanként telefonnál nagyobb képernyőn akkor is, ha éppen nem vagyok otthon, ezért szóba került egy tablet vásárlása ilyen célra.
Barátnőmnek volt tavaly nyáron egy Cube iWork 10-ese (gyönyörű és jó is volt), de 2 hónap után se kép se hang, se töltés, beszart annak rendje és módja szerint. Azóta is papírnehezék, az eladót nem érjük el eBay-en (a hirdetési számon már más termék szerepel ráadásul).
Előtte még 2014 környékén pedig nekem volt egy Chuwi V88HD-m, ami egyszerűen borzalmas volt, de akkor nem futotta jobbra.
Szóval rossz tapasztalat bőven van, emiatt félek újra belevágni. A keret még nincs eldöntve, ezt nektek kéne megsaccolni. Hogy hogyan? Az alapján, hogy most egy Galaxy S8 mellé keresem azt a bizonyos "nagyobb képernyős hordozható szórakozást", azaz a minőségre szeretnék adni. Viszont a táblagépen grafikailag kevésbé igényes dolgokat futtatnék (pl.: Planescape Torment, Baldur's Gate), ezért nem tartom szükségesnek a high-end hardvert.
Van erre hirtelen tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest