- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Szia!
Kösz a választ. Felmásoltam a belsőre egy rakat képet. Sikerült. Vissza is másoltam a pc re.Utánna felmásoltam egy kisebb filmet, az már a szokásos 00 hosszal és jó mérettel ment fel. Vissza már nem tudtam visszamásolni a pc re. Ill hiba nélkül visszament csak éppen a bspayer azt mondta sérült fájl nem lejátszható.....A kártya egy 32 gigás scandisc, megbizható boltból és telóban eddig jól teljesített. Biztos ami biztos azért csináltam egy teljes formázást, majdnem egy óra volt az sdcard formaterrel. Teljesen jó a kártya.
Ahogy beteszem a tabba akkor kezd ez is feledékeny lenni mindt a belső. Amúgy a tab 16 gb belső, +16 gb inner card+32 sd kari. Szóval.....szívás. ma egész nap csak másolgatok. Kb 6 film ment fel, 20 nekirugaszkodással. Érdekességképpen amit pl nem tudtam felmásolni, rá 5x re sikerült. Ami meg fent volt már mert néztem is a tabon, azt nem sikerült ujra felmásolni. Sajnos amikor megformáztam ugye minden elveszett, ujra fel kell másolnom.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asustor NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest