Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
válasz
cidalain #75815 üzenetére
Ez így van. Reggel ujra leformáztam de most gyorssal a kártyát.Rámásoltam tc el 6 mappát vegyesen ,filmek mp3 stb.. Visszamásolás a gépre próbaképpen jó volt. Betettem a tabba a karit, látott 3 mappát a 6 ból és abból a 3 ból amit látott, fele megint lejátszhatatlan volt a filmeknek. Ez random, mert pl tegnap azt a filmet lejátszotta amit ma nem és ma lejátszotta azt amit tegnap nem ....
A bsplayer kilép, archos palyer azt írja acces denied. Lehet valami engedély faszság lesz...Bár a képek mappa és a mp3 mappa pl meg sem jelenik a tabban, holott másoláskor visszamásoltam a gépre próbaképen és sikerült. Mp3 at direkt le is játszotta a winamp a pc-n a kártyáról betallózva. Tehát rajt volt...
Most ne legyek ideges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Arch Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest