-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Ez így van. Reggel ujra leformáztam de most gyorssal a kártyát.Rámásoltam tc el 6 mappát vegyesen ,filmek mp3 stb.. Visszamásolás a gépre próbaképpen jó volt. Betettem a tabba a karit, látott 3 mappát a 6 ból és abból a 3 ból amit látott, fele megint lejátszhatatlan volt a filmeknek. Ez random, mert pl tegnap azt a filmet lejátszotta amit ma nem és ma lejátszotta azt amit tegnap nem ....
A bsplayer kilép, archos palyer azt írja acces denied. Lehet valami engedély faszság lesz...Bár a képek mappa és a mp3 mappa pl meg sem jelenik a tabban, holott másoláskor visszamásoltam a gépre próbaképen és sikerült. Mp3 at direkt le is játszotta a winamp a pc-n a kártyáról betallózva. Tehát rajt volt...
Most ne legyek ideges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX