- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #76397 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe.
Valami lovagos várjáték. -
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
7 éves gyerkőcnek keresek korabeli játékokhoz tabot. Wifi, sd kartya... akksi legyen erős. 7 colos van neki most. 8 as is lehet akár. Nem játszik komoly gépigényű játékokkal. 25 környéken keresem a legjobb ár érték arányú tabot. Marka nem lényeg.
-
anadroid
senior tag
Ezt rendeltem hozzá, 11-e óta vár arra, hogy a vámos gyereke végre megunja, és máséval kezdjen el játszani.
Teclast APS - KI018WE - G Fast Charger White EU Plug$6.91
A gyári fóliát használom, rendeltem hozzá egy tokot, tehát nincs értelme a fóliát lecserélni.
-
bl4ze
veterán
Teclast T10-hez milyen töltőt használtok, és milyen fóliát? (edzett üveg?)
Érkezik hamarosan az enyém is, gyárilag olvastam van valami fólia rajta, de sajnos mégsem jön hozzá töltő.
Van otthon 1-2 mobiltelefon töltő, kérdés a T10-et fel tudja-e bármelyik "gyors" töltés módban tölteni,.... ?
-
Breki
veterán
Lehet nem pont ettől van, hanem a programtól.
Az az érdekes, hogy a másik Tablet-en is akkor raktam fel a Malwarebytest, hogy megnézzem, és a Lenovo is ezt kezdte el mielőtt összetörtem. Ezért kapcsoltam össze a kettőt.
Egyébként pont ez van nálam.
Ha valakinek van tippje a megoldásra szívesen venném.
-
cidalain
veterán
A tempered az edzett uveg. A glossy az fenyes folia.
Az uveg nyilvan nagyobb vedelmet ad, mert a kijelzo helyett ez torik. Az apro karcokat ugyanugy ossze tudja szedni, mint a kijelzo.
A folia vekony, csak karc ellen ved.
Matt foliakat nem ajanlom, az tulajdonkeppen egy glossy valami matt bevonattal. Addig jo, mig a bevonat nem kezd el lekopni... -
Zola007
veterán
vna egy HP 1301 plus, ami megakad bootnál a rendszer
van hozzá 4.2 image, de se fat32, se exfatra formázott 32GB kártyát nem ismeri fel -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Linda1 #76371 üzenetére
Ha csak hazai beszerzés játszik, válaszd ezt.
Van valami különös oka, hogy az előbb linkelt Gearbestes tablet nem játszik? Kevesebb pénzért nagyobb felbontás, több memória, erősebb proci, jövőállóbb...jellemzően 2-3 hét alatt ideér és házhoz szállítják. Paypallal fizetve az esetleges visszaküldés miatt sem kell aggódni. -
cidalain
veterán
válasz
saxonb76 #76360 üzenetére
már egy ideje nem foglalkoztam Win-es tabokkal, nem is követem a témát (kivéve rugged, terepi kiépítésben, de az másik világ). de van windowsos tablet topic is, hátha ott több infót tudnak az Acerről, vagy más szóba jöhető gépről.
Én 3-4 éve használtam Acer Switch-et meg voltam vele elégedve. Nagy előny volt a levehető gyári bill, amiben rendesen állt a tablet, nem lötyögött, lehetett szöget állítani, mármár laptop érzet volt. Meg előny volt a Win is, mert amire akkor kellett sokkal jobb volt mint a droid (részben Office, Excel VBA programozás, amit mondjuk droid alól meg sem próbálnék).
Ezek nálad is előnyök lehetnek, emellé még az androidos taboknál nagyobb 12-es kijelző is arra viheti a mérleg nyelvét. Mondjuk az 5 év erős kicsit, androidnál 2 max 3 évet szoktunk mondani időtállóságban. Bár Win esetében, amire most használod, arra fogod tudni 5 év múlva is. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Linda1 #76361 üzenetére
Összefoglaló...
● Lenovo TAB4 8" – spec: 2/16GB, 8” (1280×800), wifi/LTE
● Huawei MediaPad T3 8.0 – spec: 2/16GB, 8” (1280×800), wifi/ LTEA legjobb ár/értéke arány Lenovo P8 Gearbestről 150 USD körül, Priority Line szállítással (áfamentes).
-
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Segítségeteket kérnem szépen, egy 7", vagy 8"-s tabletet szeretnék, 2GB ram, 16 GB tárhelyest, Lenovo vagy Huawei-t, a legjobb ár értékűt. Max. 45 ezerig. Köszönöm.
-
saxonb76
csendes tag
válasz
cidalain #76359 üzenetére
Szia,
A kérdés jogos: szerintem csak pötyögös munka.
Most hogy el kezdtem keresni azt hiszem valami ilyesmivel boldog lenne:
Acer Switch 3 12.2-Inch Tablet - (Black) (Intel Pentium N4200 Processor, 4 GB RAM, 128 GB eMMC, Windows 10) - Vélemény? Ilyen vagy hasonló?
Ez kb. 150K körül kezdődik Amazonon. Elég lenne neki vagy 5-10 évig ahogy ismerem.
Szóval ez még egy szempont: most van egy kis lé rá de 5 évig biztos hogy mennie kell vagy még tovább.Azt írják akiknek van hogy nem bírja az akkuja nagyon.
Szóval valami ilyesmi kellene hosszú távra. A megbízhatóság és tartósság fontos lenne.Ps. ez még jobb áron van:ASUS Transformer Book T101HA Convertible Laptop, Intel Quad-Core Atom X5-Z8350 1.44GHz, 4GB RAM, 64GB eMMC, 10.1" Touch, No-DVD, Intel HD, WIFI, Bluetooth, Camera, Windows 10 Pro
De gőzőm sincs hogy csak az ára jó vagy a gép is??Köszi,
SaxonB -
cidalain
veterán
válasz
saxonb76 #76358 üzenetére
milyen office jellegű munka?
hardcoreabb, vagy csak néhanéha bepötyögni valamit? a win-es office funkcionalitást még nem láttam androidos környezetben: mondjuk excel függvényezés ilyesmi, nem tudom, hogy normálisan van e valamilyen android appban.
android tabletoknál nem divat a gyári bill+egér, így csak külön megvásárolt BT kiegészítők jöhetnének szóba.
szétkapható gépek meg win-esek. lehet hogy win-es gépre lenne szükség inkább? -
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
Asszonynak kellene egy tablet (külső billentyűzettel + egérrel). Úgy gondolom (bár én sosem használtam, hogy vagy tablet + kiegészítők vagy van ez a szétszedhető tabletnoti?) Bocs ha hülyeséget írok.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minél nagyobb annál jobb: minimum 10.5 inch
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
egyértelműen külföldi beszerzés mivel ott élek
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
hááát szerintem csak általános használatra kell: internet, office jellegű munka, néha youtube, kis online játékok
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 200k-igKözben elkezdem majd böngészni az ajánlott listát de azért szívesen veszek bármilyen javaslatot.
Előre is kösz,
SaxonB -
cidalain
veterán
válasz
Pali79 #76356 üzenetére
igen azt írtam, hogy ez elég jó opció, viszont kifutó modell. októberben biztos nem lesz már újonnan. fénykorában ez 120k volt, szóval mondhatjuk hogy féláron van. még úgy is megérné, hogy most veszed meg fél évvel korábban.
viszont kérdéses a pontos típus, nem írja hogy Prémuim lenne. a leírásban is ott van hogy a toll csak a Prémium kivitelnél van. A prémiumban asszem 3 GB ram van, itt meg csak 2-t ír, szóval azt gondolom ez egy sima verzió, rossz képpel. Ez nem tud tollas bevitelt (és a kijelző is más, tehát nem olyan hogy majd veszel hozzá egy tollat pluszba)
De mindenképpen meg kellene nézni személyesen.
(meg miért 6 hó garis csak? bontott csomagolású lenne talán?) -
cidalain
veterán
válasz
Pali79 #76354 üzenetére
nehéz ügy, mert ha rajzolás fő szempont, akkor valami aktív tollas jószág kellene. abból meg nem nagyon van a piacon, ami meg van az 150k feletti áron érhető el, vagy épp most fog majd megjelenni a magyar piacon
Samsung Galaxy Tab S3
Huawei Mediapad M5 Pro (még nem elérhető itthon, csak a sima, ahhoz viszont nincs toll)ha esetleg használt szóba jöhet, akkor a Huawei Mediapad M2 10 Premium verzióhoz volt stylus. Nem egy mai csirke, 2 éves konstrukció, viszont pár hónapja még kapható volt újonnan is. Így elérhető lehet a használt piacon olyan is, amin még több mint 1 év gari van, és 100 alatti áron ez már reális.
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Lányomnak vásárolnék tabletet, de teljesen tájékozatlan vagyok a témában, ezért kérnék tanácsot. Művész lélek a lány, rajzolásra, fotó szerkesztése, grafikai dolgokra szeretné használni elsősorban. Nem tudok százezreket rákölteni. Tudnátok ajánlani valami jó vételt? -
Köszi
Húderég jártam ezen az oldalon, akkor még HTC Kaiser-t és WiMo 6-ot "írtunk"
Kicsit bogarászva az oldalon Tab s2-re találtam LinageOS-t, lehet inkább egy használt márkás darabot veszek, mint egy ilyen nagyonkínait
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
t72killer #76350 üzenetére
Nem. Tabletekre nem igazán fejlesztenek.
Itt olvasgass:
https://forum.xda-developers.com/general/general/teclast-master-t10-thread-t3722138 -
-
-
mayday00
őstag
Sziasztok.
Teclast tabletek miért nem ajánlottak?
Köszönöm a választ.
-
-
yoogie
aktív tag
válasz
®abstract® #76305 üzenetére
ez a megoldás esetleg ismeri az újabb formátumokat is? (docx, xlsx, stb.)?
-
-
anadroid
senior tag
válasz
t72killer #76331 üzenetére
Gearbesten Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor
$204.99+$1.25 Priority Line.
-
Beni2360
félisten
-
Breki
veterán
válasz
Beni2360 #76335 üzenetére
Szerintem a wifi manager a legjobb program.
Én minden készülékemen ezt telepítem fel elsők között, de nem az ikonja miatt bár az is van.
Egyébként amit írtál nekem is az volt írtam is róla korábban, egy app telepítés egy újraindítás.
Gyári visszaállítással jó egy darabig majd újrakezdi.
Tegnap meg a Facebook állt le mindig. Mondjuk én bétatesztelő vagyok.
-
Beni2360
félisten
Köszi de csak a gyári visszaállítással jött rendbe.
De van egy másik gondom. nem tudom kitenni egy wifi ikont-modult sehol nem találok. Még az a ronda fekete sávot sem. Régebben a baterry doctort használtam de ez most nem működik. Az újnak 2018 meg nincs modulja. valami ötletetek volna? -
Dr.NX
Topikgazda
-
zsizsef
senior tag
Lenovo P8 (TAB3 8 Plus) tablet -re érkezett frissítés. 20 perce " Az Android indítása...." Újraraindítás nem segít.
-
-
bl4ze
veterán
-
Valóban, most látom, hogy a Gearbest GW4-es Warehouse-ból, ami mellett úgy látom EU zászló virít, 179EUR a kütyü
. Ez ugyebár kevesebb, mint fele a Hua M5-nek, töröm a fejem, h ezek a kompromisszumok megérnek-e ennyit?
- No LTE
- Kb harmada grafikai teljesítmény
- Kb fele többmagos "CPU" teljesítmény
- Nincs Oreo ROM -> mi a helyzet a biztonsági résekkel?
- Itt azt írják, gond van a wifi hatótávjával.Egyetlen komoly pozitívum nekem, hogy a kijelző viszont tény, valahol a csúcskategória környékén lehet.
Gyakorlatilag jó átmeneti megoldás lenne addig, amíg ki nem jön egy Kirin 980-as szintű tablet, a SIM hiányát kell valahogy megemésztenem (semmi kedvem a teló akksiját is meríteni, ha mobilnetre akarok felmenni), az SoC ereje nekem sztem elég lenne, a wifi bakik viszont nem megbocsáthatók. Az esetenként súlyos droid 7.0-ás biztonsági rések sem, 8.0-ás közösségi ROM-ot meg nem látok sehol.
-
-
Breki
veterán
Sziasztok, ide is beírom többen olvassák.
Lenovo Tab3 8 Plus gearbestes
Sziasztok, megrepedt a kijelzőm kicsit, bal oldán 1-2 cm nem látszik. Egyébként működik.
Nagyon szeretem ezt a tab-ot érdemes, lehet-e javíttatni, cseréltetni a kijelzőt, display-t, ha igen hol kb. mennyiért?
Ha magam szerzem be az alkatrészt úgy olcsóbb? -
anadroid
senior tag
Van hozzá hasonló, érdeklődj a Banggood topikban!
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #76283 üzenetére
Teclast Master T10
Nekem nagyon bejön. Korábban írtam róla. Nem drága, ha EU Expressel jön. Nálunk 110 000.-Ft, kintről 52 ezer.
-
törölt tag
válasz
nagysandor79 #76304 üzenetére
IGEN! Át lehet küldeni, de ez erősen tv függő!
Nekem Sonynak a 800-as sorozatából van egy példány, plusz most jött meg a Teclast Master T10-em. Magam is meglepődtem, amikor a Youtube lejátszás közben (táblán) mellé nyúltam egy ikonnak, és a tv-men megjelent a tábla képe makulátlanul. Nagyon tetszik!
De! Az ismerősöm most vett egy LG 4K-s tv-t, amire nem is adta ki ezt az ikont! A tv rajta volt a hálózaton, mert netezni lehetett rajta (igaz a Rapoo billentyűzet tapi padját sem kezelte, míg a Sony nak nem okozott gondot), ezért gondolom, hogy a tv nem tudja a dolgot.
Természetesen lehet, hogy valami beállításban ezt elő lehet csalogatni nála.
Tehát---próba! -
bl4ze
veterán
Urak, Teclast T10 hol a legolcsóbb most ?
Geekbuying Italy EU WH-ban 232 USD + 9 USD DHL. Valaki vásárolt már onnan ? Geekbuying....
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Huawei Mediapad T3 2/16 GB LTE tabletem szeretném rootolni, de sajnos eddig sikertelen volt minden próbálkozásom. A következő programokkal próbákoztam: Kingo root, One Click root, Kingroot. Valamit elronthattam, vagy ezt a tabletet egyáltalán nem lehet rootolni? Ha valaki tudna segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm.
-
cidalain
veterán
válasz
kismokesz #76311 üzenetére
itt nem feltétlenül vannak jelen olyanok, akik rossz tabletet akarnának elsütni.
jellemzően olyanok járnak ide akik most akarnak, venni, illetve azok a törzstagok akik ebben tudnak segítséget adni. nem feltétlenül van köztünk tabletszerelő, akiknek halomba áll otthon a rossz tablet.
talán úgy jársz a legjobban, ha feladsz egy hirdetést a hardveraprón a tablet kategóriában, hogy ilyet keresnél. -
Hasek99
csendes tag
Sziasztok
Teclast 98 (old version)
Menet közben picit zúgott,lefagyott.
Nyomtam resetet leállt.
Utána nem tudtam bekapcsolni.
Picit kocogtattam belefújtam a sim helyén beindult.
reggel nem tudtam bekapcsolni ismét belefújtam majd beindult
????
Valami tabletes szaki esetleg?
Szét lehet szedni?
Kösz -
Zola007
veterán
HP 7 Plus 1301 tablet bootnál megáll kb. félúton befagy
wipe cache és reset megvolt, mi az ideális következő lépés? -
cidalain
veterán
válasz
nagysandor79 #76304 üzenetére
Aha. De azert tobb dolognak stimmelnie kell: egy random tablet es egy random tv kozt nem biztos hogy osszehozhato.
Kovetelmenyek:
Tablet: WiDi es/vagy Miracast tamogatas
TV: wifi, ezenfelul Widi/Miracast/ScreenShare tamogatas
(Mas jo megoldas is lehet, en ezeket szoktam hasznalni, ezeket ismerem) -
válasz
redingitell #76306 üzenetére
exfat, az ntfs-t nem tudom, hogy kezeli-e a droid.
-
nagysandor79
aktív tag
androidos tablet" képét"( youtube, videa) át lehet küldeni ,hogy a tv-n nézem ? samsung a tv.
-
válasz
redingitell #76300 üzenetére
fat32?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
redingitell #76300 üzenetére
Gondolom SDHC kártyáról van szó, ami FAT32 fájlrendszerű. Ennél 4 GB a fájlméret korlátja.
Meg lehet próbálni exFAT-ra formázni, de a tablet nem valószínű hogy képes erre és nem tudom, hogy tudja-e kezelni, PC-n kell formázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest