Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Quqesz #71058 üzenetére
Androidon nincs vírus
Van, csak te meg nem talalkoztal vele. En sajnos igen, fater beletenyerelt a szarba es behalozta egy virus a telefonjat, automatikusan bekapcsolta a wifit es elkezdte letolteni a sajat kinai appjait, majd telepitette is oket mindenfele kerdes nelkul. Bongeszot megnyitva azonnal tomegevel nyiltak a nyeremenyjatekos oldalak, stb. Gyari visszaallitas sem segitett, ujra kellett huzni a romot.
Ezen mondjuk szerintem nem segit egy virusirto sem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #70628 üzenetére
tboy93
Megvan a lenovo. Első körben döcögősnek tünt(na mondom ráfaragtam a snapi212-vel), de aztán egyből lejött 3 frissítés és lett 5.1.1-ből 6.0.1! És azóta nagyon jó, szmút! Eddig nem bántam meg, de majd ha asszony használja majd kiderül. Viszont az aksi...91%-on volt, lejött 3 frissítés(2 majd 800mb, éz egy 75mb), aztán gyári visszaállítás,majd mindent telepíteni újra és 66%-al raktam töltőre.....ez eddig biztató nagyon.....(akit esetleg érdekel: szlovák Nay 155€ és lenovo ideatab A10-30/2gb ram,16gb,hd kijelző,10 coll,snapi 212)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- iPad 9th 256GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4185
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest