Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Quqesz #71093 üzenetére
Ha volt még tartalék az akkuban, mert kikapcsolta, akkor fél év alatt nem szabadna mélykisülnie.
De ha azért kapcsolt ki, mert lemerült, és fél évig úgy hagyta, akkor simán lehet mélyben, amiből sima töltéssel nem fog kijönni.
Ha garis, akkor szerviz.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
válasz Quqesz #71058 üzenetére
Androidon nincs vírus
Van, csak te meg nem talalkoztal vele. En sajnos igen, fater beletenyerelt a szarba es behalozta egy virus a telefonjat, automatikusan bekapcsolta a wifit es elkezdte letolteni a sajat kinai appjait, majd telepitette is oket mindenfele kerdes nelkul. Bongeszot megnyitva azonnal tomegevel nyiltak a nyeremenyjatekos oldalak, stb. Gyari visszaallitas sem segitett, ujra kellett huzni a romot.
Ezen mondjuk szerintem nem segit egy virusirto sem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Quqesz #70628 üzenetére
tboy93
Megvan a lenovo. Első körben döcögősnek tünt(na mondom ráfaragtam a snapi212-vel), de aztán egyből lejött 3 frissítés és lett 5.1.1-ből 6.0.1! És azóta nagyon jó, szmút! Eddig nem bántam meg, de majd ha asszony használja majd kiderül. Viszont az aksi...91%-on volt, lejött 3 frissítés(2 majd 800mb, éz egy 75mb), aztán gyári visszaállítás,majd mindent telepíteni újra és 66%-al raktam töltőre.....ez eddig biztató nagyon.....(akit esetleg érdekel: szlovák Nay 155€ és lenovo ideatab A10-30/2gb ram,16gb,hd kijelző,10 coll,snapi 212)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest