- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
krisz242 #71129 üzenetére
Én különben most kicsit elkeseredtem...
Egy, az Asus TF700 Transformeremmel felérő, sőt, tudásban, esztétikumban esetleg azt meg is haladó tabot szerettem volna.
Most nézem, hogy alapból van 64GB tárhely a TF-ben, ami manapság már ultranagy luxus, tehát ettől alapból búcsút inthetek a 16GB-s memóriák korában
(ez a szálcsiszolt alu hátlap is úgy nézem felejtős lesz. Ezek a vékony, drágább Samsungok is full műanyagok, ugye?)Lehet, hogy hagyom a francba az egészet és marad a jó öreg TF, ha ez a végén ennyibe fog kerülni.
Ha jól látom, a Sony Xperia tab is felszívódott, a drágább, komolyabb Asusoknak is lőttek, ergo az egész tablet biznisz leáldozóban van, ha jól látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest