-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
krisz242 #71129 üzenetére
Én különben most kicsit elkeseredtem...
Egy, az Asus TF700 Transformeremmel felérő, sőt, tudásban, esztétikumban esetleg azt meg is haladó tabot szerettem volna.
Most nézem, hogy alapból van 64GB tárhely a TF-ben, ami manapság már ultranagy luxus, tehát ettől alapból búcsút inthetek a 16GB-s memóriák korában
(ez a szálcsiszolt alu hátlap is úgy nézem felejtős lesz. Ezek a vékony, drágább Samsungok is full műanyagok, ugye?)Lehet, hogy hagyom a francba az egészet és marad a jó öreg TF, ha ez a végén ennyibe fog kerülni.
Ha jól látom, a Sony Xperia tab is felszívódott, a drágább, komolyabb Asusoknak is lőttek, ergo az egész tablet biznisz leáldozóban van, ha jól látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest