- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopygege
tag
Kedves Fórumozók!
Elnézést ha rossz helyre írok, kérlek, irányítsatok el a megfelelő topicba, ha nem ide való.
Egy Alcatel Pixi 4 (7) tablethez csatlakoztattam micro SD kártyát tárhely növelés céljából.
Azonnal felismerte és installáláskor felajánlott kétféle lehetőséget:
1. belső tárhely bővítés (ekkor úgy formázza, hogy csak az eszközön használható)
2. külső tárolóként (ahogy én is ismertem, pl. okostelefonomnál, ahol az Android 5.1.1 verzió így használja, nem kínált fel behelyezés után más lehetőséget.)Mivel kifejezetten a belső tárhely bővítése céljából tettem be, ezért az első megoldást választottam. Most azonban ha fényképezni szeretnénk vele, kiírja, hogy csatlakoztatni kell ehhez SD kártyát (holott benne van). Eszerint ha belső tárhelyként használom, akkor nem fogja tudni rámenteni a fényképeket a rendszer?
Arra jutottam egyelőre, hogy akkor újra formázom, a második lehetőséget választva, ekkor is át lehet tenni alkalmazásokat, játékokat rá, mint a korábbi Android verzióknál, amikor nem kellett dönteni, hogy külső vagy belső tárhelyként akarom használni?
Android 6.0-ás verzió van rajta.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest