Új hozzászólás Aktív témák

• 4marul4

tag

Sziasztok, mar tesztelgetem az x-Pad 70-et, de van par dolog, amivel nem boldogulok.

1. A Market-es YouTube kliens a "Keresés" után felhozott osszes talalat lejatszasakor elszall (Force close/Report). Van valakinek otlete? A gyari es az itt ajanlott Market-tel is probaltam.
    YouTube verzio: 2.1.6

2. A Photoshop Express nem talal kepeket az eszkozon. Hasznalhatatlan egyelore.
    Verzio: 1.3.1.698271

3. Mennyi vajon eszkoz valos szinmelysege? Biztosan nem 24 bit -ben jelennek meg a galeriaban a kepek CF kartyarol masolas utan (a finom szinatmenetek csikozodnak/savozodnak mint az allat)

4. A gyari filekezelo nem tudja atmasolni a nagyobb fajlokat (pl. a Nand memoriarol SD-re). Elkezdi masolni, majd abbahagyja a harmada - esetenkent 0 byte - utan. Kiirja, hogy nem tudja atmasolni, de a megkezdett fajl ottmarad, lejatszhatatlanul. Az ES File Explorer atmasolja szerencsere.

5. A Moboplayer diszno modjara fagy. Rockplayer, gyari lejatszo megy.
    Verzio: 1.2.145

Egy csomo dolog tetszik benne ezektol fuggetlenul; majd irok bovebben rola, de nem vagyok Android guru; lehet, hogy ezek egy kattintassal megoldhato problemak (nem flame, de iOS-hez szoktam, ott nem kellett hegeszteni). Koszi elore is.

Új hozzászólás Aktív témák