-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #51596 üzenetére
Igényben, ahogy korábban is írtam játékot kivéve szinte minden (ebook (bár tudom nem a legideálisabb), net, zenelejátszás, egyszerűbb filmek (10" alatt meg aztán ugye végképp nem érdekes a fullHD) és elképzelhető a GPSkénti használat), 3G nem kell, és ne legyen használhatatlanul lassú 2 hét után (illetve előny, ha nem lilul/színeződik el a képernyő, ha apum megfogja a kezébe a cuccost).
7 és 10 hüvelykesre akkor megvan, hogy mit ajánlok édesapámnak (Wayteq xTAB-7X Quad, Lenovo IdeaTab S6000L),8 hüvelykesre tudnál esetleg még két ajánlást tenni (GPS és GPS nélkülit)?
Lehet ez szentségtörés ebben a topikban, de gondolom androidon kívül nagyon más alternatíva nincs ebben az árkategóriában, ugye?
-
HerrWeasel
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne venni egy új 8"-os tabletet. Főleg játékra (Clash of Clans, Plants vs Zombies) és internetre használná, de azért egy-egy sorozat is megfordulhat rajta. Az előbb említettek zökkenőmentes futása lenne a fő szempont, lehetőleg tiszta hatású, normális felbontású kijelzőn.
A Samsung tavalyi modelljébe (T310) kicsit beleszerelmesedett, de normális árán bőven kilóg a keretéből, illetve az "olcsó" weboldalakban pedig kevéssé bízik. Ezzel kapcsolatban is szívesen várnék észrevételeket.
http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/37519-samsung-t310-tab-3-8.0-16gb-akciosKeretnek olyan 30 és 55 közötti összeget állapítanék meg, ebben a tartományban keresgélnék egy kiváló ár/érték arányú masinát. Jelenleg az ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C) tabletemet nyüstöli, ezt váltaná ki egy méretben jobban hozzáillő, de reményei szerint hasonló "érzetet keltő masinára.
Köszönöm
-
tjb007
nagyúr
válasz
stigma #51586 üzenetére
A normálisabb belső (aka SoC aka processzor), plusz amit már előttem is írtak, a Sygic.
(#51594) kelzsoca
A pontos tulajdonosi összetételt megállapítani lehetetlen, annyira kusza és labirintus az egész.
Annyi biztos, hogy az vezérigazgató, aki egyben az ASBIS jogelődjének az alapítója is fehérorosz származású.(#51595) CactuS
Az igényektől, és a rá szánt pénzösszegtől függ, hogy mit érdemes megvenni.
A normális, megvételre ajánlott nem hulladék minőségű 10 hüvelykes modellek 50e forintnál kezdődnek jelen pillanatban, szóval ebből nagyon nem lehet faragni.
A 7 hüvelykeseknél le lehet menni akár 30e forint alá is, a normálisabb 8 hüvelykes viszont 30e forint felett kezdődnek. -
Ha jól értem az utolsó pár hsz-t, akkor 10" alatt Wayteq xTAB-7X Quad, 10"-nál Lenovo IdeaTab S6000L az a szint amit már érdemes megvenni, ugye? Esetleg GPS/3G nélkül lehet még faragni az összegből?
-
kelzsoca
félisten
Csak hogy teljesen tiszta legyen:
Valószínűleg sokan nem tudják, de a WayteQ nem csak gyártat, de ő maga is gyártó/bérgyártó, többek között a Sony, ZTE, Huawei, Foxconn, Prestigio, Zenithink stb.. ismert gyártókkal is együttműködnek.
Az anyacégtől (WayteQ Hongkong Ltd.) is volt már több készülék a WayteQ Europe kínálatában (pl: xTAB-100dci 3g, xTAB-50 GPS stb..)Itthon a WayteQ Europe hozza forgalomba a készülékeket.
A WayteQ egyik partnere a Cube, ahol megrendelésre indul a gyártás, a készülék hardveresen és szoftveresen is változhat (szokott is) az eredeti Cube verzióhoz képest, tehát a WayteQ folyamatosan a gyártástól a szoftverezésig irányítja a folyamatot.
(#51593) carbapenem
Ez általában nem derül ki, többnyire azért mert kevésbé ismert kínai bérgyártótól rendelik a készülékeiket, illetve üzleti titok is lehet, szóval nincs értelme tippelni.
A Prestigio oroszok kezében van egyébként. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Após pajtinak kéne tablet:
Új, magyarországon beszerezhetö.
Coll méret nem lényeg.
Filmezne rajta (próbálom rávenni, hogy nem feltétlen kell Otg képes, elég a memória kártya is), esetleg netezésre, nem feltétel a sim kártya foglalat.
Keret cca 20 ezer. -
-
kelzsoca
félisten
válasz
stigma #51586 üzenetére
Felettem már leírták, de még kiegészíteném gyártói és közösségi támogatással.
Természetesen azt vásárolod meg, amelyiket szeretnéd, az Alcor előnye nem lehet az hogy egy warez szoftvert fel tudsz rá tenni, mert a 7x tabletből is van csupasz verzió, amire aztán olyan navigációt teszel, amilyet szeretnél, de inkább a legális szoftvert javasolnám. -
stigma
addikt
válasz
kelzsoca #51585 üzenetére
Ha szabad megkéredzenem mi áll a WayteqQmellett?
Ahogy néztem szinte ugyanazt a felhozatalt adja, Alcor előnye a garancia, WayteQ előnye a gps navi amit adnak hozzá, viszont az Alcorra gondolom feltehető az igo minden gond nélkül.
És ha úgy kérdezném Alcor + Igo vagy WayteQ + Igo /Sygic?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
-
stigma
addikt
Sziasztok, ismerősömnek kellene olyan tabelet 35k-ig bezárólag amihez 2 fontos funkciónak kell tartoznia:
- Képes kezelni OTG-n mobil sticket vagy épp a stickben található kártyát be tudom tenni a Tabletbe hogy tudjam használni
- GPS-nek kell benne lennie ,mert főnéket navigációra lenne használ.
- Ezen felül e-mail, viber ilyen alap funkciókra lenne használva, irodai ügyletek gyors lebonyolítására.Eddig körbenéztem elég sokat, de gyakorlatilag ebben az árkategóriában csak az alábbit találtam:
- Wayteq xTAB-7X Quad + Sygic 3D
- Alcor Access Q787I GPS+3G tabletKi melyiket ajánlja?
Lényeg még, hogy itthon lehessen beszerezni bolti garis legyen Kínából rendelt , custom romos verzió sajnos kizárva.
Segítséget előre is köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #51582 üzenetére
De, pontosan azok.
30e forintért a legajánlottabb a WayteQ xTAB-7X Quad. -
HollywoodBoy
tag
válasz
Shingen #51579 üzenetére
Köszi neked is a választ!
Persze mindkettő még belefér, de ezek nem hulladékok? Utána néztem mind a kettőnek, és 90%-ban negatív véleményt olvastam csak. Persze tudom, hogy ne is várjak jobbat két ilyen kategóriától, de azért hulladékot nem szeretnék venni. Inkább tudomásul veszem, hogy egy megbízható 8"-nál nagyobb tablet csak 50K-nál kezdődik... De tényleg nagyon köszönöm a tippet!
Már csak tényleg arra lennék kíváncsi, hogy 7"-osok közül melyik a legajánlottabb 30K-ért.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #51562 üzenetére
Nem élt sokáig ez a kínai csoda, 1 napot a kijelző tönkrement magától, visszakaptam a lóvét.
-
Hungarikum87
tag
Sziasztok
Esetleg vki olvasott már valahol tapasztalatokat az új Pipo P9-ről? Lassan rendelnék, de hát elég korai darab nem merek még belevágni
-
Shingen
addikt
válasz
HollywoodBoy #51577 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
Olcsó IPS kijelzős gyerektablet, még pár napig.
A kijelzője szép, csak lassú szegénykém. A Beach Buggy Blitzet nem viszi el. -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék tabletet ajánlani,és véleményet szeretnék kérni hogy ez jó-e és hol érdemes megvenni?Filmezésre,netezésre leginkább talán egy kicsit játékra is.Tetszik nekem az Asus márka.
[link] -
tjb007
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #51574 üzenetére
Nincsen.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
BomiBoogie #51573 üzenetére
Köszi a választ!
Jogos a nő-méret észrevétel!
Annyi, hogy említettem, hogy újat szeretnék. Amit ajánlottál az újonnan jelenleg több mint 50.000. Tehát nem jöhet szóba...
Tényleg nincs 30.000-35000 körül 8"-nál nagyobb normális tablet a fent említett jövőbeni használatot figyelembe véve? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
HollywoodBoy #51572 üzenetére
Mindig csak a nők meg a méret... sry.
WayteQ-eket nézz esetleg aprón, xTAB-100qcr simán lehet már jó áron.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
khalox #51554 üzenetére
Köszi a választ!
Igazad van, elvetettem azt az oldalt.
Viszont még szükségem lenne továbbra is egy kis segítségre/tanácsra. Az a kérdésem, hogy van-e olyan 8"-nál nagyobb tablet amit 30.000 megkapok? Az az igazság, hogy nem szeretnék semmiképpen 7". Valamilyen nagyobb kéne, de láttam, hogy 10" esélytelen kapni ennyiért... Mit javasoltok? Tényleg csak netezésre, és olvasgatásra használná a feleségem, így nem fontos a nagy teljesítmény, de mindenképp újat szeretne és minél nagyobbat. -
lacam
aktív tag
Sziasztok
Lenovo A3500FL jó választás lehet
Böngészésre / Zenehallgatásra / Videó lejátszásra (HD?) / microSD lehetőség.
Nejemnek vennék egy ilyet...árban még megfelel, tudását kérdeztem a megfelelő topic-ban...de mivel a típus még változhat, ezért itt (is) megkérdezem.
35000FT-körül jó választás ez a Lenovo? Van jobb is a fenti tevékenységekhez?
A lényeg még hogy külső billentyűzetet (magyar) jól kezelje illetve, hogy az OTG-vel nagyobb pendrive-ok olvasása se okozzon neki gondot. Előfordulhat hogy PowerBank-t csatlakoztatnék majd hozzá, ezért az USB csatin keresztül tölthetőséget preferálnám.
Szerintetek van jobb a Lenovo-nál ~35000Ft-ig bezárólag?
Üdv
-
dundee88
újonc
Sziasztok!
Szeretnék a barátnőmnek venni egy új tabletet az alábbi kondíciókkal:
- 8 coll
- 50 ezer alatt
- játékra és böngészésre
- magyar legyenNekem egy Galaxy S4 mini-m van és teljesen elégedett vagyok a működésével, ezért úgy gondoltam hogy hasonló tulajdonságokkal megáldott eszközt szeretnék (1,7 GHz-es kétmagos Krait 200, Adreno 305, 1,5 GB RAM). A Samsung boltban a TAB3 8.0-át ajánlották.
Köszönöm
-
takidj
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlás előtt. Ami nekem fontos:
- kulcsfontosságú a minél hosszabb üzemidő
- kijelző mérete legalább 9,7"-os legyenAlapesetben csak netezgetnék és filmeznék róla otthon (játék max Heroes 2
), de a 2 fő dolog ami miatt ilyet veszek:
1. RC hajókat szeretnék vele irányítani saját android programokkal (ha kinn vagyok 3-4 órát a vízparton bírja ki, úgy hogy wifin keresztül én kapok egy csomó adatot a hajóról (videót is) és közben ezzel is irányítom a hajót)
2. Valamilyen DJ szoftvert szeretnék futtatni rajta, ha végre kijönne Androidra valami értelmes (pl virtualdj vagy hasonló) és USB keresztül rákötni a MIDI keverőpultom, tehát az apró betűnek messziről jól láthatónak kéne rajta lennie és bírja a párhuzamos munkát (több zene egyidejű lejátszása).Remélem ezek nem kirívó elvárások egy tablettől, mert ezt egy 20,000 Ft-os laptop tudja. Szóval én max olyan 40-et szeretnék rákölteni (használt is jöhet).
Ehhez egy jó masszív és sok pozícióban állítható tartó és billentyűzet is kellene!
Köszönöm!
-
Sziasztok!
Szüleim szeretnének venni egy tabletet az alábbi paraméterekkel:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 10"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új.
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Internet, zenelejátszás, filmek, de szerintem nem kell 1080p nekik.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Minél olcsóbb, bár gondolom az igények behatárolják a keretet.Telefonokban az olcsóbb modellekkel mindig befürödtem, mert egy idő után belassult a droid. Tableteknél is megvan ez a jelenség? Használatban, mint fentebb írtam édesapám részben arra használná, hogy zenéket vigyen magával erre-arra, néhány film vagy sorozat lejátszására netezésre, esetleg könyvolvasásra. 3G nem kell, GPS akár jól jöhetne, ha belefér.
Köszönöm előre is.
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan budapesti üzletet ahol a Concorde Q10 tabot meg lehet nézni (a concorde telephelyén kívül).
A concorde fórumán van egy-két kevésbé jó vélemény egy-egy funkcióval kapcsolatban. Innen közületek van valakinek tapasztalata ezzel a tabbal, pl. megbízhatóság, anyagminőség tekintetében?Köszi!
-
baaloo87
újonc
Sziasztok! Vettem egy Acer Iconia Tab 8-at és az a gond vele hogy egy idő után (teljesen véletlenszerű) veszít a képernyő az érzékenységéből. Főleg a szélén de a közepét is erősebben kell nyomkodni. Ha ki- majd újra bekapcsolom a képernyőt akkor helyrejön, nem kell újraindítani a tabot. Létezik ilyesmire valami egyszerű megoldás vagy jobban teszem ha visszaviszem a boltba? Nem szívesen tenném mert ezen kívül nagyon tetszik
Előre is köszönöm a javaslatokat!
-
->Raizen<-
veterán
Üdv èn vettem egy alcor o719r tabletet. Elègedett vagyok vele zsirály. Gyors a rendszer. Szèp kèpet ad, stabil a wifi, pofás a real racing 3, ami xperia z telòval valamièrt gyengèbben nèz ki, nincs a telòval visszapillantòtükör pèldául. Első tabletem. Fotòztam is vele, mindkèt kamera korrekt kèpeket csinált. Antutu eredmèny 28008. 64k-ba fájt. 8 magos mtk soc 2 gb ram, fullhd kijelzõ, dual sim, wifi, bluetooth, gps, mindent tud.
-
SPeti1984
senior tag
A 3G simet mindegy hogy a normál vagy a micro sim-be teszi az ember? (Wayteq 7x quad)
-
khalox
őstag
válasz
HollywoodBoy #51548 üzenetére
Ba@@ ez az oldal... nem gyenge.
Még le sem tudja írni helyesen, hogy quad core. Szerintem ezt olyan nagy ívben kerüljed, amilyen nagy ívben csak tudod. De tényleg.Maradjon szépen csak ott ahol van, meg az is, akinek eszébe jut.
Szerintem olvass egy pár oldalt vissza, biztosan találsz olyan készüléket, ami árban és teljesítményben is megfelelhet. Ennyiért ugyan nem kapsz 2GiB RAM-ot, de nem lesz kínai zsákbamacska (ha ugyan macskát tesznek a zsákba arrafelé...)
Pl. a Wayteq márka jó kiindulás lehet. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
S.O.S keresek Droidos tabletet 20-30 között, a lényeg hogy legyen benne GPS és normálisan működjön, az árához képest és itthon is lehessen kapni. [moderálva]
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
SPeti1984
senior tag
A Wayteq xtab 7x Quad esetében simán csak beleteszem a mobilnet képes sim kártyát és tudok is netezni vele, tehát nem kell OTG kábelen keresztül sticket használni hozzá igaz? Vagy az OTG akkor itt mihez szükséges?
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #51546 üzenetére
Ha az AnTuTu Benchmarkos képet megnézed, láthatod, hogy jó pár adat más betűtípussal van írva...
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a feleségemnek egy tabletet. Külföldről szeretném rendelni. Főleg Aliexpressen nézelődtem. Találtam egy elég jó ajánlatot, és érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes-e megvennem... Feltűnően jó ajánlat, és a kommentek között azért van pár ijesztő tapasztalat (nem is 10"-os a kijelző, nem túl jó a wifi, az aksi gagy, nem Quad core, hanem csak dual, stb...) Erről van szó: [LINK]
Ha ezt nem ajánlott megkockáztatnom, akkor tudnátok ajánlani egy jót? 2 kikötés van! Mégpedig: legyen közel, vagy ténylegesen 10"-os, és 30.000, max 35.000-ből kijöjjön a szállítással és az esetleges áfával együtt.
Tehát összefoglalva a két kikötés figyelembe vétele mellett, szeretném kihasználni a lehető legjobb ajánlatot a piacon.Köszönöm előre is ha segítetek!
Üdv.,
HollywoodBoy -
glocker
tag
sziasztok
szemem elé került egy használt Samsung GALAXY Note 10.1 LTE GT N8020 és erősen gondolkodom a megvételén (állítólag T függő és van rá még kb. egy év garancia)
személyes átadás / átvétel lesz, de nekem még nem volt tabletem és nem tudom, hogy hogyan tudnám ott helyben alaposan letesztelni...
a következőkre gondoltam:
- telefonom wifi hotspotjához csatlakozva böngészést és pl youtube lejátszást ki tudom próbálni...
- LTE-hez és telefonáláshoz átteszem bele a saját SIM kártyám
- média lejátszáshoz átteszem bele a telefonom memóriakártyájátvan ötletetek, hogy mire kell még figyelni? milyen teszt programot / programokat lenne érdemes lefuttatni?
előre is köszönöm!
-
glocker
tag
egyáltalán nem sértesz meg, sőt nagyon köszönöm...
én is gondoltam, hogy van valami trükk, mert túl jó ajánlat
egyébként a bolt korrekt volt, mert nem a végén derült ki, hanem a rendelés visszaigazolásánál szóltak, hogy erre kell számítani, így is kell-e...hááát.. nagyon csalódott vagyok, mert használt SG Note 10.1-eket nézegetek (ez a kiindulási alap, ilyen vagy ennél jobb kell), és ilyet 50-60e-ért már ki lehet fogni még garanciálisat is... és ehhez képest nekem megérte volna 71e-ért egy új SG TabPro 8.4...
hát... rettenetesen sajnálom... nem tudom mitévő legyek, de nem kell elkapkodni...
időm (és pénzem is) van... (csak spórolni akartam kicsit)
töröm a fejem mint Micimackó
-
sirkope
tag
Sziasztok,
Vettem egy Onda v975m tabletet, főleg arra, hogy a Dimag oldalról megvásárolt kiadványokat olvassam.
Sajnos a Dimag androidos olvasója egy f*s, nem tudok vele belenagyítani a kiadványba. Hiába retina display 4:3 képarány meg 9,7", A4 es kiadványokat nem igazán tudok olvasni.Van-e androidra olyan alkalmazás/widget, amivel egy tableten futó alkalmazás képét fel lehet nagyítani?
-
.OM.
aktív tag
válasz
glocker #51540 üzenetére
Szia,
Nem tudom fro-ban hogy van, de itthon a Samu kiállítási darabok "Lite" verziók. Ez azt jelenti, hogy a sebességük és a képességeik jelentősen gyengébbek, mint a hagyományos kereskedelmi forgalomban kapható készülékeké. Akku, kijelző, ram/rom, chipset (bluetooth, wifi) hibás vagy értékcsökkent/kirostált alkatkészek kerülnek ezekbe sokszor, hiszen a boltban 10 perc alatt ezek a hibák nem jönnek elő és ha elviszik/tönkreteszik a boltban, nem éri olyan kár a partnereket sem.
Szóval ha van lehetőséged tesztelni a készüléket és az ára olyannyira meggyőző, akkor is gondold meg kétszer szerintem.
Ezt jószándékú tanácsanak szántam, remélem nem sértelek meg vele.
.om.
-
glocker
tag
sziasztok!
sufni boltos vásárlási tapasztalata van valakinek?
ujmobilok.hu/ - innen vásárolnék egy Samsung Galaxy TabPRO 8.4-et vagy egy Samsung Galaxy Tab S 8.4-et... de kiderült, hogy ezek főleg francia kiállított darabok...
- csak francia nyelv van a készüléken (gondolom, hogy több kevesebb küzdelemmel fel lehet rá tenni angol és esetleg magyar nyelvet is, bár 100e kifizetése után a küzdelmes szarakodásra vágyom legkevésbé)
- nincs hozzá semmilyen tartozék... azt mondták, hogy töltő sem...
- kiállított darabok, tehát valószínűleg fogdosták, használták ezeket...
kérdéseim:
- vásárolt már valaki tőlük ilyen készüléket?
- mik a tapasztalatok?
- könnyű vagy nehéz angolítani / magyarítani a cuccot?
- milyen töltő járna hozzá? (nekem van egy LG Optimus F6-om, annak a töltője megfelelő lehet? (mármint töltési kapacitásra, mert gondolom csatlakozó szempontjából rendben van)van bármi infótok a fentiekről?
előre is köszönöm.
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Páromnak vásárolnék születésnapjára tabletet.
30-40e HUF a keretem.
Amire használná
Internet böngészés
Zene hallgatás
Film
Játék kevésbé...de gondolom a a fentieket elviszi, akkor a játékokkal sem lehet gondja
Fekete készülék ház.
Memória bővíthetőség
Megfelelő OTG támogatás (mass storage/külső billentyű-egér..stb)Kamera nem feltétel, de jó ha van.
Amit néztem, az a Lenovo A3500
Tudtok nekem ennél jobbat ajánlani? Igazából nemnagyon vagyok képben tabletekben...Tetyóban láttam, felírtam a típuság, megnéztem a specifikációit és tetszik (term. nem Tesco-ban venném) ..tehát bőven valószínű, hogy van sokkal jobb választás is
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv.: Lacam
-
Pacino68
tag
válasz
MinkaTab #51532 üzenetére
Szia, én is tegnap pont így jártam! Nekem az első tabom (P1000) van, délután még neteztem rajta estére már nem csatlakozott és kiírta, hogy tegyek be simkártyát. Az overcome 2.3.6 rom van fennt, eddig ilyent még nem csinált. Végül minden próba ellenére sem lett jó így a tárcsázóba beütöttem a ×#06# kódot és megdöbbenve láttam, hogy nincs Imei számom, lenullázódott (0/0). Gondolhatod, volt para rendesen. Nem akarom tovább ragozni, egy odinos ujratelepítés visszaálította az elveszett IMEI számomat, és utána minden jó lett. Kopp, kopp, kopp (X-akta?)
-
JaniS
senior tag
Rootolás nélkül van valamilyen módszer KitKat esetén az SD kártyára történő másolásra? Nem akarok oda telepíteni, csak fájlokat szeretnék rá másolni.
-
MinkaTab
újonc
Sziasztok!
A mai nappal úgy döntött a galaxy tab 3-mam, hogy nem használ netet. A wifit bemeri, csatlakozik, mutatja felül, de nincs adatforgalom. :/
Mindent kikapcsoltam, bekapcsoltam, újrainditottam, semmi. Van vkinek ötlete, hogy mi lehet a gond? A gyári beállítás visszaállítását szeretném elkerülni. -
törölt tag
Sziasztok!
Melyik éri meg jobban? Lenovo IdeaTab A3500L vagy Google Nexus 7 2012? -
Murder3
addikt
Sziasztok!
Egy Serioux Surya Fun SMO10DC típusú tabletet szeretnék vásárolni és olyan dolgokat is olvasok róla, hogy nem lehet rajta chatelni meg facebokozni és főleg ilyen célra kellene.
Na most mivel nem értek hozzá így inkább utána kérdezek -
.OM.
aktív tag
Tegnap megvettem edigiben a
WayteQ xTAB-100qcr
táblagépem.Remekül működik szinte minden
PRO:
- masszív a ház, bár kicsit lötyögnek a gombok, de a nyomáspontjuk korrekt.- Gyors, bár telepítés/letöltés alatt megröccen kicsit. Mintha nem tudna wifi-t multitaskban használni? Pl ha több letöltést indítok play-ben, előfordult, hogy kiírta, hogy hiba és nem hajtható végre. Újra rákattintottam és ment hibátlanul. Android 4.2 van fenn.
- Real Racing hiba nélkül megy, akár csak a BF Commander.
- Szép a képe, de a fényerőt nálam maxra kell húzni
- Bika az aksi és elég gyorsan tölt.
- Szépen játsza a HD filmeket még OTG-ről is. (USB-s pendrive)
- NEM rezonál be a hangszóró, tisztán és hangosan - táblagép mércével - szól. MX Player-ben szoftveres dekódolás mellett 200%-ig hangosítható és nem volt dobozhang.
KONTRA:
- Az egyik rövid oldalon ha éles szögben nézi az ember, látni a ledek csíkját az üvege mögött.- Közelről erősen figyelve látszik egy minimális szellemkép a kijelző üvege és az alatta található panel között.. (ez tényleg csak erőltetett megfigyelés, de van ilyen - használat közben semmi nem látszik ebből)
- GT autós játék fektetett (landscape) képen megy, de a gyroszkóp álló (portrait) helyzetben adja a balra-jobbra kormányzást. Tehát ha fektetve játszom, hogy a képet lássam, balra kanyarodik az autó és megy körbe...
<ez lehet program hiba is>
- wifi-t tényleg néha ledobja, vagy legalábbis nem elérhető a hálózat, bár van térerő és csatlakozott. (pl a Minion Rush el sem indul, mert nincs hálózat, a szerver nem elérhető) Órákon át online TV-t nézni, youtube-t hallgatni vagy netrádiót hibátlanul tudott.
- van egy buborék a kijelzőben, csak a fólia lehúzása után tűnt fel - na viszem is cserélni este
Majd írok még, ha megvolt a csere és belaktam az új hardvert.
.om. -
Tenager18
senior tag
Valaki nem tudja, hogy ebben a videóban --->LINK mi a neve az első bunyós játéknak ??
Köszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
evilskati #51516 üzenetére
Ha nincs szükség az S Penre, akkor a Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 LTE, vagy esetleg a kisebb Galaxy Tab S 8.4 LTE (SM-T705).
(#51517) antibes2000
Az Onda V989 jelen állapotában használhatatlan, még egy 1080p-s videót sem képes akadások nélkül lejátszani.
A P1-gyel is vannak gondok, leginkább hardveres eredetűek.(#51518) AndrewTdi
Nem jelenthető ki.
(#51519) Fl3x
WayteQ xTAB-7x Quad
-
No.01
addikt
3 kiscit OFF kerdesem lenne. Konkretan egy Samsung Tab Pro 8.4 a keszulek:
- Hol tudom beallitani a 2 felhasznalot?
- Miknet tudom elocsalni a 2 ablakos modot
- Nemtudom a 2 felhasznalos modhoz mennyire kotheto, de anno megvettem akcioban a Sygic nevu navigacios app-ot. 1 lincencert 2-t kaptam ami mukodik is az en ill a parom telefonjan is, viszont a tabon nem holott mind2-nek megvan. Ilyenkor mi a teendo? Irni a Sygic ugyfelszolgalatara, netalantan megvenni az appot dedikaltan a tabletre is?Segitsegeteket elore is koszonom!
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok, a szüleim szeretnének tabletet vásárolni és ebben kérném a segítségeteket
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" vagy 8" nagyobb nem igazán kellene- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
újat mindenképp- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
legfőképp itthonról, de ebayt sem zárom ki, ha sokkal jobban megéri, mint itthon- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
szüleim már 50 körüliek, járnak az országban mindenfele, meg külföldön is és pont a sok utazás miatt kellene nekik netezésre, GPS(ez fontos), filmezés maximum még(de ez elhanyagolható)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
40K a plafon, de minél olcsóbb kéne, ha lehetségesSegítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kicsit továbbgondolkodtam.
Samsung galaxy tab s T705 8.4 vs Galaxy S5.Kijelenthető, hogy a Tab s jobb minden szempontból, kivéve hogy nagyobb?
-
antibes2000
tag
sziasztok,
rendelt már valaki PIPO P1-et vagy ONDA989-et Kínából? Mit tapasztaltok a használat során? Tényleg ennyire gyorsak, ahogy a tesztek írják? A retinát működteti simán a hardver? vannak akadások komoly grafikus játékok közben?
köszönöm a válaszokat. -
evilskati
aktív tag
Sziasztok, a Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Editionnél van most jobb alternatíva 160k körül, ha gépelésre, nem de telefonálásra annál inkább kellene egy tablet? (Ismerős szeretne venni egyet)
-
DanDevil
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, remélem jó helyen járok. Vettünk egy Asus Memo Pad HD 10-et, minden szépen és jól megy rajta a wifi-t leszámítva. Pontosabban az is megy, csak időnként nem működik, a jelszint megvan, és csatlakoztatva is van. Jó esetben ilyenkor 1-2 percen belül magához tér, más esetben pedig a wifit ki-be kell kapcsolgatni. Az igazat megvallva elég zavarónak mondható. A legfrissebb hivatalos gyári szoftver van rajta, minden újraindítás után működik egy ideig. Próbáltam utána olvasni a problémának, egy valakinek volt hasonló. Nem tudom, hogy ez most hiba, vagy átlagos jelenség és, hogy együtt kellene e vele élni, vagy ilyenkor mi a teendő. Ezzel szervíz tud kezdeni valamit, vagy van valami más megoldás? Repülő üzemmód ki/be kapcsolását is már próbáltam, több fórumon is javasolták, de nem oldotta meg a problémát. Egy Prestigio tabletről váltottunk, azon működött a wifi gond nélkül folyamatosan, egyszerű felhasználóként csak gondolom, hogy ezen a tabon sem kellene problémát jelentenie. Közben több laptop, illetve telefon is wifivel működik, eddig sem jelentett ez sem problémát. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
koncsik #51508 üzenetére
Igen, valahogy gondolom én is, hogy nem lesz "kisebb", csak olyasmi effektusra gondolok, mint amikor a Windows Asztal megváltozik, amikor nő a felbontás.
Mert ugye ezek a képregények (főleg mondjuk egy Kindle appban) elég kötöttek, tehát vagy kényelmesen látod 1 az 1-ben, ahogy megjelenik, vagy nincs más beállítási lehetőséged.
-
válasz
BomiBoogie #51500 üzenetére
A v2-nek nevezett talán legjobb gyári FW-je (4.4.2 ha jól emlékszem) lehetőséget ad 1600x1200-ra állításra is.
Én így használom, jól olvasható. Nem akarok nagy hülyeséget írni, majd kijavítanak, ha kell, de szerintem a retinás felbontáson sem lesz kisebb a szöveg, csak talán élesebb (?). Otthon megnézem majd este, ha akarod. -
pity-putty
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárláshoz.
8 colos vagy nagyobb legyen a kijelző mérete.
Akár használt is szóba jöhet, de legyen rá még garancia.
A magyarországi vásárlást preferálom.Legtöbbször a gyerekek fogják használni netezésre, videók nézésére, és némi játékra.
A rá szánt keret 30-60 eFt-közötti. Ebből szeretném kihozni a legjobbat.
-
glocker
tag
válasz
Snakeiboy #51504 üzenetére
Esetleg ez: Samsung Galaxy Tab 10.1
vagy a Samsung Galaxy Note 10.1 (ez már négy magos, és használtat már kapsz annyiért amit jeleztél, de az új kicsivel drágább és szerintem a 8.4"-es TabPro jobban megéri újként)
-
Snakeiboy
aktív tag
Akkor a kinai tabletekrol letettem viszont a samsung tab pro-t kicsit dragalom. Szoval 200eur kornyeken milyen 9-10 colos kijelzovel ellatott tabot lehet kapni ami foleg netezesre(bongeszes, youtube, facebook), olvasasra, filmnezesre es neha kis egyszeru jatekokra lenne. Fo a stabil wifi es stabil rendszer. Nem kell sim kepesnek lenni mert csak wifin hasznalnam. Valaszokat elore is koszi!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Az anyósomnak szeretne tabletet
Nemrég meglepték egy Navon Raptor 7-tel, de kb. azonnal meghibásodott, 3 napon belül van, most visszük vissza. Egy 7"-os tab kéne, nagy igények nincsenek, nem fontos a 3G, IPS kijelző, stb.
Egyszerűen csak képeket szeretne rajta nézni, néha böngészni, Skype-olni. A megbízhatóság fontos, ne kelljen havonta szervizeltetniA jó wifi és a hosszú üzemidő is előny. 20-25.000,- Ft, amit rá szeretnénk szánni és magyarországi boltban vennénk.
Köszi előre is! -
tjb007
nagyúr
válasz
mikersz1 #51493 üzenetére
Igen, van OTG.
Egy-két kivételtől (pl. ASUS MeMO Pad HD 7) eltekintve az összes jelenleg piacon lévő tudja, szóval ha nem gond, akkor most nem kezdem el sorolni.(#51498) ztoldy
Hosszú üzemidővel semmit (bár nem lett pontosan definiálva, hogy mit takar a hosszú jelző). Ennyiért csak átlagos üzemidőt kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest