- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Medion notebook. jó nemjó? ki gyártja?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacino68
tag
válasz
MinkaTab #51532 üzenetére
Szia, én is tegnap pont így jártam! Nekem az első tabom (P1000) van, délután még neteztem rajta estére már nem csatlakozott és kiírta, hogy tegyek be simkártyát. Az overcome 2.3.6 rom van fennt, eddig ilyent még nem csinált. Végül minden próba ellenére sem lett jó így a tárcsázóba beütöttem a ×#06# kódot és megdöbbenve láttam, hogy nincs Imei számom, lenullázódott (0/0). Gondolhatod, volt para rendesen. Nem akarom tovább ragozni, egy odinos ujratelepítés visszaálította az elveszett IMEI számomat, és utána minden jó lett. Kopp, kopp, kopp (X-akta?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- YouTube
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Konteó topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Asus Rog Ergo gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest