-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Valaki erre esetleg? [link]
A német amazonnak most csábító az ajánlata 79eur.A másik versenyzős a wayteq xtab-7x 4 magos verzió.
Nem kicsi dilemmában vagyok.

-
Laurh
aktív tag
válasz
levente1227
üzenetére
Kedves levente1277!
Igen a topikot én is megtaláltam még korábban, de mivel teljesen kihaltnak tűnik (szinte az összes amazon topik) ezért bátorkodtam itt érdeklődni. Arról nem is beszélve, hogy HD verziót kérdeztem te meg HDX-et linkeltél.
További szép napot neked!
-
Laurh
aktív tag
Amazon Kindle Fire HD 7-el találkozott már valaki? Mik a tapasztalatok / vélemények róla?
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy androidos tabletet, 7es kijelző környékén, újat vagy alig használtat, fő szempont még, hogy a garanciáztatás ne legyen macerás, 30-35e környékén szeretném mindezt.
Fő felhasználási terület a böngészés, filmnézés játék lenne.+ esetleg, ha kezelni sim kártyát nem lenne probléma a 3g miatt

Előre is köszönöm az esetleges reakcióitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX