- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy egy tabra egy másikról a játék mentéseket/vagy fileokat átmásoljak? Azt szeretném, hogy onnan lehessen folytatni a játékot (angry birds) az új tabon, ahol a régin abba hagytuk.
Valaki tud segíteni hogy lehet-e ilyet és hogyan?Köszönöm!
-
Kar07
tag
Szia!
Kb. egy hónapja vettem a gyereknek Draco tabletet. Csak játékra és youtube videó nézésre használja, eddig minden ment vele (komolyabb játékok is).
Viszont elég sokat játszik egyhuzamban és így az akksi max 4 órát bír. Játék alatt persze melegszik kicsit, de nem vészesen, netezés alatt nem.
Ami számomra kényelmetlen, az az írás, 7"-os kijelzőn nekem kicsi a 'billentyűzet', de ez ugye attól függ ki használja és megszokás kérdése is.
Minőséggel nincs gondom, de ez az első tabunk, nem tudom mihez hasonlítani.A többiek által ajánlott WayteQ xTAB-7X Quad többet tud ha jól tudom (pl.: GPS, 3G, 2 SIM foglalat). Neked kell tudni mi szükséges számodra, de egy tipp: érdemes megnézni hardveraprón is a Draco tabot, annyit szerintem mindenképp megér.
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan budapesti üzletet ahol a Concorde Q10 tabot meg lehet nézni (a concorde telephelyén kívül).
A concorde fórumán van egy-két kevésbé jó vélemény egy-egy funkcióval kapcsolatban. Innen közületek van valakinek tapasztalata ezzel a tabbal, pl. megbízhatóság, anyagminőség tekintetében?Köszi!
-
Kar07
tag
válasz
Throme #51248 üzenetére
Ebben igazad van, de új a tab, és appok alig vannak fent. Játékból van egy nagyobb méretű és négy kisebb. Ennyi.
Ezek mellett annyira nincs hely, hogy ha ki szeretne próbálni a gyerek egy másik játékot, a régiből (abból a max 5 db-ból) le kell törölni valamit.
Nekem furcsa, hogy csak a cirka 800Mb belső helyre lehet appot telepíteni, a többi belső tárhelyre nem.
Clean masterről olvastam, még nem próbáltam ki de ránézek majd. -
Kar07
tag
válasz
Throme #51239 üzenetére
Szia!
Igen, ezt már próbáltam, amit lehetett már átpakoltam a 'belső sd-re', de így is keveslem a maradék helyet amire telepíthetek appot/játékot.Vennék micro-sd kártyát, de ha ugyanúgy nem lehet rá telepíteni, akkor sem sok értelmét látom.
Itt van egy leírás, amivel lehetne az sd kártya is telepíteni, de nem tudom, hogy vajon működhet-e.
Esetleg vannak tapasztalatok?Shingen (#51240):
Nekem is az a problémám mint neked. -
Kar07
tag
Sziasztok!
Hasonló kérdésem lenne, mint amit Shingen kérdezett az #51220 alatt.
Van egy Concorde Draco tabom, a belső memóriája két részre van osztva, egy ~800Mb-os, és egy ~4,5 Gb-os (elvileg a 8 Gb-ból...). Viszont a 4,5-esre ahol még lenne 3Gb hely, nem tudok telepíteni, a másikon pedig nincs hely.
Amit engedett a rendszer, azt már áthelyeztem a nagyobbik tárhelyre, de a kisebbikre már így sem lehet telepíteni.Tudnátok segíteni hogy lehet azt megoldani, hogy a maradék 3 Gb helyre is telepíthessek még? (gyerek szeretne pár játékot még rá)
Köszönöm!
#51235, mmmb80
Lehet nem jól értem: van egy tab, amire pl. esetemben csak 800 Mb tárhelyre tudok appot telepíteni, a másik ~4 Gb-ra nem?
-
Kar07
tag
válasz
Skillet #50649 üzenetére
Gps és dual sim nem kell (nem ezek miatt néztem). Az otg-t kihasználnánk, de inkább a kijelző, teljesítmény, üzemidő lenne lényeges.
A Wayteqnek IPS kijelzője van, ezt láttam élőben és szép képe volt.
A Navon is IPS de 8"-os, emiatt ezt venném csak ez már túllépi a keretet kicsit.
A Concorde Draco az ára miatt lenne jó. Azt nem tudom ez milyen kijelzős, és kérdés hogy mennyire megbízható, megéri-e 10k-val inkább többet költeni a Navonra? -
Kar07
tag
Sziasztok!
Gyereknek néznék tabletet 25-30ezer forintért, játékra, netezésre. Az alábbiak közül melyikről tudtok jókat mondani?
ConCorde Tab DRACO - 25 eFt
WAYTEQ xTAB-7X - 30 eFt
NAVON Predator 8 - 35 eFtA ConCorde sokkal elmarad teljesítményben a másik kettőtől? Mert 25 ezerért jónak tűnik.
Esetleg más alternatíva amit ajánlotok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest