- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacino68
tag
válasz
MinkaTab #51532 üzenetére
Szia, én is tegnap pont így jártam! Nekem az első tabom (P1000) van, délután még neteztem rajta estére már nem csatlakozott és kiírta, hogy tegyek be simkártyát. Az overcome 2.3.6 rom van fennt, eddig ilyent még nem csinált. Végül minden próba ellenére sem lett jó így a tárcsázóba beütöttem a ×#06# kódot és megdöbbenve láttam, hogy nincs Imei számom, lenullázódott (0/0). Gondolhatod, volt para rendesen. Nem akarom tovább ragozni, egy odinos ujratelepítés visszaálította az elveszett IMEI számomat, és utána minden jó lett. Kopp, kopp, kopp (X-akta?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MatePad Pro
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest