-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
gipsztigris #4549 üzenetére
Én általában a szememnek szoktam hinni
Majd eljön az-az idő is egyszer, hogy ezek ki lesznek rakva a boltok pultjára és szabadon próbálgathatod őket. Most azonban kénytelen vagy a teszteknek, a videóknak és a tulajdonosok beszámolóinak hinni. Emiatt és a relatíve magas árszint miatt nem vettem még én sem. Pedig már lassan egy éve tervezem. De most ősszel már biztosan megveszem! Gorillaüveges lesz, 10 colos, vékony és magyar garanciás. Ráadásul mindennek még bele kell férnie a százezer Ft-os magyar lélektani határba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged