Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilko
csendes tag
Annyira járatlan vagyok, hogy érintőképernyőt, androidos telefont is csak a gyerekeim kezében láttam - így most közvetlenül tablet vásárlás előtt nagyra értékelném a segítségeteket.
Mivel nincs mobilnetem, okostelefonom, s házon kívül is használnám olykor a tabletet, ezért 3G-sre gondoltam. Bár még nem vagyok nyugdíjas korú, de a képernyőt szemüveggel nézem, ezért is a 7"-nál nagyobb kijelzők jöhetnek számításba, alapvetően böngészés, e-mail, filmnézés (de nem zenehallgatás) és sok olvasás céljából kellene, játszani nem fogok rajta. Szöveget is kell ezen szerkesztenem, idővel egy magyar nyelvű billentyűzetet szeretnék kapcsolni hozzá. A magyar pedagógusok pénztárcavastagságával rendelkezem (...), így kezdetben, amikor még nem néztem szét a piacon,30 ezerről indultam - azóta rájöttem, ennek a kétszerese is kevés egy ezt nyújtó tabletre.
Amit végül kinéztem, az a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G , ami a népszerű digitális boltban hűségidő nélküli 2 Gb-os mobilnet csomaggal 60.000.
A kérdésem az lenne, hogy erről a tabletről mi a véleményetek, láttok-e alternatívát? Óvatos duhaj vagyok: belföldről, üzletből vásárolok, így a Kínából rendelt vagy használt tabletek nem érdekelnek.
Az ár sokkal nem lehet több ennél a 60.000 Ft-nál, de ha olyat ajánlotok, ami minőségben valóban sokkal jobb, azért még elgondolkoznék. (Vagyis, 3G-s, min 8"-os, jó minőségű tabletet keresek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest