Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
krajnai
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tablet-t. Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a segítségeteket.
Amire használnám:
Van egy lbreoffice/adatbáziskezelőben vezetett nyilvántartásom. Ezt szeretném talblet-en kezelni.
Milyen tablet-t tudtok ajánlani?
Segítséget köszönöm!Előző hozzáoszlásomat szerintem rossz helyre írtam. Elnézést.
-
monti0222w
addikt
válasz pixelblondie #41489 üzenetére
Szia a Chuwi megéri megvenni, vannak már szép számmal tulajok, topicja van lehet, van rommolni és tényleg egy szép készülék!
-
tjb007
nagyúr
válasz campers #41491 üzenetére
Az a helyzet, hogy olyan nagyon sok alternatíva nincsen; ami van azon sem nagyon érdemes gondolkodni, mivel gyakorlatilag egy gyengébb „konfigurációt” kapsz szinte ugyanannyi pénzért.
A kettő közül én a Cube-ot mondanám.(#41492) papesz5
Itthon ennyiből egy Prestigio MultiPad 7.0 HD+ jönne ki, de én még mindig amondó vagyok, hogy olvasásra a TN panel felejtendő.
(#41495) mighawk
„szükséges-e feltétlen, hogy a tablet már eleve tartalmazzon pen-t”
Nem szükséges.
„bármilyen más tablet megteszi, ha veszünk hozzá egy touch pen-t?”
Igen, de nem mindegy, hogy milyent veszel (a következő kérdésre adott válaszban ki is fejtem, hogy miért nem).
„Az ilyen külön vehető pen-ek ugyanolyan jól működnek, mint a Samsungé?”
Nem. Azok a modellek, amik elve ilyen jellegű használatra lettek (és vannak) kitalálva a hétköznapi modellektől eltérő érintőpanellel rendelkeznek, valamint a stylus is különbözik. Ebből fakadóan a Samsung Galaxy Note-ok S Pen-je például nem is használható egy „közönséges” táblagéppel, szóval ha fontos a kézzel való jegyzetelés, akkor érdemesebb egy Note 10.1-be invesztálni.
Az A2109A meg alapvetően nem rossz, csak ne lenne TN paneles. -
this is life
Ármester
válasz mighawk #41495 üzenetére
A galaxy note penje mas kategoria mint az uzletben kaphatok, pontosabban nem is a pen ami mas hanem a note touch panelje, ha olyan funkcionalitas kell amit a samu biztosit akkor sajna csak a samu van. Ha viszont csak az ujja helyett hasznalna pent akkor a kulon kaphatok is megteszik. A lenovo tabja nem rossz darab a kijwlzot leszamitva , mert tn panel , emiatt nincsen akkora betekintesi szoge mint az ips/pls kijelzoknek.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mighawk
csendes tag
Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék tabletet nézni, s mivel nem vagyok túlságosan képben a témával, segítségeteket szeretném kérni.
Először is az nagyon fontos lenne, hogy tudjon touch pen-t használni hozzá. Ezzel kapcsolatban kérdezni is szeretném, hogy szükséges-e feltétlen, hogy a tablet már eleve tartalmazzon pen-t (pl.: Samsung Galaxy Note, ez már egy kicsit drága lenne), vagy bármilyen más tablet megteszi, ha veszünk hozzá egy touch pen-t? Az ilyen külön vehető pen-ek ugyanolyan jól működnek, mint a Samsungé? Vannak ekvivalens Android app-ok, melyek ugyanolyan jól működnek, mint a Samsunghoz Galaxy Note-hoz kaphatók?
Amúgy a tablet fő felhasználási területei jegyzetelés, olvasás, filmnézés, és zenehallgatás lenne, mindezek utazás közben. Fontos kritérium, hogy a kijelző legalább 9" legyen. Az, hogy a legfrissebb Android fusson rajta, nem szempont. A becélzott ár max 80000 Ft.
Így első áttekintésre a Lenovo® IdeaTab® A2109A. Erről mi a véleményetek amúgy?Előre is köszönöm!
Mighawk -
randras
veterán
Sziasztok,
Pipo M7Pro (3G)-vel kapcsolatban személyes tapasztalata van valakinek?
-
Simba86
senior tag
válasz papesz5 #41492 üzenetére
szia!
ha nem félsz a külföldi rendeléstől, olvasd el a logout blogos írásom, 26 ezer ft az a 7 colos tábla
ha itthon akarsz venni, arra majd a többiek ajánlanak
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Egy 7" tablet volna,amit szeretnék hamarosan vételezni.Sajnos nem vastag a buksza.Max 30 volna a rászánt összeg.Nem tudom ebben a kategóriában volna-e 2 magos,1 GB rammal?
Amire szeretném használni :-Wifis netezés
-PDF olvasás
-E-book olvasás
-néha jáccásKöszönöm előre is az ötleteket.
Bazinga!!
-
campers
tag
Sziasztok!
10" körüli táblát szeretnék, max.50-60k között.
Miket ajánlanátok?
Cube u30gt2 & Pipo M9Pro közül inkább a Pipo felé hajlanék, de egyéb alternatívák is érdekelnének.
3G nem kell bele. -
a.t.t.i.
senior tag
válasz pixelblondie #41489 üzenetére
Kínai garival?
-
Simba86
senior tag
válasz pixelblondie #41483 üzenetére
amúgy még sztem nézd meg a chuwi v88-at is
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
a.t.t.i.
senior tag
Szerintetek érdemes Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0-t venni 30ért,20hó garival?
-
Simba86
senior tag
válasz pixelblondie #41483 üzenetére
jaja, nem rossz valóban, megnéztem ebayen a spec-t
az rk3188-nál nekem se kéne jobb soc egy tabletbe egy ideig
az akkuja is elégnek tűnik a 4800 mAh-val (abból kiindulva, amit az én fire-öm tud az 5 ezressel )ha a novo 7 fire-t kiadnák rk3188-cal, az kb legyalulná a kínai piacot
-
Simba86
senior tag
válasz pixelblondie #41481 üzenetére
ha lehet kínai, akkor neked is ajánlom a logout blogos írásom
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik tabletet válasszam magamnak? Min. 7 col, de inkább 10, felbontás, proci, stb a lehető legjobb legyen értelemszerűen az árához mérten, persze.Felhasználását illetően nem vagyok a gémer fajta, arra ott a ps3, de gyors legyen, ha egy mód van rá, szép képpel.
Maximum keret a 35-40k.Egyébként az sem baj, ha használt, csak ne legyen lelakva.
Köszönettel:u.i.: azt se bánom, ha noname négymagos, azok is frankón szuperálnak, a mobilokat illetően nemrég volt egy THL W200-am, jófélék is tudnak lenni a kínai csodák.
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Peat;)
veterán
válasz dangerzone #41478 üzenetére
Valószínű 100 alatt kezd az lg gpad 8.3, én arra várok, talán neki is érdemes mert elég szép a formavilága és a belsejével sincs gond. Ha itunes, ios nem gond akkor ipad is jó, de video nézésre problémásabb mint a droid (sokszor nincs benne hardwares gyorsítás mert ios csak 1-2 formátumot támogat, többire marad a software cpu hajtás és esetleges akadás, én legalábbis ezekhez az infokhoz jutottam amikor kacérkodtam ipad minivel)
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz dangerzone #41478 üzenetére
sztem arra, amire ő használná (a leírásod alapján), arra a 90 ezer bőven elég még laptopra is
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Nővérem szeretne táblagépet vásárolni.
90.000 forint rá a maximum.
Legfőképpen netezne, filmet nézne, könyvet olvasna, zenét hallgatna rajta. Esetleg egy-két valami gagyibb, lányoknak való játék is fusson.
A 7 hüvelykes képernyőátmérőt kicsinek találta, úgyhogy szerintem olyan 9 körül lenne neki az ideális.
Használt gép is játszik, amennyiben van azért még rá garancia. Itthon szeretné vásárolni.
Tudtok valami tippet adni, mit érdemes?Vagy dobjon hozzá még egy kis pénzt, és laptop? Mit gondoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
torik
senior tag
Emlékszem régen mondták hogy laptopoknál ha a gép folyamatosan áram alatt van akkor az akku egyre kevesebb időt bír önmagában. Ez táblagépeknél is így van? Mennyire vágja tönkre az aksit ha szinte mindig áram alatt van a gép használat közben?
All that and a bag of chips
-
426os
őstag
válasz tjb007 #41474 üzenetére
Alkalmi vétel. Arra vonatkozik igazából a kérdésem, hogy minőségre tartósságra stb van-e olyan "jó" a MyAudio, mint a Concorde. Mert amúgy jobban bejönne, csak a fórumokban semmi egyebet nem látok azon kívül, hogy mindenki szidja az árcédula (40-50k) miatt. Mondjuk annyit szerintem sem ér, de most nem ez a kérdés.
.
-
426os
őstag
Sziasztok,
25k-ért Concorde Tab Rokee vagy MyAudio New Line X2.
A MyAudio papíron jobban bejön, de 1-2 teszten kívül semmi infót nem találtam még róla, a Concorde-ot viszont dszokták dicsérni..
-
Tim82
félisten
válasz christyna4 #41466 üzenetére
Ha ez a Toshibád van, akkor nem írják, hogy OTG képes lenne, és az kellene alapból ahhoz, hogy a külső USB-s modemek támogatása megoldott legyen (+ támogatás a rajta lévő gyári firmware-ben, ha az van rajta).
balco: Wayteq xTab-70dci (bár pont az akkuidő nem lesz annyira jó), használt Samsung Galaxy Tab 2 7.0 vagy Galaxy Tab Plus 7.0 (a kijelző a két SGT esetében valamivel rosszabb a 70dci-nél, amúgy viszont minden feltételnek megfelelnek, van belőlük wifis változat is, van rájuk hivatalos Android 4.1)? Én ezek alatt már nem nagyon nem néznék Android-os tabletet, 1 GB RAM és kétmagos SoC ajánlott már a teljesen hétköznapi használatra is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
campers
tag
+1
-
Tim82
félisten
Valahogy még mindig csak terelsz, ahelyett, hogy az egyértelműen feltett kérdésre válaszolnál - vagy elismernéd, hogy sikerült itt hülyeséget benyögnöd.
Azt meg hagyjuk, hogy saját bevallásod szerint is olyan cikket veszel elő, amit értelmezhető saját szájíz szerint, valamint a lehető legtágabb, majdhogynem szabadon értelmezhető definíciót (kár, hogy ennyire tágan senki sem használja, meg az értelmező kéziszótárak helyett talán a gyártók saját termékeikre alkalmazott termékmegnevezései relevánsabbak lennének). Azt is hagyjuk, hogy pl. az első megvalósult, MS-féle tablet PC-koncepciónak megfelelő gépben is ott figyel a WLAN modul, meg ilyen apró tényeket, amik nem férnek bele a koncepciódba.
Továbbra is kíváncsian várom a válaszodat, terelés, Ádám-Éva, az érintőkijelzős hordozható cuccok és az internet felmenőinek, valamint az összes, a téma szempontjából igazából teljesen lényegtelen mellékvágány körülményes felemlegetése nélkül:
- egy mai tablet szerinted mire van kitalálva, ha nem internetelérésre és tartalomfogyasztásra, mindezt valamilyen vezeték nélküli hálózaton megoldva? (Nem, az ebook olvasó és az érintőkijelzős PMP még mindig nem tablet, még ha szerinted bele is fér a definícióba. Ha tabletnek szánták volna a gyártóik az ilyen termékeket, akkor annak nevezték volna.)
- Vagy leegyszerűsítsem úgy, hogy mondjuk a Nexus 7-ed, illetve az eredetileg emlegetett Lazer tablet szerinted mire való?
- Vagy úgy kérdezzem, hogy mivel magyarázod meg akkor, hogy az említett tabletekben - sőt, az összes Android-os, iOS-os stb. tabletben - régóta, sőt, mondhatni kezdettől alap a wifi modul, ha szerinted nem arra vannak kitalálva, hogy vezetéknélküli megoldással alkalmasak legyenek internetezésre és az internetes tartalmak "fogyasztására"? (Lehetséges esetleg, hogy pl. a Google másképp vélekedett, amikor megszabta az Androidos készülékek kötelező minimum specifikációit, mint te?)
- Ha ennyire egyértelműen fogalmazok, talán csak nem fogsz visszanyúlni a '80-as évekbe pl., a téma szempontjából vakvágányt keresve?[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
balco
aktív tag
Feleségemnek kellene egy tablet, de nem nagyon találom az igazit:
- 7 col körül, de egész szép kijelzővel (lehetőleg több mint 800x480)
- főleg internetre
- kevés, nem túl erős, inkább logikai játékokra
- mindigTV, youtube fusson
- nem baj ha ritkábban kell tölteni
- legyen költséghatékony (lehetőleg 30 eHUF alatt maradva, de best buy jöhet egy kicsit feljebbről is)
- android 4.x.x minimum
- jöhet ebayről is, itthonról is
Van valakinek ötlete hogy mi kelle nekünk?[ Szerkesztve ]
-
christyna4
csendes tag
Hali!
A 2 éve vett magentás HUAWEI E173 mobilsticket (vele a mobilnetet) lehet Androidos (JB) táblagépen használni? Kell hozzá valamilyen külön progi vagy vmi, vagy csak bedugom és települ, mint a laptopon?
Ötletek, h hol tudnék utánajárni? Köszi -
Bozek
nagyúr
Akármit írsz, azok is táblagépek voltak. És akár hiszed, akár nem, a hivatalos megfogalmazás szerint az e-book olvasók is tablet-ek. Itt van egy cikk is erről, bár ezt fenntartásokkal kezelem, mivel semmi forrás nincs feltüntetve. De attól még van benne igazság.
Szerinted amúgy az Oxford is csak hülyeségből írja ezt: "a small portable computer that accepts input directly on to its screen rather than via a keyboard or mouse"?
Vagy a Cambridge: "a small, flat computer that is controlled by touching the screen or by using a special pen"?Ennyi és nem több. Nincs benne, hogy internetezésre való. Egyedül annyi van leírva, hogy egy kis méretű, hordozható PC, ami a kijelző érintésével kezelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Így kell elegánsan kiszállni egy vitából, ahol az eddigi kevés "érv" is fogalomzavaron alapul.
Ha szerinted az említett Gridpad és a Nexus 7-ed egy kategóriába tartoznak és ugyanazokra a célokra alkották meg őket (vagy akár egy Thinkpad X60 tablet (mint példa az MS-féle tablet PC-koncepció megvalósulására) és egy iPad), akkor ott valóban gondok vannak. Szerintem kb. annyi a közös, hogy viszonylag hordozhatóak és valamilyen érintőkijelzős technológiát használnak.
Olyan apróságok, mint pl. architekturális különbségek, eltérő felhasználási területek meg hasonlók ne rendítsenek meg vélt igazadban! No meg az sem, hogy egy wifi-korszak beköszönte előtti tablet PC-féleséget érvként használni arra, hogy a mai ARM-alapú, mobil OS-t futtató, kapacitív érintőkijelzős kütyük (ezeket hívjuk manapság tabletnek) fő profilja szerinted nem az internet-elérés és az ezen alapuló tartalomfogyasztás, kicsit vicces. Merthogy az milyen jó érv erre, hogy abban az ős tablet PC-ben nem volt wifi...
Egyébként szerinted a digitális képkeretek, illetve az ebook reader-ek és érintőkijelzős PMP-k is tabletek? Mindegyiknek az internet nélküli tartalomfogyasztás a fő profilja.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
D.Dani
tag
válasz tjb007 #41457 üzenetére
Köszi az infót, de még elveszve érzem magam.
Ebben a táblázatban a "MediaPad"-ot kell ugye néznem, az az S7-301:
[consumer.huawei.com]Amit nem értek, hogy 2012 őszén a MediaPad S7, 3G, 8GB 40eHUF körül volt:
[link]
[link]Most meg 100e fölött van:
[link]
Akkor ez most egy újabb verzió? Ennyit jelent árban hogy nem Anrdoid3.xx hanem 4.xx van rajta és 1.2GHz 1.0GHz helyett illetve 8GB 4GB helyett? Vagy az 40e-s típus nem is létezett a valóságban csak az árlistán? -
Tim82
félisten
Első körben ne keverd a tablet PC-t a mai, az iPad farvizén megszületett ARM-alapú tabletekkel. (Kb. ugyanannyi közük van egymáshoz, mint az Arpanetnek a mai internethez.)
De akkor újra felteszem a kérdést, kicsit másképpen - remélhetőleg Ádám és Éva említése nélkül is tudsz rá válaszolni: egy maii tablet szerinted mire van kitalálva, ha nem internetelérésre és tartalomfogyasztásra, mindezt valamilyen vezeték nélküli hálózaton megoldva?
-
tjb007
nagyúr
válasz D.Dani #41456 üzenetére
A MediaPad -ből 4 fajta változat létezik, az S7-301u, S7-302u, S7-303u és az S7-301w.
Az S7-301w a Wi-Fi only változatot jelöli, a többi meg csak a frekvenciatartományokban tér el (S7-301u ► 900 / 2100, S7-302u ► 850 / 1900 / 2100, S7-303u ► 900 / 2100 / 1700), más különbség nincs.
Amit itt olvastál az egy még nem végleges változatról készült teszt volt, magyarán prototípus. -
D.Dani
tag
válasz D.Dani #41454 üzenetére
Van újabb kiadása is:
Huawei Mediapad S7-301uEz 1.2GHz és 8GB, a korábbi 1.0GHz és 4GB és én a régebbire vadászok az ár miatt....
-
tjb007
nagyúr
A kettő egy árban van, és a azt a plusz 8GB tárhelyet leszámítva az Ultra Duo minden téren jobb választás [nagyobb felbontású kijelző, erősebb SoC, nagyobb akku (4000mAh vs. 3200 mAh)].
"utánanéztem ennek 2G / 3G dolognak is de magasnak bizonyult nekem, valaki elmagyarázná ezt is nagyvonalakban?"
Tömören és röviden azt jelenti, hogy az adott eszközön mobilinternet előfizetés megléte esetén bárhol* tudsz internetezni, valamint képes vagy hanghívásokat is bonyolítani. Ez kétféle módon valósulhat meg, a készülékbe épített 3G modem (csak egy SIM kártyát kell behelyezni), valamint USB stick segítéségével.
*ahol van megfelelő lefedettség
-
Bozek
nagyúr
Az első "tablet" a GRiDPad volt, ami még csak hírből se ismerte a WiFi-t. Mondjuk nehéz is lett volna, mivel 8 évvel korábban készült. Sőt, abban se vagyok biztos, hogy a Microsoft 2001-es táblagépe már tartalmazott WiFi-t. Az, hogy milyen szintre jutottak el, még nem azt jelenti, hogy erre is találták volna ki őket.
Bár nem táblagép, de összehasonlításnak jó. Az Internet-et szerinted arra találták ki, hogy Te hozzáférj mindenféle tartalmakhoz? Az alapötlet ott se ez volt, sokkal inkább katonai célra tervezték. -
torik
senior tag
válasz tjb007 #41423 üzenetére
Utánanéztem neten és olvasgattam a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GB-ról, és elég jónak tűnik, de feljött mellette a Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO is. Arra lennék kíváncsi hogy megéri a plusz pénzt? A plusz 8 giga elég jó, alapból szeretném majd bővíteni tárhelyileg a gépet. Kamera és hdmi kimenet annyira nem érdekel, de állítólag valamivel tovább bírja az aksija is. Ha leszámítjuk a felárból a 8 gigás sd kártyát (ahogy néztem 3-4000 ft körül mozog) megéri a felárat? Mennyi az a plusz idő amíg az akku bírja?
Továbbá utánanéztem ennek 2G / 3G dolognak is de magasnak bizonyult nekem, valaki elmagyarázná ezt is nagyvonalakban?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Másrészt mióta erre találták ki őket?
Mármint a tableteket a vezeték nélküli hálózatra csatlakozás segítségével kivitelezhető netes tartalomfogyasztásra? Ha nem erre találták ki őket, akkor mire?
-
Zso2
őstag
Szevasztok, kis segítség kellene.Kapott a lányom egy Laser(neve nincs) tabot szülinapjára. Nem tudom mit kell beállítani,hogy láson vezeték nélküli hálozatot,mert a beállítások menüben nincs olyan ,mint a telómnál,hogy ki kiírja a wifi észleléseket ,és akkor rányomok és már kéri is a hálózati kódot.
Rányomok a wifi bekapcsoló gombra ,de nem kapcsolódik,nem érzékel hálózatot.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
smkb
őstag
válasz D.Dani #41429 üzenetére
Ilyen igény mellett miért nem itthon veszel egy Asus Memo Pad HD 7-et? Alig több 200$ -nál (49.900) cserébe 16gb belső háttértár, ips hd felbontás, gyári Asus támogatás, 2 év garancia stb. Kínából sem sokkal olcsóbban tudsz ilyen paraméterekkel rendelkező tabot rendelni (1024*600 esetén spórolhatsz a Memo Pad HD 7 hez képest, de azt bőven kompenzálja a rendes gari és támogatás, ráadásul azokban is az MT6589-es SoC tabosverziói vannak)
-
raggg
senior tag
Sziasztok!
Bár lehet, hogy visszább találnék választ a kérdésemre, de nem nagyon van időm visszaolvasni sok oldalt, így először kérdezek, aztán legfeljebb áttereltek egy másik oldalra vagy topikba. :-)
Tabletet szeretnék vásárolni, amit elsősorban filmezésre/képregényolvasásra használnék. A fő célpont eddig az új Nexus 7 volt, azonban aggódom, hogy a 7"-es kijelzőnél sokkal jobb élményt nyújtana egy nagyobb (10") tablet. Ezen a téren viszont nem nagyon vannak ismereteim; árban nyilván több, de ha nem teljesen elszállt árban lenne egy jó 10"-es tablet, akkor rászánnám a plusz pénzt. Esetleg van aki hasonló célokra használ ilyen gépet?
Köszi a segítséget előre is !
ragklaatPS
-
Gorbesz
tag
Lenne lehetosegem beszerezni egy Alcatel OneTouch TAB 7" Wifi only modellt eleg jo aron. Van valakinek ilyen eszkoze? par szot ha mondana rola. koszonom. elsosorban MKV filmnezesre hasznalnam.
PS5/iOS
-
D.Dani
tag
Üdvözlet,
tabletet keresek, ami fontos lenne:
- méret: 7"
- kitűnő képernyő, azaz jó fényerő és betekintési szögek, ezért gondolom csakis IPS és min. 1024 x 600
- beépített GPS (külső gondolom macerás lenne, ha egyáltalán megoldható)
- ha lehet, nem fehér, hanem inkább fekete, esetleg szürke
- kedvező ár, azaz inkább $100-hoz közel, de mindenképpen $200 alattezeket sikerült találnom eddig, de ami zavar, hogy nem mindegyikhez találtam gyártói weboldalt, enélkül pedig hogy lehet frissíteni az Android OS-t ha régebbi van rajta? illetve mennyire megbízható, ha az adatlapon szerepel az IPS, tényleg az-e?
wayteq xtab70dci tökéletes lenne, de nincs benne GPS....
Ampe A79 tökéletes lenne, ha nem csak hófehérben lenne...
Ramos K2 ez sem lehet rossz, talán egy új wayteq típus lesz?
Ainol Novo7 AX1 eltűnt a honlapjuk...
ezek is megfelelőek a spec alapján, de drágábbak:
[link]
[link]Voyo q707 ez tűnik befutónak az ár miatt, kár, hogy pepita a hátulja és nem 1280x800 csak 1024x600, kérdés, hogy 99% biztosan IPS -e
köszönöm a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Drukkoljunk, hogy a w.jd.com újra kinyitja majd kapuit a világ felé...
Ez elég korrekt áron van. -
Land
veterán
A Prestigio tabletjen külön kell bekapcsolni a Flasht a Böngésző alatt? Unicredit netbankja nem jön be.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
torik
senior tag
Üdv, segítséget szeretnék kérni. Hamarosan megyek külföldre hosszabb időre és úgy gondoltam veszek egy tabot. amit rászánnék az kb. 40.000 forint. Ebben az árkategóriában milyen tabletet érdemes venni? Túlnyomórészt netezésre és filmnézésre használnám. Előre is köszi a segítséget.
-
Zadia
senior tag
Vettem 1 Overmax Solution8 tabletet.
Van valamilyen progi ami megmondja,hogy milyen proci+gpu van benne?
A honlapján semmi infó nincs róla. -
H.Laci
csendes tag
Tisztelt Uraim.
Nagyon nagy segítség kellene nekem. Adott egy: Schaub Lorenz SL PA912B tablet. A hibajelenség: Nem indul ez az android rajta. Bekapcsol és kiírja hogy " SL Pad" alatta pedig srégan a zöld android emberke. Szóval mit lehetne csinálni. Nem tudom előhívni a recovery menüt sem. Vagy nem tudom milyen kombinációval lehet. (reset 10mp+power) (power+ volume+) ezeket próbálgattam. Az oldalukon nem igazán találtam semmit ehhez a készülékhez. Illetve más fórumokon sem.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
z0d1AK
nagyúr
Értem én, de számos "nagy játék" még low-end hardveren is jól fut. Erre példa az, mikor 20-30 ezer forintos tableteken, telefonokon fut nagyjából hibátlanul a Real Racing 3, Modern Combat 3, vagy éppen a Need for Speed.
Igazából nem hiszem, hogy mondjuk egy év múlva a legtöbb játék különbséget tesz majd futás-minőséget tekintve a Snapdragon 600 és 800 között.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Mit sem érsz a csúccsal, ha nincs rendesen optimalizálva esetlegesen a szoftver. Hiszen ott az Amazon rendszere, a Fire OS 3.0, azzal nem egy android élményt kapsz, hanem egy szolgáltatás-orientált felületet, ahol bizony fizetni kell.
Ha készül rá custom rom, azt nem tudni milyen lesz. És jó példa arra, hogy a nyers erő és a Snapdragon 800 mit sem ér önmagában, nem más, mint az LG G2. Ezt a képet ma készítettem (igaz, ma jött össze ilyen először), azonban a szoftver kínjai miatt bizony előfordul, hogy a menübe lépéskor várok arra, hogy megjelenjenek az ikonok.De feltenném a kérdést, mire nem elég a Nexus 7 hardvere?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Mert mivel vagy ezzel előrébb, mint egy Nexus 7-tel?
Egy fokkal erősebb proci, amit azért sokszor nem is használnál ki, ennyi. Cserébe jóval zártabb rendszer, amit Magyarországon nem igazán tudsz kihasználni.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Sonja
nagyúr
Az Amazon kihozta azt a tabletet, ami majdnem megfelelne nekem!
7" - 1920x1200, 323 PPI, 100% sRGB
2GB RAM
2.2GHz-es Snapdragon 800-as proci
Dual Band WiFIA Bluetooth, a microSD és a HDMI hiányzik csak. De így is jöhetne!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
acarus
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
tablet vásárlás előtt állok, de sajnos a jelenlegi munkám mellett nincs időm átnézni az összes jelenleg elérhetőt, és mivel sosem voltam a hard- és software terén 5-ös, nem is értem (pl. egy - vagy kétmagos proci nekem nem jelent semmi különöset...). Cserébe anatómiából elég jó vagyok!Amit az androidról tudok, az sem sok, de a legbutább okostelefonom (One Touch 990) révén legalább egy picit láttam már (app, play...).
Amire kellene: pdf és egyéb könyv formátumok olvasása. Net - wifin.
Nem játszanék rajta, filmet nem néznék.
Nagy kijelző kellene a sok olvasás miatt. Android legyen. Gyorsan kezelje a letöltést, pdf megnyitást, nagyítást.Ár: 20-30 e Ft.
Tudtok olyat mondani, ami nektek bevált, vagy tudjátok, hogy a fenti kevés dologra jó, és megbízható?
Ezt ismeri például valaki: Alcatel One Touch Tab 7 Wifi ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A.
-
Lui82
tag
Mi a különbség a MyAudio Tablet Series7 708DCC és a MyAudio Tablet Series7 708DCC PLUS között?
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Van valahol az oldal rengetegében valami zeg zug, ahol az épp aktuális, itthon vásárolható, jó ár/érték arányú tableteket sorolják fel 7 illetve 10 colos kategóriában?
Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest