- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
bonyboy #41697 üzenetére
Ez a google-ben a 2. találat: http://www.slatedroid.com/topic/31575-reflashing-icoo-d70w-how-to/
S a 4. hozzászólásban ott a válasz. Próbálkozz ezzel. -
bonyboy
csendes tag
Üdv Mindenkinek! LÁttam az egyik hozzászólásnál hogy valakinek már van
ICOO D70W-as tabletje! Segitséget szerenék kérni-hozzám került egy ilyen gépezet olyan problémával hogy csak a betöltö képernyö jelenik meg és ott lefagy -nem reagál semmire! HOgyan lehet rá ujra feltenni az android 4-et és melyiket lehet rá tenni? S.O.S-ben kellene a segitség-fontos lenne! Köszönöm! -
Predator2
addikt
Helló
Némileg módosultak az "elvárások"
-Női tulaj használná (szín mind1, főként itthon lenne használva)
-Legyen megbízható
-Jó ár/érték arányú
-7"-os az ár miatt
-átlagos felhasználás: böngészés/zene (3,5-es jack-en keresztül)/filmek/ Facebook (ez fontos)/ Skype videó csevegés/alap játékok/Youtube/pdf könyv olvasás
-Android oprendszer
-csak garanciával rendelkező készülék érdekel de ez lehet használt is
-Max keret 30-33K egy fillérrel sem több
-Ne legyen elavult hardver benneVan pár kiszemelt ti melyiket választanátok?
- Prestigio MultiPad 7.0 HD+
- ConCorde ROKEE
- Navon Raptor 7
- Koobe X7 Slim Plus
- WayteQ xTAB-70qciVagy esetleg mást ebben az árkategóriában?
THX
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
a pipo-store.com-ról mennyi lehet a postaköltség airmail esetén, nem tudja valaki véletlenül?
Szemezek az M7 PRO-val is, meg az M6 PRO-val is. Az M6-ban a bazi nagy akksi vonz, bár az plusz teher. A 6400mAh az M7-ben mire lehet elég, rengeteg üzemidős teszt van a neten, de Pipo pont nincs egyen sem.
Esetleg milyen alternatívái lehetnek a fent említett tableteknek a köv szempontok alapján?:
- Android
- IPS kijelző, 16:9, vagy 16:10
- 10" körüli méret
- GPS kell, 3G nem fontos
- minél hosszabb üzemidő
- lehetőleg OTG
- 50 körülÁltalános felhasználásra kell, net,film,közösségi oldal,skype, viber, ilyesmik, játék nem igen fog menni rajta.
Első ilyen eszköz lesz, így nem nagyon van támpontom, mire figyeljek. Esetleg ez a fizikai méret, és súly, amit a fenti pipok képviselnek mennyire felhasználóbarát úgy általánosságban? Könnyen kezelhetők még nőknek is?
Köszi szépen előre is!
-
Magnat
veterán
válasz
pixelblondie #41677 üzenetére
Arra figyelj, h a kinti vásárlásra elvileg 1 év gari van, az Asus hazai ügyfélszolgálata viszont többeknek azt írta, h a gari itthon nem érvényesíthető.. Én mindezzel együtt is nagyon gondolkodtam a megvásárlásán, aztán szerencsére sikerült egy magyar garis példányt találni jóárasítva.
-
tjb007
nagyúr
„Asus TF300-ra érdemes-e beruházni”
Igen, érdemes.
„Tegra 3 mire elég manapság?”
Mondhatni mindenre. Tény, hogy nem ez a legújabb és legerősebb, de ha nem 4K felbontású videót szeretnél nézni, hanem csak böngészni és levelezni (meg játszani), akkor nem lesz gond.
„van olyan ami jobban ajánlott ebben a kategóriában”
Olyan, ami jobban ajánlott nincs, olyan viszont van, ami ebben 100e forint körüli árkategóriában ajánlott, ez pedig az ASUS MeMO Pad FHD 10.
-
Axel007
tag
Valaki válaszolna a kérdésemre, nagyon megköszönném.
-
haris
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy Asus TF300-ra érdemes-e beruházni
Otthon használnánk, cipelve nem lesz (arra ott a mobil) ezért gondolkodom 10 collban
Újonnan dokkolóval 120 ezerért láttam edigitálban (és még sok helyen).A kételyem, hogy Tegra 3 mire elég manapság? Nagyon lejárt lemez?
A dokkoló szerintem pozitívum, de mivel még sosem használtam, nem tudom kell e nekem, csak azt hiszem, hogy igen.
Esetleg van olyan ami jobban ajánlott ebben a kategóriában.(már ha a dokkolótól eltekintünk.)Köszi előre is
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #41679 üzenetére
Ha a 10 hüvelykes kategóriába belefér a 9,7 is, akkor WayteQ xTAB-100qcr és Alcor Zest Q933R.
A 7 hüvelykesek közül az Asus MeMo Pad HD 7 (több fajta színben is létezik) és a refurbished első generációs Nexus 7-ek nevezhetőek best buynak (80+5e forintért már lehet kapni második generációs Nexus 7-et is), a 8 hüvelykesek közül pedig az Acer Iconia Tab A1-810 és az Alcor Zest Q813i.(#41681) z0d1AK
2013-ban ez már tényleg a vicc kategória, az viszont nagyobb baj, hogy van olyan is aki megveszi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Gyurifumi #41669 üzenetére
Ha tartasz a számodra névtelenektől, akkor azokat nem is veszem bele a felsorolásba, ami így nézne ki (ár szerint növekvő sorrendben):
Toshiba Excite AT10-A-104, ASUS MeMO Pad Smart 10, ASUS MeMO Pad FHD 10, Asus Eee Pad Transformer Prime TF300T (mondjuk egy túlmegy 100e forinton, de ebben az árban benne van a billentyűzetes dokkoló is).(#41672) ryori
A DPS Dream 9-et felejtsd is el gyorsan, a vicc kategóriába tartozik a 800x480 pixel felbontású kijelzőjével.
Ennyiből a legjobb amit ki lehet hozni egy Prestigio MultiPad 7.0 HD+. -
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
A feleségemet szeretném meglepni születésnapjára egy tablettel. Sajnos laikus vagyok a témában, így a segítségeteket szeretném kérni. Mi jelenleg a best buy a 10"-os és a 7-8"-os kategóriában? Nem low-end kategóriában gondolkodok, de ha lehet, 70-80k fölé sem szeretnék menni. Van valami tuti tippetek...?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie #41677 üzenetére
A touchscreen problémára még most is viszonylag sokan panaszkodnak, bár ennek a hibának az eredete kérdéses, nálam nincs ilyen gond.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
z0d1AK #41676 üzenetére
Igen, Houstoni vásárlás a kicsike. Nem nagyon láttam, hogy gond lenne velük, szóval gondolkozom nagyon, hogy bepróbálom.Ár-érték arányban ez tűnik nekem a legjobb választásnak.
U.I: na, közben meg befutott 60k-ért egy nexus 10 16Gb ajánlat is. egy hónapos készülék, garanciás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie #41675 üzenetére
Mondhatni igen, bár gondolom ennyiért USA verziót kapsz, ami csak ott garanciális, itt nem.
Én 70 ezerért vettem a sajátom Németországban, nem bántam meg ennyiért. -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok. egy gyors kérdés.
egy Google Nexus 7 16GB II. Gen. (2013) vadiúj, bontatlan -ez a 2gb ramos verzió - megér 64 ezret? -
Axel007
tag
Akkor megkérdezem megint kicsit másképpen, hogy mi a különbség a PIPO M9 pro és a CUBE 30GT2 között. Vagyis melyiket érdemesebb megvenni, és létezik-e a CUBE-ból fekete színű.
-
ryori
senior tag
Hány hüvelyk átmérőjű legyen a kijelző ? 7-10"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? Itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) internet,fb,film
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum, 30.000 ft.
hdmi nem fontos, otg nem rossz ha van de nem muszály.
DPS Dream 9et néztem.
-
erick_b
tag
azt hiszem farkasvakságban szenvedek. valaki elmondaná nekem, hogy holt itt a buktató, mert túl jó árnak tűnik.
-
Gyurifumi
csendes tag
Hány hüvelyk átmérőjű legyen a kijelző ? 10'
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?Itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)minhárom? nagy kérés
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ? hát 100 körül még beleférRAM, proci, kijelző naná a lehető legjobb legyen.
Mennyire elérhető ez a fajta elképzelés? Keresem, nézelődöm de a számomra névtelenektől tartok, és ahogy nézem 10' normális kivitel nehéz dolog, eddig nem is akadtam a megfelelőre.
Tanács, tipp, ötlet? Köszönöm előre is! -
pixelblondie
senior tag
sziasztok.
kb 65k.-ból ti melyik tabletet, phabletet vennétek?
értelemszerűen a legbivalyabb gépet szeretném, minél nagyobb kijelzővel.
de a kisebbek közül szóba került még az Asus fonepad 16GB is.(55k újonnan magyar garis) és aNexus 7 3G is.
felhasználási része szerintem mindegy, mert mint mondtam a legerősebbet akarom kihozni ebből a pénzből.
köszönettel -
b4zsi-
őstag
A Nexusnál ugyanaz a refurbished, mint az Applenél?
-Asus Memopad hd 7 50 000 Ft
-Nexus 7 Wifis 32 giga refurb 55 000 FtEdigitalon néztem. Szerintetek így melyiket éri meg jobban?
-
Ozsolt82
újonc
Sziasztok!
Van 1 Topioo Peak 7 - es tabletem. frissíteni vagy újra szeretném rakni,
mert gong van vele. Tuda valaki, hogy kell? -
roonin
tag
Milyen táblagépet ajánlotok munkára? A munka alatt itt azt érteném, hogy .pdf, .dwg(autocad), .doc, .xls, fájlok megnyitása kezelése, esetleg a office doksik szerkesztése. Igény lenne hosszú üzemidő, strapabíró kivitel. 3G, GPS nem lényeg. Pl. Ipad3 jó erre? Vagy néztem még ezt, [link].
Napi használatra, számítógéppel kompatibilitás szempontból nem -e lenne célszerűbb a Wayteq? -
csoki
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne egy táblagépet magának.
Kritériumok: 7-8" (1280*800 felbontással), újat, itthonról szeretné, leginkább netezésre lenne használva, max 50E Ft, 2 év garancia.Ki is néztem neki az Asus memopad hd 7-et, mert még rózsaszín színben is lehet kapni (nem röhög
), elolvastam az itteni tesztjét, e fórum utolsó 150 hsz-ét kb, ez alapján nagyon ajánlott vétel.
azonban mik a hibái?
tudom hogy nincs hdmi csatalkozó rajta (nem baj), egyelőre nem működik az otg funkció (ez se nagy baj ha tényleg frissítéssel majd megoldható), processzor hiába négy magos nem a legújabb generációs.
ezeken kívül?üdv: CSoki
-
etooo
senior tag
válasz
Keresztapper #41645 üzenetére
Alapból egyetértek (a HD tényleg abszolút átverősen hangzik), de például én pont az utánaolvasás, tájékozódás miatt szeretnék s-et venni (műanyag hátlap/jobb wifi).
-
randras
veterán
válasz
BomiBoogie #41649 üzenetére
Nem lehet, mert out of stock.
-
tjb007
nagyúr
válasz
BomiBoogie #41646 üzenetére
Ha nem gond a 4:3-as képarány, akkor nyugodtan választhatod azt. A mi gyengécske-mi nem témában kapcsolatban olvass bele a toikjába.
Hasonlónak ott van az Alcor Zest Q933R, de már ez is a 60e forintos kategória, szóval ránézhetsz akkor már a WayteQ xTAB-100dci-re is.(#41647) b4zsi-
Böngészni és filmet nézni a MeMO Pad HD 7 is tökéletesen elegendő, szóval azt már neked el eldöntened, hogy a másik kettő megéri-e számodra azt a nem kevés a plusz pénz. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, mérlegelni kell.
Az iPad mini meg csak a MeMO Pad HD 7-nél erősebb, ha csak az SoC-t nézzük. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #41646 üzenetére
Még valami kínai csoda is jöhet, PIPO M9, ilyesmi, de mondjuk ez azért már elég drága.
Te jó ég, akár már 80 dollárért lehet kapni.
Vajon milyen lehet? -
Sanyabá
senior tag
Concorde 10.1 tabletet szeretném szétszedni szakszerűen, de nem találok hozzá leírást,
Tudna nekem valaki ebben segíteni? -
b4zsi-
őstag
Üdv.
Tabletet szeretnék vásárolni. 7-8 col közöttit.
-Asus MemoPad HD 7
-Ipad Mini (használt)
-Google Nexus 7 2013Böngészésre, filmnézésre használnám nem játékra. Szóval az erőigényes játékok nem érdekelnek.
Az Ipad Mini azért jöhet szóba, mert az IOS-t már ismerem Iphone során.
Árban ugye a Memo 50. Használt mini 70. Nexus 7 80 000-85 000.A mini hiába erősebb stb. azért a kijelzője nem valami jó a másik kettőhöz képest, ami szerintem komoly hátrány.
Bármilyen segítségnek örülök, aki tud segíteni a döntésemben. Minden jót.
Üdv: Balázs
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérlek, segítsetek nekem, megkívántam egy 10-es tabletet, de nem aranyáron, fontos a Google Play támogatás, de nem kell nekem Nexus 10, mondjuk tower defense játékokra meg netezésre használnám.
Az irányár legyen mondjuk 50 ezer Ft.
WayteQ xTAB-100qcr például? A családban van már egy 7-es WayteQ, én részemről elégedett vagyok vele. Mondjuk itt a videómegjelenítő talán gyengécske kicsit a felbontáshoz, ahogy olvasom a tesztet. Egyéb hasonló?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
monti0222w #41642 üzenetére
Pedig van értelmük, mégpedig az hogy még többet vegyenek és még nagyobb profitot lehessen realizálni. Hiszen az alap V88 eléggé ismert és kedvelt, így ha kiadnak egy "s" és egy "HD" végüt, a jövendőbeni vásárlók könnyen hihetik, hogy ezek az alap V88 újabb kiadásai és a kevésbé tájékozottak meg is veszik őket. Ráadásul abban a hiszemben hogy egy "fejlettebb" terméket vásároltak, ezzel szemben olcsóbbat vettek, amin a gyártó elég szépen keres.
-
smkb
őstag
Egy kis érdekesség a tesztekhez : Almost all manufacturers cheat at benchmark tests
-
törölt tag
Sziasztok,
aki rendelt már Pipo-t: honnan érdemes ? eBay-en regisztrálva vagyok, de van más forrás is sztem.
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Táblagépet szeretnék vásárolni. Konkrétan két típusnál ragadtam le PIPO M9 és CUBE U30GT2. Kérdés ezek közül melyik a jobb, értem ezalatt, támogatottság, custom rom, kamera, akku idő stb. Amire lenne használva gmail, játék, skype, net.
Esetleg a fent említett 2 típuson kívül más.Előre is köszi a válaszokat.
-
etooo
senior tag
válasz
monti0222w #41636 üzenetére
Állítólag a "HD"-ben nem IPS panel van, azért olcsóbb. [link]
-
morsev
csendes tag
Melyik gépet ajánlanátok jobban?
Alcor ZEST Q933R
Antutun elvileg jobb teszteredmény, ami azonban megkérdőjelezhető ([link])
Nincs hozzá igazán fórum, felhasználói tapasztalatok nagyon nem ismertek.
Viszont két év a garancia.
(Milyen támogatás várható az Alcor-tól?) Esetleg valakinek van tapasztalata a gépről vagy az Alcor-ról?Wayteq xTab-100 qcr
Sokan panaszkodnak, hogy gyári ROM-al akadozik a gép, alternatív főzött ROM-al talán OK.
Sok a tapasztalat, a fórumban segítőkészek. SoC ua., de szoftveresen kevésbé tűnik optimalizáltnak mint az Alcor. A garancia egy év. -
Mond
senior tag
Sziasztok!
Segítene valaki Vega d7124 rootolásában?
Segítséget előre is köszönöm! -
CHIPman
nagyúr
válasz
monti0222w #41632 üzenetére
Ennyi erővel az S is felesleges, mert akkor jobbnak kéne lennie.
Egyébként az S-nél $30-al olcsóbb.
-
AVarice
tag
válasz
tjb007 #41604 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mivel első tabletem lenne, nem igazán vagyok otthon a tablet játékok világában. Túlzott igényeim nincsenek, bár ha a World of Tanks megjelenne androidra, valószínű játszanék rajta néha tableten is.
Igazából az első mellet döntenék, de szétnéztem használt tabletek között és picivel magasabb árkategóriában már található igazán baráti gépek, mint például Asus MEMO Pad HD 7vagy NEXUS 7.Haveromnak NEXUS 7 van, az első generáció még Amerikából. Én is nyúztam néha és nem volt vele semmi gondom, mindent vitt szépen ahogy kell és a frissítések is elsőnek jelennek meg rá. Az Asus-ról hasonlókat olvastam.
-
Zadia
senior tag
Olyan kérdésem lenne,hogy jelenlegi tabletem-be szeretnék mikro sd kártyát rakni,mert vajmi kevés a 4GB.
16GB-os kártyákat nézegettem,de azokra az van írva,hogy SDHC.A specifikációja viszont azt írja,hogy SD kártyával bővírhető 32GB-ig.
Megvehetem az ilyen 16GB-os kártyát? Működni fog illetve mi az a Class4,6,8,10?randras Köszi.
-
Pítőr
aktív tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
randras #41623 üzenetére
„Minek az SDK-ja ez pontosan?”
Röviden, tömören és leegyszerűsítve ezzel/ennek a segítségével készül a Rockchipes táblák szoftvere.
„hogyan javít egy frissebb verzió egy már megírt szoftver futásán, mindenfajta update nélkül?”
Sehogyan
Értelem szerűen újra meg kell írni az adott szoftvert, csak immáron az új fejlesztői környezetben. -
tjb007
nagyúr
válasz
csepy1984 #41619 üzenetére
Én sem tudom, hogy miért forgatnád, főleg mivel ilyenről szó sem esett
Nem kell ahhoz forgatni, hogy átmenjen inverzbe a kép, főleg nem egy rosszabb minőségű TN panelénél, amit már csak egy picit is megdöntve mások lesznek a színek.
Rábeszélni egyikre sem foglak, viszont annyit tanácsolhatok, hogy ha van rá lehetőséged is időd, akkor nézd meg/próbáld élőben mindegyiket. Ennél jobb módszer nincs arra, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet. -
csepy1984
csendes tag
válasz
tjb007 #41604 üzenetére
Az első tabletem lesz, nem tudom hogy ér e annyival többet(6-7k) a Wayteq mint a Navon.
Filmezésre netezésre meg természetesen egy kis játékra is lenne használva.
Felmerült bennem a kérdés, hogy értem én hogy szebb meg nagyobb a felbontása az IPS panelnek, de nem értem hogy miért forgatnám netezés vagy filmnézés közbe a tabot?
Egyébként ha van ilyen árkategóriába jobb akkor ajánlhatsz mást is.Ezeket is csak a puszta tulajdonságaik alapján választottam.
Előre is köszi a választ
-
randras
veterán
válasz
tjb007 #41612 üzenetére
Nem bírja normálisan meghajtani, ez írtam. Laggol, alacsony a válaszidő, ezeket hallottam. Bízom szakértői véleményedben, tehát azt mondod, az M7 Pro ezzel a specifikációban folyamatos, gyors működésű?
Mert nem igazán találok ezen kívül megfelelő tabletet magamnak.
És nem csak kínait nem, hanem úgy abszolút.
-
tjb007
nagyúr
válasz
GazRic #41613 üzenetére
Attól, hogy belinkeled nekem ezt oldalt még fog semmi sem változni.
Márciusban bukkant fel először a Tab 3 10.1 Plus név, nyáron megint megtalálták valamelyik adatbázisban, de azóta semmi hír róla, pedig állítólag az IFA-n kellett volna a Samsungnak bemutatnia, de ez ugye nem történt meg. -
tjb007
nagyúr
válasz
randras #41610 üzenetére
Ha nem bírná meghajtani, akkor szerinted a Rockchip lett volna annyira idióta, hogy mégis ezt rakja a chipjébe ?
Inkább a QXGA felbontással van gond, vagyis csak volt, és akkor is csak az 1.0-ás SDK miatt.
Tény, hogy nem ez a legerősebb GPU és mondhatni a teljesítőképessége határán táncol, de azért még elmegy. A kínai chipek közül még mindig ez tekinthető a legerősebbnek, szóval választási lehetőség nem nagyon van.
Erre a kérdésedre pedig az LG G Pad 8.3 a válasz, csak még várni kell az LTE-s verziójára.(#41611) GazRic
Ilyen nevű modell nem létezik, legalábbis még nem történt semmiféle bejelentés.
-
GazRic
senior tag
Tudja valaki Samsung Galaxy Tab 3 Plus 10.1 mikor lesz elérhető itthon?
-
randras
veterán
Letettem a Rockchip procis tabletekről, így a kinézett Pipo M7 Pro-ról is.
Mit ajánlotok 8" körül, ami nem iPad? Ár mindegy, lehet kínai is, új legyen, 3G kell. 4.2-es android legyen, HD, vagy FullHD kijelző, IPS. Fő használat: internetezés, emailezés, játék.
-
törölt tag
Pipo M9 Pro 3G, nem is értem, miért van ez a topic ..
-
tjb007
nagyúr
válasz
csepy1984 #41601 üzenetére
Ha nem fontos a HDMI és Bluetooth, akkor a 70dci (nagyobb felbontású kijelző, jobb támogatás).
(#41602) AVarice
A felsoroltakra mindkettő tökéletesen megfelel, bár játékra a qci nem a legjobb választás, szóval jó lenne arra a némi játékra egy-két címet is hozni.
„pár véleményt olvastam eddig, miszerint nem teljes értékű ez a négy mag. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?”
Nem nem teljes értékű, hanem gyengébb teljesítményű. Délután már írtam róla: [link]
Alternatívának pedig itt van ez, igaz kicsivel drágább: [link]
(#41603) D.Dan
Amelyiknél nincs odaírva semmi, az gyakorlatilag bármilyen lehet, de ez ugyanúgy igaz arra is, amelyikhez IPS van írva. Volt már olyan eset, hogy az IPS-nek mondott TN volt, szóval csak a kínai webshopokon olvasottakra hivatkozni nem a legszerencsésebb dolog.
-
D.Dani
tag
Tablet adatlapokat böngészek napok óta.
Ahol az szerepel, hogy IPS 1280x800 vagy IPS 1024x600 ott gondolom egyértelmű, hogy IPS panele van, aminek 178-180 fokos a betekintése minden irányból, ha jól tudom.Ahol nem írják oda, hogy IPS, csak annyi szerepel, hogy LED 1024x600 és betekintési szög 170 fokos, az lehet IPS panel, vagy ez kizárt, esetleg valami MVA féle, ami jobb, mint a sima TN+film panel?
Van egy ilyen tablet és a tesztelője szerint IPS-es, minden irányból jó látható, alulról viszont valamiért kevésbé jó a betekintési szöge. Akkor ez most se nem IPS se nem sima TN lehet?Konkrétan ez lenne az: ippo k7 pro
Ha valakinek van erről infója megköszönöm.
-
AVarice
tag
válasz
tjb007 #41600 üzenetére
Sziasztok.
Első tablet beszerzése előtt állok. Az árkeret 30-35E, kettő vagy négy magos processzor, 1GB memória és IPS kijelző. A méret az ár miatt 7", a wifin kívül más vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség nem nagyon izgat.
Filmezésre, némi játékra, pdf olvasásra, jegyzetelésre használnám.Én kettőt szemeltem ki:
WayteQ xTAB-70DCI
WayteQ XTAB-70QCIAz utóbbiban 4 magos a processzor. Csak pár véleményt olvastam eddig, miszerint nem teljes értékű ez a négy mag. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
A másik kérdésem az lenne, hogy az akksi üzemideje szempontjából mennyire számít a magok száma?
Tudnátok tanácsot adni a vásárlással kapcsolatban? Esetleg más alternatíva?
Előre is köszönöm!
-
csepy1984
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb a 4 közül és miért:
- MyAudio 708QA
- Overmax OV-Quattor 7
- Navon Raptor 7
- WayteQ xTAB-70DCIElőre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest