Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz laszlohu #40697 üzenetére
A Dual-core szó elérte azt a szintet az AllWinner A20-szal, hogy már nem feltétlenül előny, vagy értéknövelő kifejezés. A multitasking, mint olyan szinte halott rajta. Mind a ConCorde Tab Rokee, mind a Koobe S7 Easy Dual képes befagyni hosszú másodpercekre mikor mondjuk elindul egy alkalmazás frissítés a Google Play-ről.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
válasz pisteeke #40698 üzenetére
Jól hitted, igazából én voltam felületes, megtévesztett a kép. Az első linken a régi modell képe szerepel, a leírás viszont már az újhoz tartozott, ezért írtam azt amit.
"Suport terén melyik vált be jobban, a Samsung, vagy az Asus?"
A Samsung Galaxy Tab 2 7.0 egy már másfél éves modell, erre már nem fog gyári rendszerfrissítés érkezni, közösségi támogatás viszont még lesz egy ideig. Az ASUS MeMO Pad 7 HD viszont idei modell, erre még érkezni fognak rendszerfrissítések.
[ Szerkesztve ]
-
pisteeke
tag
válasz tjb007 #40696 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Őszintén szólva nem vettem észre a különbséget a két asus között..
Azt hittem a "Quad-core" a négy magos kivitelre utal.
Hát, azt hiszem bemegyek ma a media marktba, és megvesem vagy az asus-t, vagy a samut. egyenlőre 3G nélkül, és ha szükséges, kínlódok majd a mobil hotspottal.Köszönöm a segítségeteket.
Suport terén melyik vált be jobban, a Samsung, vagy az Asus?
[ Szerkesztve ]
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
tjb007
nagyúr
válasz pisteeke #40692 üzenetére
"mi a különbség az IPS és a PLS kijelző között?"
Nagyobb betekintési szög, nagyobb fényerő és magasabb kontrasztarány a PLS javára (dióhéjban ennyi).
"A "Navon", "Koobe" gépekről mit érdemes tudni?"
A Navon nem ajánlott, Koobe inkább.
"Itt van pl ez a két gép. Ez és Ez. Első ránézésre a típusszámon kívül nem látok közte különbséget."
Előbbi a régebbi, utóbbi az új. Elég nagy különbségek vannak köztük, például előbbiben egymagos processzor van, míg utóbbiban négymagos, és még lehetne sorolni, hogy mivel is jobb még az újabb.
-
pisteeke
tag
válasz laszlohu #40693 üzenetére
köszi az infót. A felbontásban van laikus számára érzékelhető különbség? vagy ez is hanyagolható?
A "Navon", "Koobe" gépekről mit érdemes tudni? Az is a MyAudio kategória, vagy attól jobb?
Itt van pl ez a két gép. Ez és Ez. Első ránézésre a típusszámon kívül nem látok közte különbséget. Vagy mégis van, csak én vagyok vak?
vagy akkor már inkább ez vagy ez?Azt érzem, kezdek elveszni a tengerben... fogglamam nincs, mit kell/érdems szem előtt tartani a vásárláskor, és mi a irreleváns infó...
-
brown26
tag
válasz christyna4 #40691 üzenetére
Euronics-ban vettem, 5990Ft-ért 10" tabhoz bill. tokot.
Egészen jó, főleg ennyi pénzért. -
pisteeke
tag
válasz simbazz #40690 üzenetére
Köszönöm a segítséget. akkor a myaudiot el is felejtettem.
az a gond, hogy a media marktból tudom csak megvenni, ajándék kártyám van, ezért oda vagyok kötve. Ha azt mondjátok, necces ebben az árfekvésben a 3G, akkor talán el is hagyható. Hisz ha az ember úton van, és kell a net a tabletre, végszükség esetén a mobil hotspotjával talán áthidalható lehet ez a kérdés. Akkor talán legyen egy erős vas, jó üzemidővel 3G nélkül. Nézegettem a mediaban, beszélgettem az eladó sráccal, és említett egy bluepanther nevü kütyüt, ami valami 49999 -ért 3G-s, szerinte bár egy egymagos gépről van szó, mégis gyors, megbízható. Vagy ugye ha 3G nélkül, akkor az assus, vagy a samu is szóba jöhet.Lehet, hogy nagyon láma kérdés, (biztos az) de mi a különbség az IPS és a PLS kijelző között? Nagy a különbség 7col esetén a képminőségben a 1280 x 800 és a 1024 x 600 pixel között?
-
christyna4
csendes tag
válasz this is life #40684 üzenetére
ígérem utolsó kérdésem:
10.1 colos tablet-hez tudtok ajánlani billentyűzetes tokot?
tudni vmit arról, hogy ez mikor kerül nálunk forgalomba: [link]
[ Szerkesztve ]
-
simbazz
aktív tag
válasz pisteeke #40687 üzenetére
Nálam is hasonló szempontok voltak, de számomra már el is dőlt: Ainol AX1 megrendelve.
3G van, frissítés talán lesz, film nem okozhat gondot, üzemidő/készenlét lehet a gyenge pont, fém hátlap, kb. 35e Ft. Esetleg ha rácuppan vámkezelés, akkor +ÁFA, de még így is bőven 50e alatt marad.Elektromos abakusz
-
this is life
Ármester
válasz tjb007 #40685 üzenetére
Ennyi penzert 7 colos 2 maggal , nem nagyon van extra uzemidovel, ma volt nalam a kicsi acer, igen kellemesen meglepodtem a kijelzoje minosegen. Igaz bar tn , de a laptopom es a volt tabom elbujhat mogotte.
Pisteeke
Myaudiot inkabb ne...50 korul kicsit necces 3g jo tabot lelni...talan samsung galaxy p3100 de az is dragabb 55xxx felett van az ara.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
simbazz
aktív tag
válasz tjb007 #40682 üzenetére
Ez világos, a hw tudása is lényeges, csak bizonyos keretek között lehet a sw-vel finomítani. Van egy rakat frekvencia, itt egy példa: [link]. Megszámolni sem lehet hányféle kódolással, így nem csoda hogy a gyártók, szolgáltatók és a felhasználók is belefutnak 1-1 pofonba.
Elektromos abakusz
-
pisteeke
tag
Tudnátok kérlek ebben segíteni? Nagyon hálás volnék.
Köszi előre is.
pistiBarátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
fishman985
tag
Ezek közül melyiket ajánlod?
Jó lenne, ha megbízható lenne és nem merülne le túl gyorsan -
tjb007
nagyúr
Olvasásra TN panel ?
(#40686) fishman985
Ezek közül egyikben sincs nagy akku. 3-4, jó esetben 5 óránál többet egyik sem bír folyamatos használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz christyna4 #40681 üzenetére
A vas jo alatta, ha a japanok jo munkat vegeztek az optimalizalassal akkor jo tab , de ez csak a hasznalatkor derul ki, de igaz ez az osszes muszaki cikkre. Az excitenek igen jo az uzemideje..
fishman985
Wayteq 70dci,concorde play, prestigio multipad pro/prime duo, acer iconia b1-710, kb ezek lennenek ebben az arban.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
fishman985
tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne egy tabletet venni, a keret kb 30-35 lenne, akár használt is lehet.
Könyvet olvasna, és filmet nézne rajta.Várnék használható ötleteket, sajnos az általam használt kategória (Nexus 7) sajnos drága neki, ez alatt meg még nem igazán nézelődtem.
A segítséget előre is köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz simbazz #40680 üzenetére
Ez azért jóval több mint szoftveres kérdés.
A 700/1700/2100MHz-es frekvenciákat ismerő LTE modembe sem lehet egy egyszerű frissítéssel belerakni az 1900-as sávot. Nem elképzelhetetlen, hogy vannak olyan esetek amikor valami hiba csúszik a szoftveres gépezetbe, de nem ez a jellemző. -
christyna4
csendes tag
válasz this is life #40672 üzenetére
a Toshiba mellett döntöttem, remélem nem csalódok...
nagyon köszönöm a segítséget!!
-
simbazz
aktív tag
-
mike1334
veterán
válasz tjb007 #40631 üzenetére
Köszönöm
this is life:
Az általad felsorolt asus memopad smart, asus memopad 10 fhd, toshiba excite, acer a1-810 között melyiknek a legszebb a kijelzője (felbontás nem lényeg, inkább a színek stb.) leghosszabb az üzemideje, és legjobb a teljesítménye pl játékok terén?
Köszönöm előre is....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mike88
senior tag
válasz tjb007 #40665 üzenetére
Nem tudom igazából, hogy mekkora a lefedettség a 2100Mhz-es sávban a Vodánál, mivel ugyan van 3G a telefonomon, s vodás vagyok, de a telefonom tudja a 900Mhz-et is, így nem is nagyon tudok mélyen belemenni a témába. Mindenesetre foglalkoztat a kérdés egy ideje, hogy hogy áll a vodafone ezen a téren, mert tőlük nem válnék meg, viszont vidéki vagyok, s emiatt nem szántam még el magam arra, hogy Kínából vegyek telefont, pedig csábító ajánlatok vannak.
Mi még mindig nem szívunk akkorát ezzel a 900Mhz-el, mint a nagyobb országok, mivel kis ország, plusz akárhogy is nézzük jól állunk ami az adatkommunikációt illeti s viszonyítjuk ahhoz, hogy alig vagyunk 10 millióan. Egy példa, haver kint van egy ideje Angliában, a szolgáltatója használja a 900 és 2100Mhz-et egyaránt. Vett egy telefont Kínából, s Londonban (azért ezt hangsúlyoznám, hisz mégis csak egy nagyváros) az első 2 zónában volt csak 3G, tehát gyak. nem hogy Angliát, Londont nem tudják beteríteni a 2100Mhz-en.
Szal ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy nem kizárt, hogy Mo-on sok kisvárosban a 900Mhz-el biztosított csak a 3G, mivel a rosszabb terjedés miatt a 2100Mhz-el nem tudják lefedni az adott kisvárosokat, falukat. S innen eredhet ez az enyhén szólva félreértelmezés. -
sagesz93
addikt
válasz adam0913 #40669 üzenetére
(#40671) Dyde: a chuwi v88s jó döntés lenne, nekem sima v88 van, az akksi is elég jól bírja. esetleg: Vido Mini one M1, ebben gyengébb akksi van. esetleg a "gyengébb" verziója(mint a chuwinál a v88-v88s) Vido Mini one M1 S
-
this is life
Ármester
válasz christyna4 #40668 üzenetére
Az biztos , hogy nehez donteni...anno nekem se volt egyszeru, de en vegul a nagyobb uzemido mellett tettem le a voksomat, meg ha kissebb teljesitmenyu is a tabom. Ha en most vennek akkor vagy az asus memopad smart, asus memopad 10 fhd, toshiba excite, acer a1-810 kozott vakarnam a kobakom. Lehet hogy az asus memopad smarton kene gondolkodnod, a hw ugyanaz mint az exciteben , ellen tablet piacon nagyobb agyu az asus. Aruk is kb azonos...
-
Dyde
aktív tag
Erre valaki? Úgy hogy azt még kihagytam hogy akkumlátor teljesítménye elég fontos szempont.
-
adam0913
tag
Sziasztok!
7'-10' közötti tabletet szeretnék venni , tökéletesen megfelel a kínai távrendeléses módszerrel is, hogyha nincs rossz tapasztalatotok ezekről a kütyükről. Lehetőleg dual vagy quad-core-osat! És persze pénztárcakímélőt.
Tudnátok ajánlani valamit a piacról?
Köszönöm! -
christyna4
csendes tag
válasz this is life #40667 üzenetére
igazából nem tudom, ez a Toshiba modell az Edigitálon 15 ezerrel több, mint a WayteQ. nekem ez lesz az első tabletem, nem hiszem, hogy zavarna a különbség... ha a teljesítménye jobb.
a retina kijelző tetszett a WayteQ-ben, de a saját fórumán azt írták, hogy 5 méter és 2 fal kiüti a Wi-Fi-jét... hát nem tudom, egy családi házban azért pár méter és fal van... akkor inkább nem kell retinamár komolyan kész vagyok, nem tudom mi lenne a jó döntés... ráadásul árban kb. 50-ről indultam és lassan elérem a Ipad árát is, ha abban lenne kártyolvasó és/ vagy usb, már egy percet sem gondolkodnék...
-
this is life
Ármester
válasz christyna4 #40639 üzenetére
Ha nekem kene valasztanom akkor a toshiba excite, de arban nem ugyanott vannak, a toshiba A brand a wayteq B. Support mind a kettore van, ha a nagyobb felbontas lenyeges akkor a wayteq, de ha eleg a toshiba hd felbontasa is akkor ez utobbit valasztanam.
-
simbazz
aktív tag
válasz tjb007 #40663 üzenetére
Az lehet a megoldás, amit Mike88 mond. Így belegondolva simán elképzelhető, hogy a nagyonóccó, nagyonkínai, csak 2100 MHz-s 3G-t tudó tabok fogtak ki a felhasználókon. Többek között az xda-developers.com fórumokon megy erről a diskurzus.
"Természetesen" kínából fogok rendelni. Az Ainol AX1-et már megtaláltam, elég kellemes paraméterei vannak. Meglátjuk.
Köszönöm a figyelmet
Elektromos abakusz
-
tjb007
nagyúr
válasz simbazz #40661 üzenetére
"Mi igaz abból, hogy szép számmal vannak olyan példányok, amik csak beszédcélra tudják igénybe venni a 3G-t, adatkapcsolatra viszont csak GPRS és EDGE a max.?"
Semmi. Hol olvastál ilyet ?
Itthon a kritériumoknak megfelelő legolcsóbb (feltételezem újat szeretnél) modell a Lenovo IdeaTab A3000, de ez jóval többe kerül 40e forintnál: [link]
Kínából rendelve pedig ez a felhozatal: [link], [link], [link] -
koli2000
csendes tag
Sziasztok! Én egy kb 10"-os androidos tabletet szeretnék venni, olyat, amin a powerpoint bemutatók hibátlanul futnak. Amit eddig láttam letöltött alkalmazást, ott általában nem volt hang vagy levágta a képek széleit. Ha valaki tud ajánlani konkrét gépet, amin tudja, hogy hibátlanul fut a pps és a ppsx, azt írja le a tapasztalatát.
-
simbazz
aktív tag
Üdv az egybegyűlteknek!
Beépített 3G modemes tabbal rendelkezőkhöz lenne kérdésem. Mi igaz abból, hogy szép számmal vannak olyan példányok, amik csak beszédcélra tudják igénybe venni a 3G-t, adatkapcsolatra viszont csak GPRS és EDGE a max.? Esedékes lenne egy "mindentbele" tab vásárlás, de a fenti szóbeszéd miatt kissé alábbhagyott a lendület.
Amik elvásárok lennének:
- Beépített 3G modem (HSxPA)
- GPS, BT
- legalább kétmagos CPU
- 1 GB RAM
- legalább 1024x600 felbontás
- előlapi kamera
- nagyon kínai nem akadály, 7" elegendő és nem lenne baj, ha 40e Ft körül megállna
A meglévő, egyébként kiváló Huawei Ideos S7 Slim-em tudja a 3G-t adatra is, csak hát eljárt felette az idő, mégiscsak lassan 3 éves fejlesztés.
Szóval a kérdés adott: mennyire zsákbamacska a beépített 3G modem?Elektromos abakusz
-
masholnap
senior tag
válasz z0d1AK #40657 üzenetére
jaja, ezért gondolkozom abban, hogy inkább használtat kéne valahogy szereznie, mert amire kell neki, arra jó egy régebbi modell is simán.
lehet, végigtúrom az aprót, és kiemelek párat ide véleményezésre. az simán látszik, hogy vannak gépek, melyektől nagyon szabadulni akarnak a delikvensek
-
Dyde
aktív tag
Sikerült eladni a régi telefonom+tabletem úgyhogy eljött az ideje az új vásárlásának a napokban.
Az igények:
- 7-10" között
- IPS kijelző
- Legalább 2 magos proci
- min 1024x felbontás
Amire használva lesz: olvasás,filmnézés,netezés,facebook. /játék nem igazán fontos/
Árban nem szánnék rá sokat, 20-25 körül lenne ideális, 35 a nagyon max hogyha azt mondjátok megéri annyival többet szánni rá, bár az igényeimet olcsóbb gép is kielégíti szerintem.
Jöhet Kínai cucc, csak megbízható oldalról rendelnék (nem ismerem ezeket az oldalakat honnan lehetne) , és ne 60 nap legyen a szállítás ha lehet.Ahogy visszaolvastam a fórumban az S1pro-t láttam (az ugye ips kijelzős?) és a chuwi v88s legtöbbet ajánlva. Esetleg más alternatíva illetve bolt ahonnan érdemes rendelni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz masholnap #40656 üzenetére
Be kell menni egy Media Marktba és végig nyomogatni az összes kirakott tabletet. Hamar megérzi majd a barátod is, hogy mekkora különbség van a 20 ezer és a 120 ezer forintos készülék között, igaz, ott még nem is lehet teljes részletességben felfedezni a különbségeket.
-
masholnap
senior tag
válasz z0d1AK #40655 üzenetére
köszi!
hát amit nem akarok, hogy túlméretezve legyen a tab. azaz nem én nem akarom, hanem a barátom nem akar olyasmire költeni, amire nincs szüksége. erről a Samuról pl. tudom, hogy megfelelő lenne, de a használt piacon annyi selejt felbukkanhat, ha mindegyiknek elkezdenék utánakutatni, hogy vajon mennyire használható, az életem elmenne vele
-
z0d1AK
nagyúr
válasz masholnap #40654 üzenetére
Igazából a többi, 20-25 ezres gép is hasonlót produkál. Ez volt az RK3168-as masina a kezeim között, nem tudom, hogy 1 GB RAM-mal mit csinálna. Az biztos, hogy az AllWinner A20-as cuccok 512 MB, vagy 1 GB RAM-tól függetlenül is gyengék. Rockchip RK3066-os tablet alá nem adnám, azzal nem voltak még ilyen problémáim.
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz z0d1AK #40653 üzenetére
hát ha találtam volna ilyet aprón, simán ajánlanám a barátomnak, mert egy egész használható kis gép, sokáig húzza az akkuja, a céljának tökéletesen megfelel, ilyet használok én is most otthon, csak hát nem az én tulajdonomban van, így nem tudom eladni
myaudiót emlegette, hogy venne olyat. mondtam neki, hogy inkább ne, ha nem akar agykukit kapni
-
z0d1AK
nagyúr
válasz masholnap #40652 üzenetére
Akkor vegyél 20K-ért P1010-et. Én pont ma küldtem vissza a 20K-s MyAudio 708DR-t. Két mag, 1024×600 pixel, 512 MB RAM és Android 4.2, de nem mondható el róla, hogy normálisan használható. Amikor hosszú másodperceket kell várni egy billentyűzet megjelenítésre, vagy éppen arra, hogy a főoldalra lépve megjelenjenek az ikonok, akkor az azért elég bosszantó, bármennyit is fizet érte az ember..
-
masholnap
senior tag
válasz tjb007 #40650 üzenetére
hát max 20e.
az elvárt igény tulajdonképpen nem túl nagy, ilyet egy Samsung P1010-es is tud. az se igény, hogy minden ápdét legyen, csak lehessen rajta olvasgatni jól, és ne fagyjon le félóránként, és ne kelljen várni perceket mire megmozdul.kicsit rövidebben: használható legyen olvasásra, de közben ne idegelje fel az embert a bénaságaival
-
z0d1AK
nagyúr
Az Expansys leakciózta a Nexus 7 (2012) tabletet 16 GB háttértárral 48 ezer forintra! Persze erre még rájön közel 5000 ft szállítási költség, de így is új, nem refurbished verziót lehet kapni 53 ezer forintért, ami nem rossz, főleg azoknak, akik eddig húzták a szájukat az újracsomagolt modellért!
-
masholnap
senior tag
megnéztem a téma összefoglalóját... nem kéne frissíteni?
_____másrészt:
egy barátomnak kéne olyan 7-es tab, amelyen doksikat, pdf-eket nézeget, mivel a suli(já)ban minden anyag csak elektronikusan van meg. minél olcsóbban szeretné, de ugye a fenti miatt azért nem árt, ha a kijelzője okés mind felbontásban, mind fényerőben.
jaés hazai beszerzés lenne frankó, de ha van használtan ilyesmi jó állapotban, talán az is belefér.
kösziszépen! -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Vettem egy ilyen tokot WayteQ xtab 700dc-hez, de a nyomvadt jobb oldali tartófül(ami összeszorítja a tabot) alatt helyezkedik el pont az USB port.
Szerintetek visszavigyem, vagy házi barkáccsal üssek a fülbe egy microUSB méretű lyukat?
Esetleg valakinél hasonló probléma lépett-e már fel?Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
laszlohu
addikt
válasz Lampard19 #40645 üzenetére
Mediatek (MT) 8377,
8317T procival rendelkező tabletek,
ami kétmagos procis, és elvileg ua. a kettő,
ezekben jó a gps vevő :
hideg indításnál 2 perc alatt 3-4 műhold,
aztán stabilan tartja,ha az EPO be van kapcsolva, mobilinternet rásegítéssel gyorsabb,
viszont külföldön rá megy a gatyád is, ha a mobilnetes gps is be van kapcsolva,
magyarul az EPO-t ezért inkább ki szoktam kapcsolni, viszont így lassabb a gps vétel,
magyarul 2 perc, de ha már befogta stabilan tartja.melegindításnál lehet 10 másodperc is.
[ Szerkesztve ]
-
Lampard19
tag
Tudnátok segíteni gps ügyben? Azért ide írok mert itt mégiscsak sokan külföldről rendelnek és hátha képben vagytok. Nagy kijelzős gps-t szeretnék, a lényeg persze nem a mindenféle egyéb dolgon van amit lehet vele, hanem egy full európás igo szoftverrel gyorsan és pontosan navigáljon. Ezek a 7colos gps-ek milyenek kintről? Mert semmi márka sincs rajtuk ahogy elnéztem, 7col hd car gsp navigator kb ennyi a nevük és windows ce 6.0 vagy android 4.x oprendszeresek léteznek. Kifejezetten gps-re használva is jobb az androidos?
Felőlem lehetne 7 colos tablet is, de nekem most gps-re van szükségem és ha a gps 10 mp alatt pontos jelet fog akkor az többet jelent mint a tablet többi funkciója. Munkához kellene, úgyhogy jó gps-ek érdekelnek. Árban 25 ezerig is mehetünk vele. Legyen ennyi a teteje, de jöhet olcsóbban isRemélem tudtok segíteni ebben. Köszi előre is.
-
laszlohu
addikt
válasz -Faceless- #40641 üzenetére
Arra a Prestigio - ra, amit linkeltél, a véleményeknél kb. 3 - an is azt mondták,
hogy szériahibás.Más :
A CC tab Slim , az nekem is tetszik, egyébként elvileg a Multi-window is benne van, vagy benne lesz a szoftverben.
-
t.imi
addikt
válasz -Faceless- #40641 üzenetére
Ez is néztem, köszi a gyorsat
-
-Faceless-
őstag
Igazából a concorde tab slimet mondanám, mert elég komoly darab, szerintem a legjobb ennyiért, de fölöslegesen erős lenne olvasásra.
Ha az árakat nézzük én ezt ajánlanám a magasabb felbontású kijelző, és nagyobb aksi miatt.
Prestigio 8.0[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Tanácsotokat szeretném kérni ebben a nagy tablet dömpinben.
~8"-t szeretnék, főként ebook olvasásra lenne használva, kevés zene hallgatás mellett.
funscreen
Navon raptor
Prestigo
Edigiben szeretném megvenni, kihasználva a 0% thm-et. Minőség, támogatás is fontos lenne, bár nem tudom mennyire számit ezeknél. -
christyna4
csendes tag
válasz this is life #40625 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg véleményed szerint a kettő közül melyik éri meg inkább?
WayteQ xTAB-100qcr vagy
Toshiba Excite AT10-A-104
tudom ez androidos fórum, de szerintetek a stabilabb, hatékony működés (támogatás, szerviz) miatt megérné a gyengébb(??) tudású IPad 2. Már azt is lehet 90 ezerért kapni, és nekem nem létszükséglet az Android, csupán a legjobbat szeretném a pénzemért... Köszi!
-
Soma01
veterán
Köszi!
Megnézegetjük ezeket.
-
Soma01
veterán
Keresek akár külföldről (Kína) rendelhető 9-10 colos (4:3) tabot. Film nézésre, netezésre. 4 magos proci legyen azért. Az ár 30.000 körül kellene, hogy legyen.
Mik az ajánlott márkák? -
pisteeke
tag
Sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni. Azt hiszem elérkezett az ideje, és rászánom magam egy tabelt vásárlására. Az a baj, hogy minél több infót próbálok össze szedni a netről, annál inkább elbizonytalanodom. Elmondanám, mire szeretném használni, és a tanácsaitokat, javaslataitokat szeretném kérni, mire figyeljek oda vásárláskor, esetleg mi az, amit sémiképp ne vásároljak meg.- Lehetőleg támogassa a 3G-t.
- Könnyen frissíthető legyen
- Ha nem is feltétlenül HD-minőségben (bár természetesen annak örülnék leginkább, ha HD-ban lenne) de lehessen rajta élvezhetően filmet nézni.
- hosszú üzemidő/készenléti idő
- Strapabíró, lehetőleg fém váz
- lehetőleg 50körül legyen az áraSzerintetek van olyan kütyü, ami megfelelne a fent leírtaknak? Ha nincs ilyen, mire figyeljek oda? Mi a véleményetek a "MyAudio" ról, mint márkáról? Megbízható?
Köszönöm a segítségeteket.
pistiBarátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
laszlohu
addikt
válasz this is life #40625 üzenetére
Melyik CC - ben van Allwinner A31 ?
tudtommal a Rokee - ban pl. Allwinner A20 - as van.
-
mike1334
veterán
válasz tjb007 #40590 üzenetére
Köszönöm.
A felsoroltak közül szerinted melyik lenne a legjobb választás? Összhatás alapján, gyorsaság, játékélmény, aksiidő stb.
Igazából a Nexus, a Tf201 és a Memopad Smart között vacillálok, mindhez van vagy dokkoló, vagy billentyűzetes tok. Még esetleg annyi, hogy a Tf201nek tényleg sokkal szebb a kijelzője (színek) mint a Tf300nak? Mert vhol ezt hallottam, és ezért húz a 201 felé a szívem jobban....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
this is life
Ármester
válasz christyna4 #40624 üzenetére
A wayteq qcr nem rossz darab, eros hw, jo felbontas, amit frissites utan azert erdemes lejjebb venni hogy ne terhelje a hw-t feleslegesen. A B Brandek kozt nezhetsz a concordera is, bar abban csak alwinner a31 soc van , igaz alacsonyabb felbontasu a kijelzo, de az akkor is gyengebb vas. Ha hosszu uzemido kell akkor samu p5110 ez hw teren a fenti 2 alatt helyezkedik el , de ennek ellenere osszeszedett a mukodese es 1 toltessel kb 9-10 ora uzemido. Ha inkabb a jatekokat reszesited elonyben akkor wayteq lejjebb vett felbontassal az ajanlottabb, ha az uzemido akkor samu . Esetleg ha nagyobb a keret akkor asus memopad smart tegra3 soc es kb 5 ora uzemido.
-
christyna4
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom a sorba, tanácsot szeretnék. Tabletet akarok venni az elkövetkező 1-2 hétben, iszonyat sokat olvastam mindenfelé, azért írok ide, mert itt remélhetőleg már egy-egy készülék tulajdonosai tudnak véleményt mondani.
Amit szeretnék:
- 9.7 vagy 10.1 colos kijelző (mindenképpen)
- megbízható márka (vagy ennyiért a legkevésbé rossz? )
- max.70 ezer
- internetezésre, filmezésre, angy birds -tehát google play-ből leszedhető játékok)milyen márkát ajánlotok? igazából már mindegyikről olvastam jót és rosszat is. pl. h a Myaudiót kerüljem Wi-Fi és megbízhatósági gondok miatt, Navon nem rendelkezik jó szervízzel, Samsung-ra gyatra a frissítés, Concorde-ot sem szerették?
megtetszett pl. a WayteQ xTab 100-QCR modell. vélemények? igazából a kijelzője nagyon csábít, de pl. a Wi-Fi csatlakozásával nincsenek gondok? valakinek van a gyártótól gépe? tapasztalat?
Köszi!
-
melan
senior tag
Nagyon jó... 3 hónapja olvasom a fórumokat, szinte semmi kézzelfogható a tabról (ConCorde T10), most, hogy megrendeltem, ketten is írják a problémáikat. Remélem csak azért van ez, mert az elégedett vásárlók elfelejtenek jönni, hogy megosszák pozitív tapasztalataikat...
-
tjb007
nagyúr
A felsoroltakra az általad kinézett WayteQ xTAB-70qci is megfelel (a Subway Surfers szépen, bármiféle gond nélkül megy rajta), csak úgy mint a ConCorde tab SPEED, ami hiába "csak" kétmagos, teljesítmény szempontjából lepipálja a 70qci-t.
(#40620) Muffman01
"Actions ATM7029 komoly gondokkal küszködik, ha játékokról van szó"
Attól, hogy én is leírom minden egyes alkalommal milyen gondokkal küszködik az ATM7029 még nem jelenti azt, hogy használhatatlan lenne, az Angry Birds szintű játékok például tökéletesen mennek rajta.
Valóban előfordulhat a komolyabb játékoknál textúrahiba, de ez inkább az adott játékot készítők sara (ami azért valahol érhető a részükről is).[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok, tablet kijelzőjét lehet kalibrálni valahogy? Létezik rá valami élénkitő app? Sajnos ez harmatgyenge, fakó, nem ips.
Köszi -
atala
addikt
válasz tjb007 #40617 üzenetére
Leginkább kisebb játékokra, mint pl a Subway Surfers. Valamint youtube videók nézésére.
Viszont én is fogom néha használni, és nagyon írtózok a TN paneltől.Még ezt néztem [Concorde tab speed]
Viszont szerintem ezért az árért (35e) kapok 4 magosat is. Vagy rosszul látom?[ Szerkesztve ]
-
-
atala
addikt
válasz -Faceless- #40614 üzenetére
Nem rossz. Szerintem ez nem IPS kijelzős, de nem is tűnik TN panelesnek. Lehet tudni, hogy milyen panelt tettek bele?
-
LacBp
tag
Van itt valaki, aki ROM frissítésben otthon van? akár privátban lenne pár kérdésem.
KÖSZI!
-
atala
addikt
"A wayteq xtab 70qci-t inkább szidják, mint dicsérik, sajnos gagyi procit raktak bele, és grafikusan sem túl jó."
Én pont ezt néztem ki a lányomnak.
Mit tudnál ajánlani ez helyett ami ezt tudja? A lényeg:
7" IPS kijelző
Felbontás legalább 1024
1 GB RAM
4 magos proci, vagy valami erősebb 2 magos -
t420s
aktív tag
Üdv!
A mobilomba class4 class6 vagy class10 sd kártyát vegyek?
Nem akarok filmeket tárolni rajta, tehát nem feltétel hogy gigákat olvasson írjon gyorsan az viszont feltétel hogy sok kis file-t (appok) minél gyorsabban olvasson írjon. -
brown26
tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni.
Két tab között vacilálok, az egyik a Prestigio MultiPad 7100D3G, a másik pedig egy WayteQ xTAB-100dci 3G.
A specifikációk alapján túl nagy különbséget nem látok köztük.
Minden infot szivesen várok. -
Maximum1
őstag
-
Sanyabá
senior tag
Concorde 10' tablet, teljes töltés után 20-30 perc múlva lemerül. Akksi haldoklik?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Maximum1
őstag
válasz body007 #40602 üzenetére
A beszámolót köszi, mokolni ha lehet akkor itt megtalálod.
-
ilko
csendes tag
Sziasztok! Mivel saját prestigio-s fórumban nem kaptam választ, itt is kérdezném (8"-os 3G-s ultra duo). S tudom, h a kérdéseim messze alulmúlják a többiekét, de vhol el kell kezdeni...
Szóval,
1. Mitől függ, h egy oldalt ki tudok-e nagyítani a képernyőn? Olykor találkozom olyannal, ami nem reagál a képernyő érintésére.
2. Vannak oldalak, amiken a hosszú mgh-k egy része nem jelenik meg. (Ű, ő..). Van beállítási lehetőség, hogy ez menjen?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Vettem egy wayteq 100 qcr-t, h tamogassam a magyar "ipart" :-) Olyan 10-15%al lett volna olcsobb kinabol ugyanez (mas neven persze), de magyar gari, magyar support, mondom legyen.Nem rossz a ketyere, de a reszponzivitasa igen gyenge. A jiayu g3s-em sokkal! furgebb (next 3d launcher mind2n, igaz a telo csak 720p). 4.2.2re frissitettem, azzal nincs gond. A felbontast is visszavettem 1600ra. Megy mind a 4 mag es mind felugrik 1,6ra azzal sincs gond. Nehezen veszi elo a progikat, a menut, mindent. Mondjuk a csr racing meg jobban megy rajta...
Szoval, ez ilyen azt kesz vagy lehet rajta vmit mokolni?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
Chuwi V88-ban van Miracast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest