-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Skacok, nem tud valaki 13"-os tabletra felállítható tokot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #41297 üzenetére
Passz, érdeklődj utána.
-
Sziasztok!
MyAudio Tablet Series8 816QC-hez hol lehetne jó minőségű, de azért még árban baráti fóliát venni? A lehető legkevésbé zavaró, ultraclear/ víztiszta/stb változatot keresem.
-
laszlohu
addikt
válasz
djkacor #41291 üzenetére
Kell még hozzá a livesuit progi, a romon kívül
Töltsd le, majd indítsd el a Livesuit nevű programot:
Miközben fut a program, kapcsold ki a tab-ot.
Select Image-el válaszd ki a ROM img file-ját.
Kikapcsolt állapotban a 'hangerő -' gombot nyomva tartva csatlakoztasd az usb kábel segítségével a pc-hez. A hangerő - gomb folyamatos nyomva tartása mellett kezdjük el nyomogatni a bekapcsoló gombot (ne tartsuk lenyomva, csak röviden, többször nyomjuk meg, míg a pc-n fel nem települ a szükséges driver).
Kapcsoljuk be a tab-ot, húzzuk le, újra kapcsoljuk ki, majd az előző módon leírt hangerő - gomb nyomva tartás mellett csatlakoztassuk ismét a pc-hez, amíg fel nem ugrik a frissítési kérdés. Ezután én NEM-et nyomtam és már ment is az upgrade. -
djkacor
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valaki ehhez a tablethez nem e tudtok nekem romot linkelni ConCorde tab 7015 ? mert sehol sem találok hozzá :/
előre is köszönöm a választ! -
elmouse
aktív tag
válasz
szlovibuki #41285 üzenetére
-
keszo
őstag
válasz
iExplorer
-
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #41287 üzenetére
Köszi ismét
Én is a felé húzok, de vmi külföldi tesztben azt olvastam hiába az FHD felbontás a RoboCop trailere sokkal szebben mutatott a csak 1280* felbontású galaxy tab 3on...ott azt írták azért lehet, mert kicsi a fényereje, csak 286 lux...hát én nemtudom..hol lehet ezt élőben megnézni? Vagy még bolttal is rendelkező bolt nem forgalmazza?
(ha lenne 0% THM konstrukcióban az LTE, akkor azon is elgondolkoznék, de gondolom olyan legközelebb csak karácsonykor..plusz ha belegondolok +10e és az új Tf701...na de az már a keretem felett lenne 45telcsalóka ez a havi törlesztőrészlet csak +1e
)
-
tjb007
nagyúr
válasz
mike1334 #41283 üzenetére
Mindegyikben IPS panel van, szóval a fekete egyiknél sem lesz feketébb és a fehér sem lesz fehérebb, minimális különbség persze előfordulhat.
A TF700-ban Super IPS+ panel van, ami az jelenti, hogy magasabb fényerejű, de csak ennyi a különbség.
A jövőre nézve én azt mondanám, hogy MeMO Pad FHD 10. -
Tim82
félisten
válasz
Ha a gépen van iTunes telepítve, akkor annak segítségével.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
iPad-ra (ha nincs jailbrakelve) hogyan lehetséges a gépről filmeket, zenéket, képeket felmásolni?
-
mike1334
veterán
Több hónapnyi utánajárás, olvasás, kérdezgetés után rá kellett jöjjek, hogy az igazán menő csillivilli száguldozó teljesítményű tableteket nem az én pénztárcámnak találták ki, ezért visszatérek az eredeti koncepciómhoz, azaz a tablet, mint mini médiaközpont, tehát pdf olvasás és sorozatnézés, plusz netezés.
Az Asus Tf201, Tf300, Tf700, Memopad Smart illetve Memopad Fhd Wifi közül melyiknek a legszebb a kijelzője filmekhez? Tehát melyiken legfeketébb a fekete, legfehérebb a fehér, legcsillogóbb robotzsaru páncélja satöbbi.
Köszönöm szépen az eddigi kitartó válaszolóknak is a türelmetui: 85-95 pénzért jobb választás fenti célra? (Asushoz csak a minőség meg 2 év garancia miatt kötődök, de meggyőzhető vagyok
)
-
tjb007
nagyúr
Aki mostanában tervez Kínából tabletet rendelni az készüljön arra, hogy sokat kell majd várnia rá: [link]
-
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm tabletet szeretne vásárolni.
7"-8" kijelző elég
Csakis újat garanciálisat szerete a hazai piacon.
Felhasználási kör: Internet, olvasás esetleg filmnézés.
Maximum keretösszeg: nagyon maximum 50 ezer ft.
GPS az jó lenne ha lenne és az usb csatlakozás is.Köszönöm a segítséget!!
-
Tim82
félisten
válasz
tjb007 #41274 üzenetére
A P6200 hivatalosan nem a P1000 utódmodellje?
Amúgy:
"Hi there,
I have a Galaxy Tab 7+ (GT-P6200), and I can use it perfectly as a phone: I can make calls and send texts (SMS). It has full phone functionality. Check for a SIM card slot if you're not sure about WIFI or 3G models. If you can insert a SIM card then surely you can use it to make cell calls. "(Forrás. Persze lehet, hogy nem stock ROM-mal használva tudja használni telefonként.)
De egyébként itt is megerősítik ugyanezt, sőt, a Samsung oldala szerint is tud hanghívást.
-
-
Tim82
félisten
válasz
tjb007 #41270 üzenetére
Igen, létezik ilyen (pl. HP Touchpad 4G, első szériás Galaxy Tabok, az összes iPad stb.)
A legelső Samsung Galaxy Tab (P1000) éppenséggel támogatja a hanghívást is, a tesztje és a felhasználói tapasztalatok alapján is. (Bár amikor volt nekem, ez volt az a funkció, amit sosem használtam.
)
-
tjb007
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #41268 üzenetére
"van egyáltalán olyan 3G-s tablet, ami nem támogat hanghívást, de a 3G-s netet viszont kezeli?"
Igen, létezik ilyen (pl. HP Touchpad 4G, első szériás Galaxy Tabok, az összes iPad stb.)
"lehet-e a szolgáltatótól olyan SIM kártyát kérni amin meg van osztva a net"
Lehet: [link]
-
cimbi186
aktív tag
#41255-re valaki esetleg?
-
sarkanyolo2
őstag
Magnat
Köszi a sok segítséget! Még annyi kellene, hogy van egyáltalán olyan 3G-s tablet, ami nem támogat hanghívást, de a 3G-s netet viszont kezeli?
(esetleg ettől függetlenül, lehet-e a szolgáltatótól olyan SIM kártyát kérni amin meg van osztva a net. Szóval lenne egy sim a tabletben (itt neteznék), meg egy a telefonban(itt meg net meg telefon) ugyanazzal az előfizetéssel, vagy ne erőltessük)
sarkanyolo
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, írtam a rendelések topikba is egy Soxi X11II tablet ügyében. Aki tud segíteni az kérem jelezze itt válasz formájában vagy privátban nekem.
-
Magnat
veterán
válasz
varmi2 #41264 üzenetére
IMHO nem, mivel nem a tabot irányítod át hanem a sim kártyát. Ad abszurdum azt is megteheted, h fogsz egy sim kártyát, átírányítod (nem tabban, hanem egy közönséges telefonban), aztán a készüléket kikapcsolod vagy a sim kártyát is kiveszed, az átirányítás ekkor is működni fog, mivel az átirányítás a szolgáltatónál valósul meg.
Ha a tab nem tud hanghívást, akkor azért kell az egész procedúrát másik készülékben elvégezni, mert a tabnak nincsen hívás menüje, de ha már át van irányítva a hívás, onnantól kezdve a szolgáltatót egyáltalán nem érdekli, h az átirányított kártya aktív vagy sem. -
Magnat
veterán
válasz
sarkanyolo2 #41260 üzenetére
Igen! (Az átirányításos dolgot nyilván ettől függetlenül meg tudod csinálni, csak a hívásindítás lehet probléma)
-
Magnat
veterán
válasz
sarkanyolo2 #41257 üzenetére
SZia,
igen, de csak abban az esetben, ha a tablet támogatja a hanghívásokat, maga a 3g modul megléte nem garancia erre, hardveresen és szoftveresen is tudnia kell az eszköznek. (Pl a Vodafone SmartTab hardveresen tudja, a hivatalos rom viszont nem támogatja -a Honeycomb mondjuk alapban is tiltja, de a Samsung meg tudta oldani az alatt is-, viszont a nem hivatalos ICS meg JB romokkal lehet hanghívást indítani.)
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
A következő megoldható-e egy 3G-s tablettel?:
Egy komolyabb előfizetéses telenor kártyát(hang+2 gb net) tennék egy tabletbe, amiről a hanghívásokat átirányítanám egy egyszerűbb androidos telóra.
Az internetezés a tableten menne.
Hanghívásokat lehet-e indítani így tabletről?Előre is köszönöm: sarkanyolo
-
randras
veterán
Egy ilyen tokban hogyan rögzül a tablet? Maga a fedőlap mágneses, ezt értem, de maga a tablet hogyan?
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Olyan valaki mágus kellene nekem aki tud abban segíteni,hogy hogyan lehet legyalulni az Andriod Parental Control szülői felügyelet progit a tabletről(eStar MID7138G,ez valami Lengyel csoda)Úgy,hogy minden más rajta maradjon.
Ezt flottában kaptuk és gyakorlatilag semmi másra nem lehet használni a gépet mint az előre feltelepített program futtatására!(gondolom az emberi tényezőt akarták kiiktatni kedvesen).Ami ugye csúcs szuper érzés,ha más nem azért mert a 40e Ft-os gépet mindjárt 50e-ért kellett megvenni.Én a droidhoz annyira nem konyítok,de olyan megoldás kéne ahol biztos nem veszik el a fő progi,mert 10e-ért rakják újra vissza.Viszont nagyon jó lenne legalább néha megnézni egy filmet rajta stb.stb.
Jöhet privátban is a megoldás,esetleg ötlet,hogy kihez fordulhatnék nehogy varez legyen.
Tibi -
-
randras
veterán
Sziasztok,
kínai tabletek közül miket tudtok ajánlani 50K-ig, mik az ismertebbek, mint telefonoknál a Jiayu, THL, Xiaomi? 3G-sek előnyben!
-
szabos
tag
Sziasztok!
Ha választani kellene, melyiket érdemesebb megvenni:
- Asus MeMo Pad ME301T-1B023A ( Tegra3 )
- Toshiba AT10-A-104 ( Tegra3 )
- Asus MeMoPad FHD10 ME302C-1B012A ( Intel Atom )Előre is köszi!
Üdv
szabos -
tjb007
nagyúr
válasz
soetigabor #41239 üzenetére
Kijelzőátmérő ?
Amúgy ez a "jó fényképet csináljon" a tabletek 99%-ánál nem szokott teljesülni, szóval ilyet egyiktől sem érdemes várni. -
Vizes Tomi
tag
Üdv
A napokban a kezembe került egy kínai Tablet az induló képernyőjén azt mondja, hogy Ő egy Samsung Galaxy Tab 10.1 MADE IN KOREA
Androidból az 5.2.2 fut rajtaAmúgy faja csak a Play Áruház nem megy rajta. Ezt kellene valahogy életre kelteni.
Egy két jó ötlet kellene.
-
soetigabor
tag
válasz
soetigabor #41239 üzenetére
Ja, és újonnan szeretném.
-
soetigabor
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, a következő célokra lenne használva: internetezés, jó fényképet csináljon, zenehallgatás, filmezés, sokat lenne hordozva. Árfekvés: ~60e-100e.
Tudtok valamit/valamiket ajánlani?
Előre is köszi! -
Viki84
tag
Sziasztok!
Erről[link] a tokról mi a véleményetek? Valóban olyan jó mint írják, megéri az árát? WayteQ 100dci-hez lenne. -
Magnat
veterán
válasz
MittuDomain_ #41233 üzenetére
Szia,
Használtan, de még rengeteg garival 40 körül is van 16-os N7. 8gigásat meg 35-ért is láttam 7 hó garival.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #41231 üzenetére
Az nem lesz meg itthon 50000 ezer forint alatt.
53 ezerért azonban nem-refurbished original újat is lehet akár rendelni. -
tjb007
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #41229 üzenetére
Az AQUA-ban és az Euronicsban még kapható.
-
tjb007
nagyúr
válasz
mike1334 #41226 üzenetére
Mivel laptopot szeretnél kiváltani vele, ezért én inkább a TF300-at vagy a TF700-at ajánlanám a billentyűzet miatt, amiben ugye van még egy plusz akku, tehát az üzemidővel nem nagyon lesz gond.
Teljesítmény/tudás szempontjából így néz ki a sorrend (kezdve a legerősebbel):
MeMO Pad FHD 10 LTE
TF700
MeMO Pad FHD 10
TF300
MeMO Pad Smart 10
TF201(#41227) MittuDomain_
Ennyiből egy ASUS MeMO Pad HD 7-et lehetne kihozni (nem tudom hány éves a gyerek, de több fajta színben létezik). Ha nem lenne fontos a bővíthetőség, akkor még beleférne a 8GB-os refurbished első generációs Nexus 7 is, de ugy nem az.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem az alábbiakban.
Androidos tabletet keresek egy kollégám kérésére a gyerekének max 50ért (tényleg a teteje, 51e sem fér bele) a következő paraméterekkel:Android 4+
7-10"
min 1024*600
IPS/PVA (ha jó minőségű, tft is lehet, csak tényleg jó panel legyen, esetleg karcálló bevonat sem ártana)
GPS (ezen borultam ki, e miatt nem találok igazán jót, de márpedig kell és slussz)
kamera (szintén hülyeség szerintem, de márpedig kell - akkor meg már legalább AF legyen benne szerintem, de ha ezen múlik, AF se legyen)
1 GB RAM
bővíthető SD-vel
tisztesség készülékház, nem recseg-ropog (esetleg fém, de bilibe lóg a kéz)
min 2 mag (valami A9-nek örülnék)
Rendes GPU, ne essen zavarba egy fHD tv-re kötéstől2 évet ki kellene húznia.
Friss szoft nem túl gyakran érkezik erre a kategóriára, jó lenne ezért egy 4,1 vagy 4.2, de ezt házilag is megoldhatják, ha csak ezen múlik.
Nem mai történet, de eléggé kényelmesen bántam az idővel, kicsúsztunk ezért abból, ami felé terelni akartam, a Pandawill/DealExtreme... rendelésből (nem jönne meg a szülinapig); csak a hazai piac maradt.
Most "rám pirított", hogy akkor kellenének a konkrét típusok, boltok, árak, hogy választhasson.
Én pedig lóhalálában csak bennetek bízhatok.
Köszönöm a segítséget előre is. -
mike1334
veterán
Esetleg, ha vki ráér az tegye már teljesítmény/felhasználói élmény alapján sorba ezeket a táblákat (de lehet egyéni "én inkább ezt venném" alapján is, ha megalapozott
)
Asus Tf201
Asus Tf300
Asus Tf700
Asus Memopad Fhd Wifi
Asus Memopad Fhd Lte
Asus Memopad SmartJah úgy ajánljatok, hogy a laptop 95%os kiváltására szánom, persze eddig se játszottam hipiszupi háromdés játékokkal, ezután se fogok, és videót se szerkesztek
-
Rebekacska
tag
válasz
Mike88 #41223 üzenetére
Nekem megfelel univerzalis billentyuzet, eger. A tipust azert irtam, hogy biztosan passzoljon hozza. Tolem lehet nem markas termek. Ar/ertek a lenyeg. Amugy 22 centimetert irt a site nagysagra amivel nem birnek kibekulni. 6000-12000 Ft belefer a keretbe.
Inkabb 30 alatt ne nagyon keresgeljunk. Fontos meg a win 7, xp tamogatottsag es a hosszu uzemido. Azert kosziIdo van ra boven megtalalni a megfelelot, ha 2 het mulva lesz meg az sem gond.
-
Mike88
senior tag
válasz
Rebekacska #41222 üzenetére
Ez a "rápattintós" nem jobb? [link]
Én valahogy minőségibbnek látom ezt ránézésre, mint az ilyen "bőr"tokba varrtakat. Mindenesetre azt is találsz többek között ezen az oldalon.
Ja, mondjuk a magyar karakterek azok hiányoznak róla, de max. matrica, (a billentyűk száma megvan) már ha számít az ár, mert az biztos, hogy magyar boltban ez jóval drágább. -
Rebekacska
tag
Sziasztok!
Elsosorban Samsung Galaxy Tab 2 10.1 -hez keresek bluetoothos billentyuzetet es egeret. Android 4 rendszer fut a gepen.
Kovetelmenyek:
-android 4.0, win7-8, xp tamogatas
-hosszu uzemido jo ar/ertek arany az olcsobbak kozul amolyan best buy
-30 cm-nel ne nagyon legyen kisebb
-magyar billentyuzet
-tablet tarto legyen benneAz egerre best buy javaslatot varnek.
Koszi!
-
-
Xoki
újonc
Üdv.
Egyik ismerősöm által hozzájutottam egy törött kijelzős Samsung ce0168; model: gt-p5110 tablethez. Sajnos nem nagyon értek hozzájuk és nem tudom, hogy megéri-e javíttatni. Az érintőképernyő működik, minden jól látszik rajta de elég törött. Mutathatok róla képet is, hogy lássátok, ha szükséges. Megéri cseréltetni és ha igen, nagyjából mennyibe kerülne? Egyáltalán egy ilyen gép mennyit ér, ilyen állapotban?Válaszotok előre is köszönöm.
-
attika89
senior tag
Üdv mindenkinek!
Hugom számára keresek tablet-et. Elsősorban pdf és egyéb word, excel fáljok olvasására lenne használva főiskolán, valamint persze netezésre.
Az az igazság, hogy egyáltalán nem sikerült elmerülnöm a tabletek világában, úgyhogy nagy a homály. Ezért lenne szükségem egy kis segítségre.A keret ~30e Ft, új vagy használt is lehet.
Előre is köszönöm!
-
Solesz84
aktív tag
válasz
laszlohu #41212 üzenetére
és ez
http://www.amazon.co.uk/Asus-MeMo-ME301T-10-1-Tablet/dp/B00BHXR5ZW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1379519879&sr=8-2&keywords=asus+tablet
vagy ez?
http://www.amazon.co.uk/EeePad-Transformer-Tablet-nVidia-Android/dp/B004TB0EMK/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1379519948&sr=8-10&keywords=asus+tablet
Ezeket ajánlod esetleg?
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok ajánlani 10.1-es tabletet ami normális nem lassú meg ilyenek.Játékra nem igazán kellene vagyis nem hiszem, mert ajándék lenne.Gondolom h minimum a két mag az már ajánlott?Olyan 40-60 000 Ft-ig kellene.Nem vok jártas a tabletekben.Előre is köszönöm!
-
taxi
aktív tag
Sziasztok!
Kaptunk a cégtől egy eSTAR MID7138G típusú tabletet, Android 4.1.2 verzió van rajta.
A probléma az, hogy android parental control nem enged hozzáférni az alkalmazásokhoz. Ki tudom e kerülni ezt a védelmet anélkül, hogy a céges alkalmazások ne sérüljenek? -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Főnököm szeretne a hugának egy tabletet olyan 20-25K környékén. Általános célokra. Net, skype, chat, videónézés. Melyik lenne ideális?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest