-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
válasz
kelzsoca #3322 üzenetére
Csupán kényelmi vásárlás volna, amire én nem megyek el 80 ezerig se.
Gyakorlatilag psp / laptop használatát cseréném le vele.
Értem az kínaiságból fakadó problémáikat, nem azokat akarom kiküszöbölni, hanem hogy olyat vegyek ami alapból ellehetetleníti a használatot. Ilyen számomra a szar rezisztív kijelző amit látottak szerint 99% ezeknek a kínai taboknak, azért mennék a kapacitívval mert egy szar kapacítív is max annyira lehet rossz mint egy átlag-jó rezisztív.Mennék én még lejebb árban szívesen, de úgy látom ez a kb 40 rongy a határ ahol talán már lehet valami relatív elfogadhatót venni, illetve ha e fölé megyek akkor tényleg lassan jobban megérné azt vennem, de oda nem szeretnék eljutni, inkább nem veszek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest