-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
válasz
RunTimeError #33797 üzenetére
Nagyobb felbontás, + IPS. A különbség azonnal látható. Már csak a betekintési szög miatt is.
-
RunTimeError
tag
7"-os IPS 1280x800 vs 1024x600 kijelzők között szemmel látható különbség van? Vagy elhanyagolható?
-
vertigojames
tag
Megírtam a tesztet a PiPO M8-ról, és csináltam egy videót is a működéséről. Ha valakit érdekel, az itt megnézheti.
Ma már az M9-et nyüstölöm, és most jött meg az Onda v812-m is. Az utóbira lehet lecsap a párom, mert nagyon csajos kis készülék.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Melack #33792 üzenetére
A leírásban nincs benne, de kikövetkeztethető, meg volt egy másik ugyanilyen, ott írva volt.
Hát, ezek nagy részben át szoktak csusszanni, mk808 is átment simán egy hete, tavaly nyári tablet is, meg havonta szokott jönni 70-80$-os lcd+digitizer kombó, ott se volt még gond.
-
Melack
veterán
válasz
Zirowe #33790 üzenetére
Ha nem fosnék a vámtól, lehet én is bevállalnék egy ilyet. De ebben hol láttad az RK3066 chipet?
(#33793) Edenyke: párom ICOOja is átjött, csak azóta sok embernél hallottam, hogy voltak "fennakadások". Bár kollégam ma kapta meg a 300$-os rádióját, minden plusz zsé nélkül
-
Zirowe
nagyúr
válasz
vertigojames #33788 üzenetére
Mondjuk azért mk808-nál kicsit csalódott vagyok, hogy csak lekevert 2.0-ás hangot tud kiadni, semmi hdmi passthrough, de ezt már tudtam azelőtt, hogy megvettem volna, nyárra meg jó lesz.
Jól van, köszi, akkor nem aggódom, úgyis csak kb vonaton való filmnézésre kell majd ez a tablet.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy android 4.1-es tablet rk3066, 1gb ram és 1024*600-as felbontással teljesítményben mihez van közel?
Antutu eredményeket nézve a nexus 7-el majdnem azonos, de valós felhasználás közben?
Mert most rendeltem egy ilyet a nyaraláshoz, remélem jobban teljesít majd, mint a tavalyi alwinneres cucc (icoo d50 lite).
Amúgy meg már van egy hasonló rendszerem, csak az nem tablet, hanem egy mk808-as stick. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #33785 üzenetére
Windows 8 esetén nem igazán egyszerű kijelenteni a legerősebb tabletet, hiszen ott már a tablet megnevezés is kérdéses helyenként. A Dell XPS 12 pl. tabletként és ultrabookként is használható, és akár i7-es proci is lehet benne, míg a Suface-ben és Samsungban csak i5 van. Bár ezek már annyira elfajult eszközök, hogy ááááááá...
-
artiny
őstag
Ha jol lattam a Samsungban ti omap 4430 proci van.
ti omap 4430 vs rockchip rk3066
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 vs Concorde tab speed?
-
htom127
aktív tag
Érdeklődnék, hogy nincs-é valakinek sérült, törött rk3066-os 7"-os tabja eladó, cserélhető ?
Ha rossz helyre írtam, bocsánat -
-
üszök
őstag
Egy Huawei Mediapad 7 Lite, megér 40-et? Elméletileg karcmentes.
Fontos a Sim foglalat. -
Dyde
aktív tag
Üdv! Melyik az a legolcsóbb tablet ami átlagos használatra (leginkább netezés/facebook) elfogadható minőségű és érdemes megvenni? Tehát ne szaggasson meg ne essen szét nekem stb.
-
beast27
senior tag
Akkor úgy teszem fel a kérdést hogy melyik a legerősebb hardverrel (proci, video chip, stb) rendelkező tablet?
-
eckmester
tag
Segítséget kérek. A 808dcc után nem szeretnék megint belenyúlni a sz@rba,viszont a méretét megkedveltem. A 7"-t kicsinek érzem a10"-t nagynak. 8"-ban nem találtam tabot, aminél ne lett volna túl sok a kompromisszum. 9"-es méretben csak az IPS hiányával a Lenovo Ideapad 2109-t néztem ki. Mi a véleményetek erről?
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy most éppen melyik a legjobb tablet?
Szerk
Nem venni szeretnék csak érdeklődés céljából tettem fel a kérdést -
tomifix16
csendes tag
Üdv.
Van egy garanciális dps Dream 7 tab, amin betört az érintő. Érvényes erre a gari? Kicserélik a szervízben?
Ha nem, akkor mennyibe kerül bele a kijelző/érintő? -
samir
tag
Sziasztok behalt a wifi a tab-on lehet valamit kezdeni vele(nem kapcsol be).Olyan file-t cseréltem benne hogy wpa supplicant,hogy nokiáról is birjak netezni de azóta nemlehet bekapcsolni.Itt olvastam.
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos akármennyit olvasom a fórumot, 40 ezer forint körül nem találok olyan gépet, ami nagyobb kompromisszumok nélküli lenne. A legtöbbnek gondja van a wifivel, ami a legfontosabb számomra. Ezért úgy döntöttünk, hogy a nyári fizetésemből inkább egy hellyel kevesebbet nézek meg a munka után szeptemberben Amerikában, viszont az, hogy tudjak az itthoniakkal gond nélkül kommunikálni, nagyon fontos.
Így van jelenleg két gép, ami már tényleg nagyon maximum árkategória, de rászánnánk.Asus Nexus 7 8gb, Euronicsban 60 ezer forint körül, vagy Samsung Galaxy Tab 2 7.0: [link] Utóbbi olcsóbb, bár ez a bolt nem tudom mennyire megbízható?
Kettő közül melyiket ajánljátok inkább? Mondjuk a Samsung ára el is dönthetné a kérdést, ha a bolt korrekt.
Üdv.
-
vertigojames
tag
Szerintem ami kezelhető méret az a 9,4, vagy 9,7 col.
Kicsit kisebb csak, mint a 10,1, de ez pont arra jó, hogy könnyebb pl. Hordozni, és ha tartod, akkor két nagyujj pont be tud annyira érni, hogy tudsz velük gépelni. 10,1 colnál ez nem mindig jött össze.
9,4 colra kevés gépet csináltak. Igazából csak a Sony és a Pipo kísérletett ezzel. A Pipo M8at nyüstöltem most 2-3 napig, és nagyon bejött. Pláne, mert van hozzá egy szuper vékony tok is, ami megvédi hurcoláskor, és még jól is néz ki. Szerintem ez most bestbuy 3G-vel... -
Shoo
senior tag
Ilyen árak mellett természetes, hogy a tf300t, mint egy kinai. Nekem speciel a galaxy tab-ok színvilága sokkal jobban bejön, mint az asus-é, csak az összesen azt vettem észre, hogy az asztalváltások között kicsikét akad. Persze ezt lehet valami fw orvosolta már és az MM-ben meg alap fw-vel vannak kirakva...
A nexus 10 egy nagyon jó választás, ha belefér, feltéve, ha nem kell bővíteni a memóriát. A stop shopos MM-ben vehettem kézbe és csak ámultam rajta. Hihetetlenül vékony és masszív egyszerre.. Sajnos nálunk valahol 180ezertől kezdődnek a normális árak... -
Rolli
aktív tag
sziasztok rootolásban tudna segiteni valaki?
Köszönöm.
-
sTERNI
senior tag
Sziasztok,
A véleményetek érdekelne, milyen Androidos tabletet vegyek, ha az alábbi igényeim vannak:
- Legalább 10.1" méret
- Előlapi kamera (lehetőleg ne 0.3Mpx)
- Nem kell nagy teljesítményMinden egyéb funkicó teljesen mellékes (3G, HDMI, sok mag, sok memória).
Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm! -
ZS3NI
őstag
Voltam ma MM-ben táblákat nyomogatni. Mit ne mondjak, lehet hogy maradok egy jó kis TFT300T-nél. Egyszerűen jobb élmény volt a használata mint a mellette kiállított kínai cuccé. 50 euró volt a kettő közt a különbség.
Szerintem maradok egy jól bevállt "bizonyított" márkánál, és akkor az esetleges garanciával sem lesz problémám.
Mit érdemes venni? Esetleg van más ajánlott?
Elsőre ezek tűntek használhatónak:
Asus TFT300T - 300 euró (dokkolóval 400 erősen gondolkozom rajta, hogy szükségem van-e rá)
Galaxy Note N800 - 480 euró (ezt erős túlzásnak érzem...)
Nexus7 - 250 (kicsinek tartom a 7"-t)
Galaxy tab2 (p5110) - 280
Galaxy tab2 (p5100) - 360 -
galbi1972
tag
Hello!
Van valakinek már ilyen: ONDA V972 ?
A paraméterei alapján jónak tűnik....
Az ALI-ról szeretném megrendelni, de nem tudom melyik eladó ott az, aki megbízható. Jól jönne egy kis tapasztalat, mind a gépről, mind a vásárlásról .
Köszi! -
Mezcal
addikt
Ilyen felbontással nem ajánlom, tele lesz pixellel a képernyő.
-
Attici
őstag
Még mindig érdeklődöm, hogy melyik 10"-ost (4:3-ban 9,7") érdemes mostanában megvenni aminek jó az ár/érték viszonya?
Window N90 ajánlott vagy van jobb? -
Mezcal
addikt
válasz
RunTimeError #33725 üzenetére
A Pro 7 Duo-val nem fogsz rosszul járni, épp most jött ki hozzá a Jelly Bean frissítés, szóval nagyon rendben van.
-
hercsi
tag
válasz
this is life #33568 üzenetére
Értem; köszi az infókat.
Egyelőre még csak nézelődöm, ill. kb. 55 a keret...
- ha Kína akkor ebbe még éppen belefér pl. a PiPo M9,
- jelenleg a GoClever R106 pedig itthonról a 2 év gari miatt. -
laszlohu
addikt
-
kateb
tag
válasz
Stephan89 #33723 üzenetére
Az igénylistámon a jó wifi nálam is elöl szerepel.
Méretben a 7-est kicsinek érzem, pláne ha nem 4:3-as, hanem csak 16:9 arányú ( ugye a 4:3 arány 12,5%-al nagyobb felület a 16:9-hez képest).
A MM-ban végig fogdostam a kirakott tableteket. Legjobban az iPad mini jönne be fogásra-méretre, de az meg ios, Hasonló méretben és 4:3 aránnyal kéne tablet, de androiddal.
Játékokból már kinőttem, csak filmre, e-book-ra és netre kéne, de ezekben jól kell, hogy teljesítsen.
Egérmozit nem szeretek, ezért hdmi alapkövetelmény.
3 órás üzemidő nagyon gyatra. 5-6 legalább kéne. A kínaiak az akksikon nagyon szeretnek spórolni.
Úgy látom, most fognak váltani 4 magos, 2 GB memóriára az átlagos gépek. Hogy ez ide mikor gyűrűzik be, azt nem tudom, lehet, hogy érdemes lenne kicsit várni a vásárlással, bár már nehezen bírom.
Az Onda V813 például szimpatikusnak tűnik, kérdés milyen lehet használat közben... -
zone
őstag
válasz
Stiletto107 #33724 üzenetére
Az április végén jelenik csak meg. A Pipo M9-et már most is lehet kapni, ha RK3188 kell.
De van más négy magos is (Exynos 4412), pl. Ramos W30HD vagy kisebb felbontással Ramos W30 és Ployer momo11. -
Rx
aktív tag
Köszönöm a személyes tapasztalatokat!
Nálunk is TP link router van itthon, szóval jó párosítás lenne..
Azért remélem a többi típussal sincs baja..Esetleg ki tudod próbálni a GTA két részét, hogy hogyan fut rajta (persze ha van rá lehetőség)?
Bár ha a Dead Space-el elbírkozik a fent említett játékokkal se lesz szerintem baj. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Stiletto107 #33724 üzenetére
Úgy nézem, itt ezekről viszonylag kevés a tapasztalat. Én sem kaptam választ a minap feltett kérdésemre, de én akkor már egy hagyományosabb felbontás mellett voksolnék, így a Cube U30GT2-t nézegetem. Azzal talán jobban el is boldogul a SoC.
Az egyetlen kevésbé szimpatikus tulajdonsága, persze úgy, hogy nem próbáltam, sőt még nem is láttam, a design, vagyis a csúnya ujjlenyomat gyűjtő hátlap.
Ezen kívül szintén gondolkodom még:
- Ainol NOVO 9 Spark
- PIPO M9
- WayteQ XTAB-100dciViszonyt, ha kisebb felbontás is elég, akkor inkább a PIPO a SoC miatt...
Az egyetlen aggasztó dolog, hogy elég sok minőségi kifogást lehet olvasni a kínai csodákról...
-
.DLL
veterán
válasz
RunTimeError #33725 üzenetére
Ha szükséges a hosszú RunTime (elnézést
) akkor a Prestigio. Ha a finomabb kijelző kell, akkor a Speed. A Speeddel azért megvárnám az első tartósabb tapasztalatokat, rigolyákat... így az idő is dönthet a kérdésben.
-
RunTimeError
tag
Mi a véleményetek, melyik éri meg jobban? ConCorde Tab SPEED vagy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo ?
Különbségek:
Prestigio - 1024x600 felbontás + 4.100mAh aksi + bőr tök jár hozzá.
ConCorde - 1280 x 800 felbontás + 3200 mAh aksi -
Stiletto107
csendes tag
Erről mi a vélemény?
[Visture v97HD]
Jelenleg ez tűnik a legjobbnak. -
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Óriási igényeim vannak akkor, ha a következő tulajdonságokkal rendelkező tabletet szeretném?
- stabil és erős wifi, nem dobál le semmilyen routerről (nem megoldás, hogy állítsam át a routert, mivel mobil eszközről van szó, bárhová vihetem, mindenütt ahol nem tetszik neki a router, nem kérhetem meg a tulajt, hogy ugyan csak az én kedvemért konfigurálja már át) ez kiemelten fontos
-7-8" IPS kijelző
-lehetőleg stabil szoftver
-elegendő teljesítmény filmekhez, nethez, skypehoz, néha játékhoz
- megfizethető ár, 40000 ft körül, ezen nem sokkal léphetnék túlEgyelőre egy gépet találtam ami megfelelne, de nem itthon, hanem az USA-ban (ahová egyébként is vinném a tabletet a laptopom helyett a nyárra) [Samsung Galaxy Tab 2] Viszont csak júniusban jutok ki. Itthon van esély rá hogy megfelelőt találjak, vagy felejtsem el?
Üdv.
-
krisznagy
tag
Sziasztok - lenne egy aTab 7t típusú Tablet - sajnos nem tölt be rajta az Android -folyamatosan látom hogy tölti az Android feliratot ...tipikus és megszokott fénysor végig megy...de nem tölt be...tud valaki segíteni? Speciális billentyű parancs vagy valami software-s rásegítés?
Mielőtt írná valaki nincs Menü gomb
csak hangerő szabályzás és bekapcs gomb.
-
Webistvan
csendes tag
Akár hogy nézem, árban, kijelzőben, méretben, hdmi-ben, összehasonlítva a többivel, csak a Wayteq xtab 100dci jön ki jobban. (ha majd a héten kijön) valaki tud jobb tabletet ennél ebben az árban?
Köszi! -
gerzsol
aktív tag
Sziasztok,
Egy egyszerű olcsó alap tabletet keresek.
Ezt néztem DPS Dual 7,
de ph-n ilyenről is olvastam, hogy ár érték arány győztes: Ghoo Tab 7000sutazáskor és otthon netezésre wifin. e-könyv olvasásara, levelezésre esetleg utazás közben filmek nézésére. Mi a vélemény és miket ajánlotok olcsó árkategóriában? J lenne ha 4 órát bírná az aksija..
köszi
üdv
gerzsol -
freaghill
őstag
válasz
vertigojames #33682 üzenetére
Lesz a tesztedbe összehasonlítás is?
Jól látom, hogy az M8 drágább, mint az M9? Azt hittem az utóbbi drágább lesz a 4 mag miatt. -
Shoo
senior tag
-
sunyi18
tag
Hali
Szerintetek ez a masina megéri-e? Acer Iconia 211 Készülékváltással venném.. Amire használnám:videó nézés,játék amit elbír,facebook,prohardver olvasása(
) és egyéb ilyen alap dolgok.ja, igen és wifivel használnám!
-
alázógyík
addikt
Sziasztok!
ZTPad C91-hez honnan tudnék rendelni töltőt?
9V-os, 2A-es kellene.Ebay-t néztem, de van valami speckó oldal? Olyan mint a mem.kártyákhoz a MyMemory.co.uk?
-
ZS3NI
őstag
válasz
WeThePeople9 #33700 üzenetére
A két tablet egy és ugyanaz. Spark a neve. Először firewireként volt reklámozva.
(az xbox is KINECT-ként adja el a PROJECT NATAL-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest