- Bluetooth hangszórók
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
cidalain #67861 üzenetére
Igazából az akku idő annyira szempont, hogy ha netán buszozok 20+ órát franciába, vagy repülök most NY-ba, ne kelljen félnem attól hogy 3 óra alatt lemerül. Otthon nem gond, mert helyben van a konnektor. De majd tesztelem és ha nem bírja olyan sokáig, max veszek egy powerbankot.
Azért kérdeztem, melyik oldalt ajánljátok, hátha van valakinek rossz tapasztalata vagy hallott valamit valamelyikről. De így marad valószínű a TD. -
ballington
addikt
Sziaztok!
8"-os android tabletet vennék 60k-ig, a következő paraméterekkel: 1080p felbontás, nagyobb akku, bővíthető, nem kell SIM. Lehet kínai is a megbízhatóbb fajtákból, ami beszerezhető úgy, hogy június 20-ra legyen meg.
Főleg film, youtube, twitch-re használnám. Esetleg böngésző. -
ballington
addikt
Skacok,
kinéztem ezt az ASUS Memopad 8 ME181XC-t, de nem igazán találom, hol lehetne kapni. Helyette más?
Vagy ME181C? -
ballington
addikt
Sziasztok!
50k-ig milyen tabletet ajánlanátok 7-8"-os kivitelben? Hosszabb üzemidő jobb lenne. Láttam itt a Nexus 7 refurbished-et ennyiért, kérdés, meddig bírja az akksija egy feltöltésel, mondjuk film nézés közben?
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásán gondolkodom, amire főleg használnám: youtube, filmnézés, zene, netezés, twitch
Max 40k árért miket ajánlanátok 8"-ban? Esetleg magasabb felbontású?
Wifi szükséges -
ballington
addikt
Ja értem, kell hozzá venni egy asus usb convertert akkor:
[link] -
ballington
addikt
Árban még elfogadható lenne az ASUS TF300T dokkoló nélkül, azonban jól megtervezték, mert USB magán a pad-on nincs, csak a dokkolón.
-
ballington
addikt
Hello!
Gondolkodóba estem, hogy esetleg vennék tabletet, ebben kérném a segítségeteket:
mivel esténként otthon ezt használnám netezésre, inkább 10" lenne ideális. Jó lenne 14:9-es felbontás. Igazából a legnagyobb problémám az, hogy ha filmet is akarok nézni, akkor jó lenne, ha néha ki tudnám vezetni egy TV-re, tehát hdmi valamilyen formában jó lenne.
Milyen olyan tableteket ajánlanátok, amik megfelelnek fenti kritériumoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest