- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Két tablet között kell választanom, melyik a jobb. Tipusok Galaxy tab 7.0 plus, Galaxy tab 2 7.0.
Az első erénye a gyorsabb proci, jobb autofocuszos kamera, komolyabb wifi (5Ghz is). Hátrány a 3.2 android.
A második előnye, újabb tipus és 4-es android.
Modjatok vélemény róluk. -
Chaser
legenda
válasz
tejeskifly #32189 üzenetére
Prestigio pro duo itthonról 2 év garral.
-
Blackhole13
senior tag
Window (esetleg Ainol) tablet tulajok: tudnátok írni pár sort a tapasztalatokról, milyen hibák jöttek elő?
-
törölt tag
sziasztok!
Tabletet keresek amire kéne netezésre és jó minőségűen szóljon zene rajta. játszani nem nagyon játszok max kisebb játékokkal.Nagyon jó akku üzem ídő jó üzemidő a fontos nekem meg akadás mentesen lehesen böngészni. 7" kellene minimum ki milyet ajánlana? max 25 000 ft lenne rá,szánék rá.
-
tejeskifly
aktív tag
üdv, tabot vennék, lehetőleg valami olcsóbb fajtát, 35 a max. A lényeg, hogy legyen rajta hdmi, valami jobb hw legyen alatta 2 magos cpu, 7" legyen minimum.
Ha esetleg 3g-t tud az sem baj
Melyik kínai csodát tanácsolnátok?
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Erről a tabletről tudnátok bővebbet mondani?[link] -
choco01
addikt
Hali.
Tudnátok ajánlani nekem 60.000 Ft.-ig androidos tabletet?
Lényeg: HDMI,bluetooth/GPS(valamelyik!),8-11" között legyen a képernyő!
Eddig nézettek: 1. OVERMAX OV-Solution8 ; 2. ConCorde Tab PLAY 16GB ..
Köszi!!! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
cellpeti #32183 üzenetére
Én vodánál vettem (Huawei) R205-öt kártyás csomagban 17 ezerért. Ha előfizetéssel veszed, akkor olcsóbb.
Amúgy Az AT300 helyett szerintem az AT300SE jobb. Igaz, hogy nincs pl HDMI, de microUSB van rajta és nem az a hihetetlenül gagyi és hatalmas Toshiba csatlakozó, amit öröm volt elhagyni az SE-ben. -
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #32182 üzenetére
na utánna olvastam. Nem hülyeség, de...még gondolkodom rajta. Mert így sok minden változik, mert így jobb döntés lehet egy AT300 tablet pl.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
cellpeti #32177 üzenetére
Igazából ha kell a 3G és a GPS is, akkor a P7500 is csak használtan lesz. Amire érdemes figyelni, hogy a szolgáltatós modellek akár tilthatóak is volnának, ami elég gáz lehet. A másik, hogy a helyedben csak olyan modellt vennék, ami hivatalos magyar forrásból származik, 27%-os áfás számlával vették és Samsung garanciával, így egészen biztos, hogy lesz még rá garancia is (24+2 hónap van rá eredetileg, úgy 2011 augusztustól van itthon, tehát még bő 7 hónapnak kéne lenni mindenképpen rajta). Ha SufniGSM-es, akkor egyrészt bolti garancia van rá, az is egy év, ami nem biztos, hogy él még...
Más 3G-s alternatíva nem nagyon van, talán még a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate, bár ugye az is csak egy kínai a sok közül, ennyit nem adnék ki "nem nagy márkás" tabletért.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
cellpeti #32175 üzenetére
Nem rossz a P7500, éppen csak nem mai, ugyebár 2011-es modell, lassan két éve hogy bemutatták.
Ha újabbat akarsz belőle, akkor a P5100 az utódja, bár ez inkább csak ráncfelvarrásokkal rendelkezik.
A négymagos alternatívák között esetleg TF300T/MeMO Pad Smart, AT300SE, A510 jöhet szóba hasonló minőségben. -
cellpeti
nagyúr
üdv
Samsung Galaxy Tab P7500 vagy Vodafone Smart Tab 10? Melyiket ajánlanátok és miért?
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
this is life #32167 üzenetére
Egy helyesbítés, nincs HDMI az xTAB-70dci-n. A Galaxy Tab 2 7.0-ra viszont varázsolható átalakító kábellel, vagy dokkolóval.
-
Ha nekem kellene felallitani a sorrendet akkor 1 nexus7 ,friss rendszerrel ,referencia tablet tamogatas van es lesz ezerrel,nincs hdmi,se micro sd hely ami ellene szol,2 samu a szoft 4.12 on ,micro sd rakhato bele,de hdmi itt sincs,az gyari kabelevel kezeli az usb hubot igy barmi mehet ra,, 3 wayteq 7dci arban a legjobb,uzemidoben a legroszabb kb 3-3.5 ora,van hdmi,usb aljzat,micro sd hely,tamogatja a 3g sticket. Az arak nexus 7 wifi 80000 ,,samsung p3110 wifi 60000 ,a wayteq dci 35000 korul...en vagy a nexust vagy a samut vennem...
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #32162 üzenetére
Nem jutottam még odáig. Van pár tulaj itt, nem köpöködték még a gépet emlékeim szerint. Biztos van topikja is.
zedar: Hát 10"-nál nagyobb nem is nagyon lehet, tudtommal max a 10"
Prestigio ultimate 10.1 neked is. Kicsit olvass visszább.
szerk: Ha nagy üzemidő kell nexus7, abban van GPS meg BT is. Viszont az csak 7". 60-ért nem is tudom kapni-e újan.
-
zedar
csendes tag
Szaiasztok
Tabletet keresnék kb 60.000-ig.
Fontos lenne a wifi, Bluetooth, esetleg gps(nem feltétlen), mindennapos használatra kellene, tehát legyen tartós és gyors 10" ne legyen nagyobb, bírja sokáig az aksi.
kb ennyiköszi
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #32160 üzenetére
A 9.7-es ha nem tévedek nagyot 1024x768 felbontású. 7"-on még jó, 9.7-en? Sztem nem. MVA vs IPS. IPS kijelzős notebookom van, sok mai IPS kijelzőnek is odaver. MVA paneles ainol tabletem mégse pironkodott mikor mellé tettem. Menj be vmelyik edigitalba és nézd meg személyesen, az a biztos.
-
Ateess
tag
válasz
Chaser #32159 üzenetére
3G nem lényeg, de a 9.7 majdnem ugyanaz, mint a 10.1 csak IPS kijelzős, nagyobb az aksija, illetve microUSB van rajta mini helyett, és árban 65 ezer, akkor ez egy fokkal jobban megéri, nem?
10.1 anyagminőségéről nincs esetleg valami infód, abból kb. tudnék következtetni, hogy a 9.7-es milyen lehet?
-
Chaser
legenda
-
Tomasman1985
csendes tag
Hali!
A tabletemet beakrom rakni a kocsiba, arról akarok zenét hallgatni Igo, Obd..stb Felmerült benne az hogy van-e lehetőség arra hogy a telefonomat szintén android összekapcsolom a tablettel mondjuk Bluetoothal, és mintha a tablet egy bluetooth headset lenne felvenni vele a telefont!Igy a tablet ami a kocsi hangszóróján szól az a hangot is kihangosítaná! Valami ötlet? -
Ateess
tag
Játékok szempontjából melyik arány a jobb, 4:3 vagy a 16:9 ??
Nexus 7 milyen amúgy?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
NorDezs #32152 üzenetére
Átszámítva 110 ezerért (plusz a helyi ÁFA) megkapod a legnagyobb felbontású 10,1"-os tabletet (2560×1600), kapsz egy erős kétmagos processzort, valamint új generációs Mali grafikus gyorsítót, 2GB RAM-ot és egy Nexus márkanevet, ami biztosíték a frissítésre.
A tárhely nem bővíthető, így jobban is jársz a 32 Gbájttal, bár én nem használnám ki azt sem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Djmarko #32146 üzenetére
Az részletkérdés, hogy ez a tok iszonyatosan gagyi egy 120-130 ezer forintos tablettel használva...
Egyik tableten sincs USB, mind a kettőre gyári adapterrel varázsolható csak USB, amivel talán rátolható a billentyűzet, emelve a gagyizást. Azt viszont nem tudni, hogy miképpen kezeli majd a billentyűzetet a tablet, pl nem biztos, hogy ékezetes karaktereket összehoz majd. -
NorDezs
senior tag
Szerintetek milyen tabletet érdemes venni? Kint vagyok az usában és elég jó áron van itt mindenféle dolog
7" és 10"-ra is írhattok javaslatot, árban 500$ a max amit rászánnék. -
elttiL
senior tag
Üdv. Mit és hol állistak át a tableten ha egyes programokra azt irja, hogy ezen az eszközre nem telepithetö? Mid-em van 7"-os
-
törölt tag
Sziasztok!
Tervezek vásárolni tablet pc 9" lényeg jól vigye a kisebb játékokat a youtube videokat.Betekintési szöge tűrhető legyen.
Ezt néztem ki magamnak DPS Dream 9 tablet.Van valakinek esetleg ez a fajta tablet érdemes ezt vennem ? 30 ezernél többet nem szeretnék rá száni.És jó bírja a akkumlátora?
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Természetesen (nekem) megy, telepítettem, futtattam valamit...
Csak azt nem kérdezed, mondod, milyen ROMod van van, pedig az nagyon nem mindegy!
Mert ROM alap (amit varilálnak) van legalább 4 és ezeknek van legalább 12 alváltozata (de lehet 20 felett van).
Üdv: StMiklos -
Djmarko
tag
Sziasztok!
Leszűkítettem a kört és erre a két tabletre esett a választásom, de melyik legyen?
Asus TF300T v Samsung Galaxy N8010 Note 10.1
Előre köszi a válaszotokat! -
ZiD
tag
válasz
Ateess #32103 üzenetére
Bár ez túl nő a belőtt kereten, de nekem meg ilyen lett:[link]
Digiprime-nál rendeltem mást, de 2 nap múlva hívtak, hogy az több hét/hónap lenne, mire szállítani tudnákÉs felajánlották ezt, a rendelt termék,és ennek az eladási ára között (95K-át fizettem érte)
Eddig minden ok, engem egyedül a hátlap csillogó anyaga zavar. (nem magával a műanyaggal van bajom) De inkább asszony használja, őt nem érdekli
+ nagyon ritkán 2x kell valamire rábökni, hogy vegyen 1-1 parancsot.
Viszont gyors, kijelző szép,fagyás még nem volt, wifi ok. Akku üzemidőt még nem vágom, tegnap 100%-ról indulva, net+yt használat,(nem folyamatos) most 48%-on áll folyamatos wifi kapcsolattal. Éjszakára kikapcsoltam talán(bár nem 100%
)
-
hamikike
tag
válasz
Ateess #32103 üzenetére
Nekem ez [link] van csak 3G nélküli, szintén e-digitalos (69000 Ft volt). Kb. egy hónapja van meg, eddig semmi problémám nincs vele, jó a képminőség, gyors,stb. (igaz nekem kizárólag olvasásra, netezésre, hírek, tv újság, stb olvasásra kell, néha film és fotók nézésére : eddig erre OK), sőt előtte két más típust is kipróbáltam, de visszavittem, mert mindkettőnek fagyásos problémái voltak. Ezzel ez eddig egyszer sem fordult elő.
Már megjelent rá a JB 4.1.1 frissítés, de még nem telepítettem. [link] -
student
őstag
olyan cucc várható idén hogy cortex a15ös rockchip vagy allwinner?
-
Ateess
tag
Erre valaki valamit?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hamikike #32127 üzenetére
Szerintem nem nagy meglepetésre, ha rákeresel a Play Marketben konkrétan arra, hogy "terminal emulator", akkor kapsz jó pár találatot.
-
hamikike
tag
válasz
z0d1AK #32126 üzenetére
A terminal emulator egy program, amivel parancsokat írok be? Egyébként olyan kódokat akarok beírni, melyek ismertek mindenkinek, pl. display vagy kamera teszt, ram verzió, stb. Ez erre is jó. Direktebb billentyűzet program nincs, ami önálló programként indítható? Hogyan kellene keresni, akár a play-ben?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hamikike #32125 üzenetére
Ez talán parancssoron keresztül mehet, próbáld meg terminal emulatorral, csak igyekezz nem elrontani vele a készüléket.
-
hamikike
tag
Lenne egy kérdésem tabbal kapcsolatban.
Tudok-e hasonlóan adatot bevinni (számokat kódokat) a tabletbe, mint a telefonon a numerikus billentyűvel. A tabban nincs 3g, sem más lehetőség, legfeljebb usb-én keresztül, de nekem ez nem kell. A billentyűzet csak program függően, helyzetfüggően jön be és így nem tudom arra használni, amire kellene. Az kell, hogy android parancskódokat tudjak beírni.Köszi
-
Prien
addikt
válasz
stmiklosi #32120 üzenetére
Konkrétan az "RTL Most" alkalmazást megnéznéd nekem,hogy úgy a tiéd kompatibilis-e vele?
Galaxy S II-nek és P-6210-nek álcázva nem tudom telepíteni, lehet,hogy valami más lesz itt...
Egy sima Galaxy tabra (1024x600 felbontással) gond nélkül telepíthető...(meg persze az S II-re is.) -
stmiklosi
tag
Az enyémet Nexus7-nek látja, mert ez van a ROMjába "beleírva"..
Hogy aztán melyek azok az alkalmazások, amely nem menne, azt nem tudom, eddig még minden ment amire kíváncsi voltam.
Lehet, csak a build.prop-ot (ban) kéne átírni, de nekem nem volt szükségem rá.Üdv: StMiklos
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van valami ötlet,hogy egy Aurora II-est hogy lehet kompatibilissá tenni néhány magyar alkalmazással? Jelenleg P6210-nek látja a Google Play, de így se jó. Mit kéne még mókolni?
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Van egy freelander tab (talán PD10), amin 4.0.3 van, de a Play-re (ill. egyáltalán a Google fiókra) nem lehet csatlakozni.
Olyasmit ír, hogy átmeneti hiba lehet, próbálkozzon később, de mégsem megy - egyébként a net megy a gépen.
Próbáltam már FR-t, ill. gyári recoveryből wipe cache, wipe data is volt.
Remélem tudtok segíteni...Köszi!
-
elttiL
senior tag
Udv! No beszereztem dog olcson egy mid tablat, hibasnak hirdettek, megvettem. 7"os. nem toltott egyaltalan. gyari toltot megmertem, 9v helyett 15.5 v-ot kuldott szeveny aksinak. Hackeltem egy modem tapbol 9v os toltot, es nagyon klafan mukodik. Most errol irok, en, aki ha megkerdeztek, a legfeleslegesebb
l
dolognak tartottam a tablettet. No a kis bevezeto utan a kerdes: meddig kell birnia egy feltoltessel? /anykey magyar billentyu telpites alatt, igy nuku ekezet meg..../ tehat wifi, netezes, alacsony fenyero mellett. kb 2 -2.5 oraja megy.
Valami jo idojarasjelzo widgettet tudnatok ajanlani. honicomb ra.... -
Buster17
addikt
Alig tudok a tabletomra adatot másolni. Állandóan megáll a másolás és csak a kábel kihúzásával tudom lecsatlakoztatni a gépről. Ez miért van?
Most a windowsom ellenőrzi mert felkínálta, hogy ellenőrizzem a lemezt... -
ityam
őstag
válasz
balpeter04 #32110 üzenetére
elsősorban javítás vagy ugyanolyanra cserélés között választhatsz. Ezt a választásod utasíthatják el ha nekik a másik aránytalanul rosszabb üzlet.
Ha sem javítani sem cserélni nem tudják, akkor jár vissza a pénz.Ez a hivatalos. Közös megegyezéssel bármi lehet.
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónap után már tönkre is ment a MyAudio tabletem (nem is vártam mást, kb. erre az 1 hónapra kellett). Az akkumulátor nem tölt fel 15%-nál többre. Az Edigital-ban vettem, és jövő héten vissza is viszem.
Köteles vagyok elfogadni a cserét, javítást vagy van rá mód, hogy visszakapjam a pénzem? -
Lejszi
senior tag
sziasztok!
epp most hozta meg a postas a tablet-emet.
lenne egy kis problemam. a WIFI be van kapcsolva, jelszot beirom...elkezd csatlakozi...(hitelesites... bla bla bla) aztan leall es azt irja ki, hogy azonositasi problema.mit tegyek? help pls
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Magyar boltban, legalább 8 colos, de inkább 9,7 vagy 10,1, 70-80 ezer forint környékén milyen tabletek kaphatók, amiknek jó a kijelzőjük, illetve hosszú ideig bírja az aksijuk és erős a wifijük?
Kinéztem egy Prestigio 9.7 Ultra Duot, ez majdnem minden kritériumomnak megfelelne, esetleg erről van valakinek véleménye, tapasztalat?
De bármi, ennél jobb és az említett kritériumoknak megfelelő tabletre nyitott vagyok!
Előre is köszi a válaszokat!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mezcal #32097 üzenetére
Ha ezeknél csődöt mondott akkor ott valami nagyon nagy baj van mivel ezeknél jóval komolyabb játékokkal semmi problémája nincs az MX -nek.
A Gameloft játékai meg híresen bugosak és problémásak, ha valami nem megy akkor első körben őket kell ekézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest