- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
válasz
Guszty81 #24300 üzenetére
Nem értem pontosan mire gondolsz, új nekem még ez a rendszer. Amint rámentem valami olyasmire hogy fizetés mobil mastercardal (vagy valami hasonló, nem emlékszem), akkor a telefonomon felvillant a 16900as fizetés, és ki tudtam választani, hogy ki akarom-e fizetni vagy elutasítom, rámentem hogy pay, mPIN és kiírta hogy paid, jött az OTPs sms h levettek 16900at a kártyáról, majd nemsokkal utána (pár perc) hogy "Tisztelt vásárló a rendelése (xxxx) a szegedi szaküzletükben átvehető." (mivel a személyes átvételt választottam)
Emailt azonban nem kaptam erről, viszont nemsoká megyek tanulni, és út közben beugrom az edigitalhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Honda topik
- Milyen autót vegyek?
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest