- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, mit lehet tudni a pandawill oldalról ? Mennyire megbízható, mennyi a plusszköltség (vám stb) ? Mennyi idő alatt jön meg a termék ?
-
TotO'
aktív tag
válasz
Guszty81 #24306 üzenetére
Igen, azon én is aggódtam, hogy más a plusszocska be fog-e zavarni, de végül nem lett belőle probléma, nem változtattam.
Az én problémám az volt, hogy nem olvastam át rendesen, és nem tudtam még fizetésnél kiválasztani a mobile fizetést, utána olvastam, hogy az edigitalos profilba bele kell írni a címem és a telefonszámom.Volt egy oldal a rendelés után, ami kb 5 secenként újratöltötte magát automatikusan, ott volt egy sárga gomb, hogy "fizetés mobil mastercardal" vagy valami ehhez hasonló, arra kattintottam és jött a telóban az ablak. Miután rámentem a payre az is abbahagyta az újratöltögetést.
Egyébként szerintem, hogy ha látszik, hogy levonták a pénzt (pl otp-s sms) akkor az edigitalban sem g**izhetnek veled, az a pénz nem tűnhet csak úgy el!
-
TotO'
aktív tag
válasz
Guszty81 #24300 üzenetére
Nem értem pontosan mire gondolsz, új nekem még ez a rendszer. Amint rámentem valami olyasmire hogy fizetés mobil mastercardal (vagy valami hasonló, nem emlékszem), akkor a telefonomon felvillant a 16900as fizetés, és ki tudtam választani, hogy ki akarom-e fizetni vagy elutasítom, rámentem hogy pay, mPIN és kiírta hogy paid, jött az OTPs sms h levettek 16900at a kártyáról, majd nemsokkal utána (pár perc) hogy "Tisztelt vásárló a rendelése (xxxx) a szegedi szaküzletükben átvehető." (mivel a személyes átvételt választottam)
Emailt azonban nem kaptam erről, viszont nemsoká megyek tanulni, és út közben beugrom az edigitalhoz. -
TotO'
aktív tag
válasz
vertigojames #24278 üzenetére
Ez valóban egész jónak tűnik! Ha lett volna a kártyámon több pénz akkor lehet a mysoundot vettem volna meg, kíváncsi leszek hogy mi lesz holnap, mert az emailben az áll, hogy fizetésre vár, amikor a kártyámról már levették a 17 ezret. Nagy valószínűséggel tovább fogok adni rajta, mert hosszú távra tervezek, és ez az 1 magos 1 ghz kevésnek tűnik ahhoz képest, amit hasonló áron lehet kapni.
-
TotO'
aktív tag
Hello, regisztráltam a kártyámat androidion, levnták a 99ft-t és az app is úgy látszik megy, tehát pl telefont is tudnék tölteni ahogy látom, viszont edigitalon nem tudom kiválasztani a mobilos kifeizetést, mi a teendő ?
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, melyik a legjobb tablet ár/érték arányt tekintve az alábbiak közül:
Ainol Novo 7 Crystal - 130 $ + pk
Window (YuanDao) N70 - 130 $ + pk
Ainol Novo 7 Aurora II 16GB - 45k ft
MyAudio Series 8 8GB 808DCC - 45k ftAmi fontos lenne a számomra az a gyorsaság mindenek előtt, túlzás ebben az árkategóriában, de ne szaggasson egy picit sem, ha van rá mód.
Nyilván kényelmesebb, és gyorsabb lenne itthonról venni, de ha jobban megéri az első kettő.... akkor mérne?
Ha tudtok esetleg olcsóbb, vagy jobb ár/érték arányú tabletet max 40-45ért, akkor ne kíméljetek. -
TotO'
aktív tag
Sziasztok, egyetemen egy nagyobb csoport rendelne tabletet, név szerint YeahPad A13 Tablet PC 7 Inch modellt. Mint látható, 10-30 fő esetén kb 11.000 forintra jön ki kb az ára. Szerintetek megérné? Soha sem hallottam erről a cégről, és csak ez az egy videó van róla.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest