- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Hazaértem, megcsináltam, tökéletesen működik, nagyon hálás köszönetem
Megy a Gmail, Google Play és a legújabb Youtube alkalmazás is, sőt most már alapból benne voltak, így már szinte tökéletes a tablet, mert egyébként nagyon gyors (Quadrant St 3300pont), szép az IPS kijelző képe, az akku is jól bírja, egyedüli egy hibája van (csak tapasztalatként, ha valaki ilyet venne) gyenge a wifije, ha csak két szobával arrébb megyek, már jelentősen gyengül a vétel, eddigi gépeimnél ilyet nem tapasztaltam. Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Béta iOS-t használók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Megy a Gmail, Google Play és a legújabb Youtube alkalmazás is, sőt most már alapból benne voltak, így már szinte tökéletes a tablet, mert egyébként nagyon gyors (Quadrant St 3300pont), szép az IPS kijelző képe, az akku is jól bírja, egyedüli egy hibája van (csak tapasztalatként, ha valaki ilyet venne) gyenge a wifije, ha csak két szobával arrébb megyek, már jelentősen gyengül a vétel, eddigi gépeimnél ilyet nem tapasztaltam. Köszi még egyszer!
Dr.NX