Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Épp ezért kérdezem. Nekem roppant fontos a WiFi-erősség, mert kollégista vagyok, és gépem jelenleg nincs, egy netbook meg lehet, hogy túl korlátozott lenne nekem. Az a helyzet, hogy a kollégiumnak vannak saját WiFi-hálózatai, amit a szobában nem tudok a PDA-val fogni semmilyen módon, így a 64kBps-es hotspotot kell használnom. Viszont egyszer kipróbáltam egy MSI GX600-assal, azzal még a szoba másik felén is volt jel a gyorsabb hálózatra, és azt hallottam arról, hogy annak még gyengébb is a WiFi-je. Eddig 3 PDA-m volt(i780, i8000 és i9000), és így sorban nőtt WiFi erőssége, de ugyebár még az i9000 sem közelíti meg egy gyengébb noti szintjét WiFi-erősség szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest