- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ans aktív tag válasz  Krissz5435

üzenetére Krissz5435

üzenetéreAz usb töltés a szűk kersztmetszet. Az olcsóbb gépek nem nagyon töltenek usb-ről. Talán az archos/arnova tabletek. 
- 

ans aktív tag Van olyan 1024*600-as 7 colos tablet, ami micro USB-n tölt? Eddig csak a Kindle Fire-t találtam 55 ezer alatt. 
- 

ans aktív tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreAz alkalmazásokról: RepliGo volt a legjobb > DocsToGo > Adobe Reader > EzPdf tetű lassú. Pedig az utolsót dicsérik inkább. A Repligo viszont ahogy frissült, nem mindíg jobb lett. Akkor ezek szerint elmondható, hogy egy képekkel megtűzdelt PDF megizzasztja a hardvert? 
 Illetve ezen a 4.0.3 grafikus gyorsító bevonása 2D-be segíthet?
- 

ans aktív tag Én egy régebbi típust használtam erre, annál az volt a gondom, hogy szabadban (még nem is napfényben) nehezen volt olvasható a képernyő, kellett rá a matt fólia. Laptopot csak "vészhelyzetben" vált ki szerintem, viszont csak nézegetni, szerződést, műszaki leírást stb. arra jó. 
- 

- 

ans aktív tag 
- 

ans aktív tag PocketBookIQ: magyar 2 éves garancia, kisebb tudás, 800*600, olcsóbb. 
 Nook Color: nincs magyar gari, ebay, állítólag nagyon jó képermyő, 1024*600, android.
 Archos 70: android 2.2, képernyő jó, csak a betekintési szöge nem annyira jó, de egyébként nagyon jó gép.
 Mindhárom csak Wifi-s.
 Vagy van az Alcor Poet és hasonlók, de azon nincs Wifi sem, és kisebb.
 Viszont főleg olvasni a Kindle messze a legjobb.
- 

ans aktív tag válasz  david->off

üzenetére david->off

üzenetéreNekem Froyo van már rajta. (Elég gyorsan rátettem, ma hozta meg a postás. Az update telepítése közben egy kicsit megijedtem, mert vagy negyed óráig nem történt semmi, aztán reseteltem, és működött - hála istennek.) Három lehetőséget ajánl fel: install core and apps.zip 
 install only core apps
 remove all filesÉn a középsőre kattintottam, aztán talán volt egy reboot, és működött a market. szerk: 
 A hivatkozott topik első hozzászólásában van a letöltő link. (**************_v5-final.apk)szerk: 
 A market verziója 2.2.7
- 

üzenetére david->off

üzenetéreÉn rátettem a marketet ez alapján a topik alapján: 
 [link]Mintha nem a legújabb verzió lenne, de működik. Update: 
 A market újraindítása után egy kis gondolkodás, és már ugyanolyan a kinézete mint egy SE Xperia mini pro-n.PocketBook IQ-ról: 
 Én is nagyon gondolkoztam rajta, ismerősöm vett is egyet. Volt vele egy Wifi probléma - azt hiszem ékezetes WiFi SSID miatt - és ezzel kapcsolatban a helyi képviselet hozzáállása példás volt, azonnal reagáltak.
 (Én aztán maradtam végül az Archos 70-nél.)
- 

üzenetére david->off

üzenetéreHa már 119 eFt-ért nézegeted, akkor iPad?!? 
- 

ans aktív tag Egyrész e-book olvasóm már van, a másik meg az amit eddig e-inkesben láttam, az a színes pdf-eket nagyon rosszul kezelte. Igaz, hogy a Kindle 3-mat élőben még nem láttam, de a tesztek alapján az is csak inkább szöveges pdf-ekre való. Meg aztán a tablet egyéb funkciói sem jönnének rosszul! Más: 
 Erről az Icarus 701-ről tud valaki valamit?
- 

ans aktív tag Én is hasonló cipőben járok (képregény helyett inkább PDF olvasás). Amit eddig én néztem, igaz hogy ezek egy kicsit drágábbak: 
 [pocketbook iq 701], ez 55.000 körül lesz, elméletileg még karácsony előtt, 2 év garancia.
 Mostanában feltűnt egy Icarus 701 nevű tablet magyar boltokban, vagy ami még jó lehet szerintem az az Archos70, csak azt nem tudom, hogy az mikor lesz elérhető ténylegesen.
- 

ans aktív tag Konkrétan GJ70 tagtársnak írtam, mivelhogy ő eleve főként e-book olvasásra használná. Szerintem teljes értékű tablet, jelenleg android 2.0(?)-val. A cég e-readerekben nyomul. Egyébként egyre több ilyen android tabletet adnak el könyvolvasónak, pl ott a Nook. PDF-re lehetnek ezek főleg jók, mert abban az e-inkes olvasók elég gyengék még. 
- 

ans aktív tag Ezt nézted már: 
 [PocketBookIQ]Érdekes árai vannak: 
 [159 EUR]
 Ehhez a szállítási költség még nyilván hozzájön.A cég ukrán, a támogatás oldalon elvileg egy magyar telefonszám szerepel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX