-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
Az elmúlt időszakban rengeteg hirdetést megnéztem a magyar oldalakon .
Az a furcsa ebben, hogy a hirdetők kb. fele csak előreutalás után és csak futár vagy postai után véttel juttaná el.
Az utobbiakkal nincs nekem gondom , DE : miért ódzkodnak attól, hogy személyesen vegye át az ember a terméket.
Mihelyst szóba kerül a személyes kontakt, rendszerint finoman " elhajtanak " , hogy az üzlet csak a " face to face" nélkül jöhet létre .
Ja és megkérdezik, hogy "....nem bízol bennem, pedig mekkora nagy megbízhatósági pontjaim vannak....???"
Hát ez kicsit kiábrándító !
Én elhiszem, hogy senki nem szereti - egy kinai rendelés után - ha áll benne a pénze.Én inkább fizetnék - mivel pld. nem vagyok teljesen egy perfekt angol - egy korrekt/reális közvetítői dijat annak aki segít létrehozni pinpongékkal az üzletet.
Mindenkinek szorítok, hogy ne járjon úgy mint én ....és ezzel nem sajnáltatni akarom magam, amit főztem megeszem, de tanulság .
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Filmvilág
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Battlefield 6
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest